זיקוקים פרטיים בתוך שכונת מגורים?

ארזS

New member
חס וחלילה, אני בהחלט לא מסכים

עם זיהום ורעש. היכן ראית שכתבתי שאני מסכים ? אני רק חוזר שוב שהמנהלת טעתה לדעתי בתגובתה וכעת אוסיף שגם את/ה טועה. הציבור הדתי לגווניו השונים מתנהל ללא חוק ? זה שקר וכזב ! לדעתי דווקא השכנים שלי שעושים מסיבות קריוקי בלילות שבת כשאני רוצה לישון הם הם המפריעים ופורעי החוק. אבל מה ? בניגוד אליכם אני סבלן וסובלן ומקבל את שמחת החיים של השכנים החילוניים שבסך הכל רוצים לעשות שמח. בקיצור ולעניין : תפסיקו עם השנאה שלכם לכל מה שמריח דת. שנה טובה.

גור 2

New member
אז גם השכנים שלך עברינים.

הסובלנות שלך כלפי אלה שכופים עליך רעש בביתך היא בחירה שלך. אני מזמין את המשטרה והם מגיעים. השקר והכזב עולים ופורחים בשטחי הגדה המערבית בתמיכה פעילה של ציבור דתי וחילוני גדול בשטח המדינה. אני הגבתי כי התופעה של חוסר מיקוד עיניני, התחכמויות וצדקנות בחילופי דברים מעצבנת אותי. עוד מעט שמחת תורה. ביתי לא בקרבת בית יד לבנים אבל ההרעשה שמגיעה משם לתוך הבית בערב זה היא גסות רוח ובריונות בחסות העיריה. אני לא מאלץ אחרים לקחת חלק באירועים שלי ואני מצפה לא להשתתף בעל כורחי באירועים של אחרים שחודרים אלי הביתה. מה יותר אלמנטרי מזה בחיים בין בני אדם?

ארזS

New member
בקיצור, כולם עבריינים

ואתה אדם חסר סובלנות. שתהיה לך שנה טובה עם המון סובלנות כלפי מי ששונה ממך.

Degeneration X

New member
אויש, כולכם מצחיקים.

זה כל כך פשוט ו40 תגובות סובבות סביב אותה נקודה - ארז אומר שהרעש היה בגבולות החוק וחנה אומרת שלא. זה בכלל לא משנה מי ולמה עושה את הרעש, בשם תורה ושמחה או זיקוקין או אוטו של ערסים. יש רעש, ויש חוק כתוב שקובע מתי הוא רועש מדי ואי אפשר להתווכח עם זה.

גור 71

New member
גור 2 אתה 100% מסכים איתך לכל מילה,ושלא יחשוב

איש/ה שאני מתואם איתך. שנה טובה גור 71 (שנה)

qrst1, אין שום קשר בין התעלות הנפש

של משתתפי האירוע לבין העינוי שעוברת הסביבה. האטימות שעולה מדבריכם מזעזעת כי היא בדיוק מה שאני מדברת עליו: אתם מכשירים את השרץ כי מדובר בהכנסת ספר תורה. פרה קדושה. ובכן, אמרת דברים שונים ואף הפוכים מזה כשדובר בהפרעת רעש קשה מהאמפי. על רעש פחות מזה היו הגולשים (ובצדק) מוכנים להתלונן במשטרה, לפנות לעירייה ועוררו מחאה רבתי. בפועל - מי שדיבר סרה באחר/ת הוא ארז אודות הנוער החילוני "חסר הערכים", וזה - בנשימה אחת עם קידוש המטרד החמור שגורמות חריגות הרעש של החגיגות הללו. עיני איני צרה בהנאת והתעלות הנפש של מי שאוהבים להיות שם. אדרבה - בכבוד ובברכה. תשמחו ותעלוזו וכל איש ואישה ושמחתם. אני מוכנה אפילו לסייע ולעזור לארועים לכל קהילה וקהילה, מתוך כבוד לאמונתם. רק שכפי שאמרתי - גם על פי אמונתם - מצווה הנקנית בחטא איננה מצווה. ומדובר כאן בחטא שבין אדם לחברו ובעבירה על החוק, שאנו - השכנים - משלמים עליה את הדין. במקום להתנצל אלפי התנצלויות - אני זו שאליה אתם מפנים את החיצים? אשתמש במילותיכם: התביישו לכם. סליחה יקירתי, אבל מזמן לא הייתי כל כך בטוחה בעובדות לאשורן כשאני אומרת את דברי. אני זו שמחכה להתנצלות - מהחוגגים, מהמשטרה שמחפה עליהם ונותנת להם רשיון לחגיגות הפרוצות הללו ומהעירייה שנותנת לזוועה סביבתית כזו להתרחש ברעננה. תשתיקו מגברים לחלוטין, תשמחו ותרקדו בקולותיכם שלכם ללא הגברה וללא עבירה על החוק - ותקבלו את מלוא הפירגון. ואגב - "אנטי"? דומני שהיינו בשני צידי המתרס בנושא התיכון הדתי, כשאני זו שהייתה ועדיין תומכת בהקמתו, כמו גם במתן בי"ס לתל"י....קשה מאוד לנסות למתג אותי בשונה ממי שאני, you know, כי הכל כתוב על דפי הפורום (הזה והקודם).

qrst1 האחת

New member
הוא שאמרתי: "לפעמים זה קורה גם לי..."

שהרי אנחנו בני אדם... ולפיכך, כולנו טועים... - לא מצדיקה עבירה על החוק... - לא בטוחה שנעשתה כזו במקרה הנ"ל... - אני גם לא חושבת שאת צריכה להתנצל בפני אלוהים...( כי אני לא חושבת שהוא לא נעלב...

נעשתה עבירה בגדול

והרבה יותר מפעם-פעמיים. אני רגישה לסוג הזה של עבירות, את יודעת. הגבתי על כולן, כ"א בזמנה.

למעלה