זינוביה

ניב ד

New member
נשמע מדהים

האם לפחות עשיתם את הצלילות עם ניטרוקס או שאין שם?

יש על לדבר

דיברתי עם דנה כשחזרה עם פוצקר והבנתי שיש כבר תאריך משוער. מעוניין לקבל פרטים נוספים. 100$ ליום נשמע יקר. צלילה בטוחה קיסר הדור

לפוצקר יש תאריך קרוב

נדמה לי 5 למאי ואני מדבר על משהו מעט מאוחר יותר. אם יש לו מקומות פנויים להפלגה זו, תוכל לברר בקלות. בדוק גם מה המחיר וספר לנו.

denna

New member
פרטים (וגם קצת פירסומת.. אני יודעת)

פוצקר מוציא עכשיו הפלגות לקפריסין פעם בחודש, כרגע זה נראה שבמאי תהיינה שתי הפלגות. במידה ומתארגנת קבוצה של 5 צוללים (התארגנות דרכי פה בפורום), אין בעיה להוציא יאכטה משלנו בתאריך הנוח לנו - בתנאי שהים טוב. המחיר הוא 440$, שהוא אמנם יקר, אך צריך לזכור שקפריסין אינה ארץ זולה במיוחד. המחיר כולל את כל מיסי הנמל, שכירת יאכטת הצלילה, ארוחות... בעצם כל מה שצריך בקפריסין מלבד ארוחת הערב. הנסיעה בד"כ יוצאת ביום רביעי אחה"צ והחזרה ביום ראשון. אבל כמו שאמרתי קודם, במידה ומתארגנים לפחות 5 צוללים יחד, אין בעיה לשנות את הימים/תאריך. אני אשמח לייעץ ולתת עוד פרטים, דנה

אילוניק

New member
לנקאים והפעם גם לליזארד

הינה ניול של במה זו לפרסומת לסאפרי דרך פוצקר ועוד בלי הנחה ועוד הכותבת החמודה (מהיכרות אישית ) מעידה כי לא רק שאין הנחה אפילו קצת יקר ולכן יתכן שאני או אחר יצליח להשיג את הדיל הזה יותר בזול אם זה לא פרסומת אני באמת לא מבין כלום בעולם הפירסום אילוניק IHB

denna

New member
אילוניק - בטח שזו פירסומת

אבל איך רצית שאני אענה לשאלות שנשאלו כאן בלי שזה ישמע כך??? "שמעתי שבמועדון פלוני יוצאים לספארי אלמוני במחיר כזה וכזה לככה וככה ימים" ?!?!?!?! אנשים שאלו שאלות כדי לקבל תשובות ולעשות את החושבים לבד! יתאסף פה מידע על מספר אפשרויות ספארי לקפריסין וכל אחד יוכל להחליט אם טוב לא או לא טוב לו. מידע על האפשרויות הקיימות בשוק לא מזיקה לאף אחד, גם אם פה ושם מוזכר שמו של מועדון ספציפי. לילה טוב, דנה

