qrst1, אין שום קשר בין התעלות הנפש
של משתתפי האירוע לבין העינוי שעוברת הסביבה. האטימות שעולה מדבריכם מזעזעת כי היא בדיוק מה שאני מדברת עליו: אתם מכשירים את השרץ כי מדובר בהכנסת ספר תורה. פרה קדושה. ובכן, אמרת דברים שונים ואף הפוכים מזה כשדובר בהפרעת רעש קשה מהאמפי. על רעש פחות מזה היו הגולשים (ובצדק) מוכנים להתלונן במשטרה, לפנות לעירייה ועוררו מחאה רבתי. בפועל - מי שדיבר סרה באחר/ת הוא ארז אודות הנוער החילוני "חסר הערכים", וזה - בנשימה אחת עם קידוש המטרד החמור שגורמות חריגות הרעש של החגיגות הללו. עיני איני צרה בהנאת והתעלות הנפש של מי שאוהבים להיות שם. אדרבה - בכבוד ובברכה. תשמחו ותעלוזו וכל איש ואישה ושמחתם. אני מוכנה אפילו לסייע ולעזור לארועים לכל קהילה וקהילה, מתוך כבוד לאמונתם. רק שכפי שאמרתי - גם על פי אמונתם - מצווה הנקנית בחטא איננה מצווה. ומדובר כאן בחטא שבין אדם לחברו ובעבירה על החוק, שאנו - השכנים - משלמים עליה את הדין. במקום להתנצל אלפי התנצלויות - אני זו שאליה אתם מפנים את החיצים? אשתמש במילותיכם: התביישו לכם. סליחה יקירתי, אבל מזמן לא הייתי כל כך בטוחה בעובדות לאשורן כשאני אומרת את דברי. אני זו שמחכה להתנצלות - מהחוגגים, מהמשטרה שמחפה עליהם ונותנת להם רשיון לחגיגות הפרוצות הללו ומהעירייה שנותנת לזוועה סביבתית כזו להתרחש ברעננה. תשתיקו מגברים לחלוטין, תשמחו ותרקדו בקולותיכם שלכם ללא הגברה וללא עבירה על החוק - ותקבלו את מלוא הפירגון. ואגב - "אנטי"? דומני שהיינו בשני צידי המתרס בנושא התיכון הדתי, כשאני זו שהייתה ועדיין תומכת בהקמתו, כמו גם במתן בי"ס לתל"י....קשה מאוד לנסות למתג אותי בשונה ממי שאני, you know, כי הכל כתוב על דפי הפורום (הזה והקודם).