זימונים לצה"ל

ogalit

New member
זימונים לצה"ל

שלום חבריי'ה מה המצב? אני קיבלתי זימונים למחר לאשכול הדרכה אזרחית כלומר מדריכת אוכלוסייה לשעת חרום מישהו מוכן בבקשה להסביר לי ממש במפורט מה מעוט התפקיד והאם בכלל כדאי לי מחר לנסוע לצריפין? :/ נ.ב האם עוד אנשים קיבלו כמוני זימונים למחר? אם כן... אז השובר נסיעה תקף רק לאוטובוסים או רכבות גם?

אנייייייייי קיבלתי גם אבל...

זימונים להוראה והדרכה במשרד החינוך, גם אני צריכה להיות שם מחר אבל בפתח תקווה... השובר נסיעה תקף לאוטובוסים בלבד... שיהיה לך בהצלחה:]

מור86

New member
היי

אומנם לא קיבלתי את הזימונים לתפקיד הזה ואני לא מכירה באופן ספציפי את התפקיד אבל אני הייתי מציעה לך לנסוע ולברר על התפקיד במיונים. שתדעי, שאם את הולכת למיונים, ועושה את המיונים, את יכולה בסוף היום לחתום על וויתור לתפקיד- אבל כמובן באותו יום של המיונים. לגבי השובר הזה, אין לי מושג.. נראה לי רק לאוטובוסים.. תבדקי אולי כתוב שם.. אגב התפקיד שאת קיבלת אליו זימונים- באיזה עדיפות שמת אותו?

Superchen

New member
הופכת את זה לשרשור זימונים

דבר ראשון נראה לי שהשובר תקף רק לאוטובוסים... קיבלתי זימון לראיון למשרד הביטחון ומשרד ראש הממשלה ב11.1. אני צריכה להיות בבני ברק. עוד מישהו יהיה שם?

ogalit

New member
חברה שלי קיבלה זימונים גם בבני ברק

חברה שלי גם קיבלה זימונים למשרד הביטחון כלומר בשב"כ והיא נסעה היום לבני ברק.... מוזר שזה בתאריכים שונים

כן!!

אבל זה ב- 14.1... מגניב, את תוכלי לספר לי מה עושים שם! גם את קיבלת את הטופס הענקי הזה שצריך למלא...צריך לכתוב שם את מהלך חיי. עשיתי כל כך הרבה דברים שאני לא יודעת מאיפה להתחיל...התחתנתי, התגרשתי, ילדתי 8 ילדים, ריגלתי קצת לטובת עירק...

מור86

New member
וזה, כי האשכול הזה דורש סיווג

ביטחוני, ככה שקרוב לוודאי שיעשו לך גם תחקיר ביטחוני.. אבל בכל מקרה, אל תצפו להתגייס לתפקיד הזה ולהיות יעני חיילות שב"כ בשטח.. אני שמעתי שרוב הסיכויים שזה לפקידות. אגב, רוב הבנות קיבלו זימונים לעדיפויות האחרונות.. רק שתדעו- זה לא אומר שלא תקבלו עוד זימונים- תשעים וחמש אחוז שתקבלו עוד זימון אחד לפחות.

אני יודעת...

זה מה שאני אומרת, שאני אכין קפה ואיזו כבש לאריק, לנשנש זה מה שאני אעשה במשרד ראש הממשלה.

ogalit

New member
בקשר למשרד הביטחון

דיברתי כרגע עם חברה שלי שנסעה היום למיונים והיא אמרה שעברה את הראיון עכשיו הם יתחילו לתחקר את הקרובים ולברר עלייה הם גם יתקשרו ל 4 חברות וישאלו אותן פרטים רצוי שתרשמי בנות אמינות שלא יידפקו אותך קיצר את תצטרכי לעבור הרבה שלבים ואולי כנראה גם בדיקות פוליגרף

אמממ..

את תוכלי בבקשה לשאול אותה מה שאלו בראיון אישי..? ואם זה היה איש גדול ומפחיד? חחח

אני עברתי את זה...

אין בדיקות פוליגרף,וזה לא אנשים מפחידים שמתחקרים... דווקא אנשים ממש נחמדים, חוצמזה.... את צריכה לא רק 4 בנות אמינות אלא גם שיודעות לדבר ולא יבלפו... הם גם באים לבי"ס ומדברים עם המורה שרשמתם, ועם הממליצים החיצוניים (ידידי משפחה...). חוצמזה...התחקיר,הוא ממש סבבה,לא עושים שומדבר,רק עוברים על כל מה שכתוב כדי להיות בטוחים שהכל נכון וטוב וחותמים על כמה דברים וזהו! אז בהצלחה לכולכן!!!

Superchen

New member
תגידי...

בחברים ממליצים את חושבת שכדאי שאני אכתוב את החבר שלי מוחמד בתור ממליץ? אל תדאגי, אני אספר לך מה היה (וכמה סוכר צריך לשים לאריק בקפה)

גם אני גם אני

אני קיבלתי זימון ל11.1 אבל באותו יום יש לי בגרות בהבעה,אז אחרי שהתקשרתי אליהם בפעם השנייה(כי בפעם הראשונה מענה קולי ענה)דחו לי את זה ל12.1 בשמונה בבוקר.האמת עדיין לא ממש יצא לי למלאות אותו מחוסר הזמנן בגלל המבחן בבהיסטוריה שניגשתי למועד ב'...חחחח.האמת ששמעתי שזה יכול להיות תפקיד מאוד מהנה אבל תפקיד מאוד חרא,כי סה"כ זה להיות תקועה בחדר עם ארבע קירות ולטפל בניירת.אז אני ממש לא רוצה לבלות שנתיים לבד בחדר ....

fresh mishmesh

New member
אשכול מבצעים ופיקוח- מישהו?

אני קיבלתי זימון לאשכול מבצעים ופיקוח (פקחית טיסה, פקידת מבצעים אוויר, ...) ל-28.1 בבית חיל האוויר במשכן לאמנויות הבמה בהרצליה... עוד מישהי איתי?

למעלה