זירוז לידה טבעי

jdjd2002

New member
חחח כי האמא לא יכולה יותר...

ברור שעדיף לתת לטבע לעשות את שלו, אבל כשאי אפשר לשבת, לעמוד או לשכב, הכל כואב ונפוח וכל שניה טלפון - נו? עוד לא? אז את כבר מתחננת לכל דבר שיעורר את הגוף לעשות מה שצריך. וכמו שאמרתי - שום זירוז לא יעבוד אם אין מוכנות של הגוף.

freearth10

New member
עדיף לתת לטבע לעשות את שלו

אני מבינה מאיפה בא הרצון בזרוז ועדיין חושבת שיש בה אמירה שאותה לא הייתי רוצה להעביר לדור הבא. אם אין סכנה לאם ולתינוק שבדרך אני מעדיפה לתת לטבע לעשות את שלו, בדרכו שלו. מאיה

לא כולם מחוברים לאותו "טבע"

באוסטאופתיה(וגם בקרניוסקרל ה"רגיל")- יש דרך לזירוז לידה. אחד התלמידים ש"תירגל" על אשתו- הביא ללידה בשבוע 37, ואין ספק שהחשש שלך, "מה חש התינוק שרוצים כבר שיצא" הינו מוצדק לחלוטין אני עובדת בגישה אחרת, הביודינאמית, בה אני מאפשרת ומשקפת לאדם היכן הוא כדי שיוכל לבחור ואיני "דוחפת" לכיוון מסוים שהוחלט כ"נכון" כאשר מגיעות נשים בהריון מתקדם ל"זירוז", הטיפול מכוון (כמו כל טיפול) לאיזון של האם והעובר ולא לדחיפה לכיוון מסוים/לידה לדוגמא הריונית שהגיעה ואושפזה עם צירים מוקדמים לב"ח. הטיפול בה היה תחת איום הרופאים לניתוח בגלל שלא התקדם כלום וקיווינו שתתפתח לידה רגילה. בעקבות הטיפול, נרגעו הצירים, והיא חזרה הביתה לעוד שבועיים, ורק אז ילדה.

freearth10

New member
הטיפול שאת מתארת

הוא לא זרוז והוא גם נעשה תחת איום הרופאים לניתוח וכשקיים כבר איום שכזה אין בינינו ויכוח. עדיף זרוז טבעי על זרוז כימי, לא כל שכן, זרוז טבעי על ניתוח. יכול להיות שאני מוקפת בחברה שמחוברת יותר אל הטבע, אבל בחברה בה אני חיה אני שומעת על נשים שרוצות לחוות את הלידה כי לאחריה יש את הרגע האלוהי החד פעמי הזה. אני שומעת על יותר מידי מקרים שבהם היד של הרופאים חותמת בקלות רבה כל כך על זריקות האפידורל/על זריקות הזרוז/ על ניתוח. שנים לאחר מכן הם מגיעים אלי לטיפול ו-95% אחוז מהם אם לא יותר, יש לו איזשהו סיפור לידה שכזה. ידוע שטראומת הלידה משפיעה על כל החיים, שיש קשר בין לקות קשב ולמידה ובין טראומת הלידה ובכל זאת אנחנו לא עושים שום דבר כדי למנוע אותה.
מודעות הוא הצעד הראשון וכשיותר נשים תהיינה מודעות לדרך הטבעית יותר, נזכה בעתיד לגדל דור בריא יותר. מאיה

eshiatsu

New member
שלום - אני מטפל שיאצו ומתמחה בזירוז לידה

את יכולה להיכנס לאתר ולהתרשם או להתקשר 0508897226 חגי קירשבלום - מטפל שיאצו מומחה אתר הבית http://eshiatsu.co.il

mic26

New member
ככה?

לא ראית איך כולם ענו בנימוס ולא נדחפו? ובמלים אחרות, קרא את הודעת המנהלים, וברוך הבא.

שלום אביגיל

לפני חודשיים הייתה אצלי משהיא עם מצב דומה לשלך. היא ממש התחמקה, פיזית, מבית החולים משום שלחצו עליה במילים קשות ביותר לעשות זירוז. נאמר לה שאם תלך היא עלולה לחזור עם עובר מת. כך במילים האלו. היא נלחצה ביותר ובאה אליי לעשות לה זירוז, או כל דבר שיתן לה להרגיש טוב. בחיים שלי לא עשיתי זירוז לשום דבר, בטח ובטח לא לתינוק. הדבר היחיד שהיה לי לעשות בסופו של דבר זה לתת לה אפשרות לקבל את המצב, לאזן אותה כך שתרגע, ואולי לתת לסיבות המנטאליות האחראיות למצב, לעלות. אחריי היא הלכה לבית חולים אחר, ואמרו לה שאין לה מה למהר, שתרגיש טוב וכשיגיע הרגע הנכון היא תדע לבוא. כך בבית חולים רגיל. היא נרגעה ואחרי שבוע ילדה בשמחה. אני משער שאת רוצה זירוז מסיבות אישיות ולא רפואיות, משום העובר גדול, אבל עדיף שהוא יצא כשירצה. אם תוכלי להיות רגועה ובקבלה, ההריון יהיה רגוע יותר וגם את וגם התינוק תרגישו טוב יותר. אולי אם תמצאי באזורך מטפל או מטפלת שיוכלו לתמוך במצב זה יהיה נכון יותר, מאשר ישר לעשות זירוז. בהצלחה ולידה קלה ושמחה.

יעל ND

New member
שלום אביגיל

ממליצה לך ללדת בצורה טבעית ללא זירוז מכל סוג - אלא אם כן רופא יגיד לך, שיש צורך של ממש בזירוז לידה. במקרה כזה (לא עליך!) באמת אמליץ על זירוז טבעי, והוא קיים, וניתן לעשות אותו במגןן שיטות. אני אישית מעדיפה שיאצו, אבל לפעמים עושה דיקור או נותנת הומאופתיה, שפועלת מהר מאד בלידות. הכול תלוי במקרה. בכל אופן, זירוז טבעי קיים, ויש שיטות שונות, כולם טובות, אבל עדיף שלא. בנוסף לפן הרפואי, מאד חשוב גם, שתינוק יוולד בזמן הנכון לו, כלומר, בשעה המיועדת ללידתו. וזה לא קורה כאשר תינוק נולד בעזרת זירוז או ניתוח. אז כשיש צורך רפואי - אין ברירה ומזרזים/מנתחים. אבל אם אין צורך כזה, אני ממש לא ממליצה לך. הרי בריאות ועתיד ילדיך חשובים לך, נכון? בכל מקרה, מה שלא תחליטי, תרגישי טוב ושתהיי לך לידה קלה ותינוק בריא. יעל

למעלה