ברשותך אילוניק, למרות שתגובתך

הופנתה לדנה וקיצפך יצא כנגד הפירסום למועדון פוצקר, הנה דעתי בענין. אנחנו (כלומר חברי הפורום ובמיוחד הוותיקים שכמוך), די מכירים זה את זה, לפחות ברמת האינטרסים שיש לפלוני ואלמוני במרכזי הצלילה השונים ויבואני הציוד. עצם ההיכרות הזו, מאפשרת לנו (כך אני מקווה) לסנן פירסום גלוי ומוחצן (האמת, לא ממש זכור לי שבעל עסק או מי מטעמו נכנס לכאן ופצח בפירסום מאסיבי למרכולתו) ולהנות מפעילויות והצעות שמספקים לכולנו הגורמים הנ"ל. אם ענף הצלילה יקר לליבך, בוודאי שתרצה לחזקו ולמנוע מצב שיתייבש ויפול, הלא כן אילוניק? עכשיו, בוא ברשותך נחבר את הקצוות ואולי ניווכח שהפורום דווקא משרת יפה את כולנו, ציבור הצוללים ובעלי העסקים: מרכזי הצלילה בים תיכון מפוזרים כך שאין כמעט שום תחרות על אתרי צלילה ולכל מועדון אתרים "שלו" וקרבה לאיזור מגורים מוגדר, לנושא לימוד צלילה קרוב לבית (זולת איזור ת"א ובנותיה). באילת, לכל צולל העדפות אישיות באשר למרכז הצלילה המועדף עליו. לשמחת כולנו, מיבאים לארץ את מיטב ציוד הצלילה ולא יכולה להיות "נפילה" ברכישת ציוד לפחות לא מבחינת טיבו. מי שחשקה נפשו ברכישה עממית או יוקרתית, ציוד לחובב או למקצוען, אפילו כחול לבן... יש הכל, ובשפע. נסיונם של בעלי הציוד כאן הוא התוספת החיונית כדי לספר מנסיונם עם הציוד והשירות, לשואלים ולמתענינים. אשר על כן, אתה יכול להמשיך ולספר בנפלאות "סנפיר", אלון (שנטש את נזירותו ועלה על "דוגית") יתן את כל המידע שיש לו לטובת כולנו, "בועות" (אני מקווה) ימשיכו לקבץ אליהם צוללים למפגשים והרצאות חודשיות, הקיצר אילוניק, כולנו צריכים לשמוח שלמרות המצב הכללי, הענף הקרוב לליבנו ממשיך לצוף ולשרוד בתקופה כה קשה. ועתה, ענין אירגון ההפלגה לקפריסין: כאשר אתה מבקש לצאת לחופשת צלילה, מונחות בפניך 2 אפשרויות. האחת קלה יותר מבחינה אירגונית, אתה בוחר בסוכנות נסיעות או מועדון צלילה עם "מחלקת תיור", מצטרף לאנשים נוספים שאינך מכיר (ואולי כן), יוצא לדרכך ונהנה (או לא כל כך...). האפשרות השניה, התארגנות על בסיס חברתי שמטרתו להביא מראש אנשים המכירים זה את זה, אולי אפילו צוללים יחדיו מידי פעם. תנאי הפתיחה כאן מבטיחים נינוחות גבוהה יותר מבחינה חברתית/צלילתית (אף על פי שגם זה, לפעמים, בעירבון מוגבל). מבחינה כספית, המטרה לייצר מוצר זול יותר מכזה שתרכוש דרך סוכן נסיעות או מועדון שמפעיל דרך קבע חופשות צלילה. לשמחתי הרבה, הפורום הזה משופע בחברים וקוראים שיבדקו היטב כל הצעה שתועלה, יבחנו וישוו את האלטרנטיבות ומן הסתם יחליטו מה לעשות. אני לא חושב שהודעתה של דנה היא בבחינת פרסומת לפוצקר ואני מניח שדבריה באשר ליוקר החבילה המוצעת, נובעים מעצם העובדה שהסכום נראה גדול, בעיניה של הנערה. בנוסף לכך, דנה ענתה תשובה וסיפקה הבהרה ולא פתחה בהודעת פירסום מטעם. אני מקווה שתסכים עם דברי, אבל אם תדחה אותם, לא נורא. בסופו של ענין, יצא שכל מי שלא ידע, יודע עתה היכן ניתן למצוא רו"ח שהוא לא רק יפה, אלא גם צולל

lizard

New member
על כמה ימי צלילות מדובר ?

ךוקח יום וחצי בממוצע להגיע מחיפה ללרנקה. כלומר 3 ימי הפלגות. זה משאיר 2 ימי צלילה בערך.... בקשר למחיר.... אם זה כולל הכול זה לא כל כך יקר
מיכה

lizard

New member
עוד שאלה...

על איזה ספינה מדובר (ההפלגה לשם) והאם זה יכול להחשב בSEA TIME. מיכה

למעלה