זירות- מה אמיתי?

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך
אתם מדברים על שנת 2002?

במידה וכן אני חושב שאני יודע... זה שעשה איתו קרב וניצח אותו השמן הזה החיה.... פרש מהתחרות... אני חושב שיש חוק, שאם יש משהו שפורש, אחרי שהוא מנצח משהו, אז זה שהפסיד לו עולה..... נראה לי שזה מה שקרה גם שם..

bennyTKD

New member
מצטער, לא הבנתי שזו היתה שאלה

אני מצטער, לא הבנתי שזו היתה שאלה. וגם עכשיו, אני לא בטוח אם כבר ענו לך או שעדיין יש לך שאלה. הניסוח שלך לא מובן קצת...
אם עדיין יש לך שאלה, תשאל שוב (תשתדל בצורה ברורה,
). בני

TRIPLEfnH

New member
הורנשטיין, בושידו, הוסט

מוטי הורנשטיין לא התחרה בבושידו. לישראלי שהתחרה והפסיד בקרב בארץ ליוג'י אנג'ו קראו אורי ג'מיל, אם זכרוני אנו מטעה אותי. לגביי ארנסטו הוסט ו K-1 בקרבות ההעפלה לטורניר, הפסיד ארנסטו הוסט לבוב סאפ, אך יריבו של סאפ בטורניר, סמי שקילט, נפצע (בקרב בפרייד מול האלוף, דאז, אנטוניו נואיגרה), ועל כן את מקומו תפס ארנסטו הוסט. בטורניר עצמו, שוב ניצח סאפ את הוסט (בקרב שנוי במחלוקת), אך סאפ שבר את ידו ולא יכל להמשיך בטורניר, ולכן הוסט תפס את מקומו, ובאופן אירוני גם ניצח את קרב חצי הגמר ואת קרב הגמר (את ג'רום לה באנר), וכך זכה בטורניר ובחצי מיליון הדולר.

bennyTKD

New member
../images/Emo32.gif מי אמר שאני לא אוהב את גרייסי

מי אמר שאני לא אוהב את גרייסי? אני אוכיח לכם שכן. אני עושה עכשיו מנוי על המגזין שלו
. אני אקרא שם את כל הכתבות
... בני

RGJJN

New member
תשובה לבני,בקשר לקרבות vale tudo

קרבות vale tudo אני עושה במועדון שבו אני מתאמן וגם היכן שאני מאמן. כמובן שרק הבוגרים והמנוסים נוטלים חלק בזה. הקרבות מוגבלים בחוקים אלמנטאריים(נשיכות,אשכים וכו),אך אם קיימת הסכמה בין בני הזוג,לעיתים נעשה שימוש גם במרפקים וראשיות.(הקרבות נעשים עם כפפות vale tudo). לגבי תחרויות:היו בעבר מספר יוזמות לתחרויות כאלה(בדרך כלל נטלו בזה חלק אנשים שעוסקים ב-bjj)בנוסף נטלנו חלק בקרבות free fight במסגרת הליגה לאומנויות לחימה,יכול להיות שראיתה את הקרב שלי נגד ונוס כאמאל בנובמבר האחרון. לגביי:כשהגעתי ל bjj כבר הייתה לי חגורה שחורה בקראטה ונסיון באגרוף תאילנדי והאבקות,אך כיום ההתעסקות שלי בbjj היא מלאה לגמרי(רק בזה אני עוסק ,לומד ומלמד),כאשר במסגרת האימונים אנו משלבים אגרוף תאילנדי(ברוב המקומות בעולם זה חלק מהשיטה). אני יכול להגיד לך שאם הייתי מסתמך על הידע שלי בקרטה,מצבי היה בכי רע,בקרבות כאלו.(מנסיון) השיטה העיקרית שבזכותה אני מצליח בקרבות כאלו היא bjj. אני יכול לספר לך שבעבר היו נכנסים למועדוננו אנשים משיטות שונות שחלקם(חגורות שחורות אצל מורים ידועים),רצו לערוך קרבות כאלו.מבלי לזלזל באף שיטה אני יכול לספר לך שמצבם היה בכי רע והם נכנעו ללא תנאי. אני לא מזלזל חלילה באף שיטה,אך הפנימו זאת(כל מי שקורה את ההודעה):בלי קרקע רוב הסיכויים שתוכרעו בקרבות אחד על אחד,כל אדם שרוצה להיות לוחם טוב, חייב ללמוד קרקע וברצינות.

bennyTKD

New member
ומה לגבי תחרויות בחו"ל?

שאלתי גם האם יש סיכוי שאתה או ישראלי אחר יגיע ל-UFC, PRIDE וכו'. כמו כן, אם תוכל לספר מה הדרישות המוקדמות להגעה לזירות הללו.

RGJJN

New member
הדרישות עד כמה שאני יודע

משתנות מזירה לזירה ותלויות גם בסוג הטורנירים. ישנם טורנירים יוקרתיים במסגרת ה-pride שדורשים לוחמים מהשורה הראשונה בעלי השגים לא מבוטלים,בכלל כדי להכנס לזירה זו אתה צריך לעבור מבחנים לא קלים ולהיות בעל רזומה מניח את הדעת. אני יכול לספר לך שבufc הראשון והשני,הייתה דרישה רק ללוחמים שמחזיקים בתואר בינלאומי כלשהוא,או תואר לאומי יוקרתי(אלוף ארה''ב למשל) לגבי ישראלים:רק הזמן יגיד(לגביי קשה לי להאמין,אך מי יודע).

bennyTKD

New member
ראיון חדש עם הויס/רויס גרייסי

יש פה ראיון חדש עם הויס/רויס גרייסי, מלפני כשבועיים. בראיון יש גם התייחסות שלו לקרב ה"בעייתי" שהזכרתי בשרשור זה, בו הוא הפסיד ב-PRIDE. שימו לב גם איך הוא מדבר על השפיטה ב-PRIDE לטובת הלוחמים היפאנים (שגם את זה הזכרתי בשרשור).

למעלה