בינתיים זימונים לתפקידים כלשהם- אל תיכנסו ללחץ. מבדיקות שבדקו לי בלשכת הגיוס, צפוי גל מיונים בפברואר.. ככה שמי שלא קיבלה כלום יכולה שלא להיכנס ללחץ.. (כן,אני מאלה שנילחצו כי הייתי אמורה לקבל למשקיות ת"ש וכנראה אקבל בפברואר)...
אני גם לחוצה בקשר לזה שאם אני מחר לא נוסעת לזימונים שלי שקיבלתי להדרכה בשעות חירום כי אני לא רוצה את זה שבסוף אני גם אוותר על זה וגם לא אקבל יותר זימונים כי ככה שמעתי שלא מקבלים הרבה זימונים ואני מקווה שלא אדפק בסוף עם תפקיד מעפןןןןן
התפקיד שמוצע לך בכדי שיוכלו לשלוח לך זימונים לתפקיד אחר (שוב, כמובן יכול להיווצר מצב שלא ישלחו לך כלום והגיוס שלך יהיה כלל צה"לי). אבל כעיקרון אם את לא רוצה ללכת לאותו תפקיד, כל שאת צריכה לעשות הוא לחתום וויתור ואחרי זמן מסוים תקבלי זימון לתפקיד אחר.
אמרתי קודם, שיש אפשרויות רבות בצבא, יכול להיות שאחד יקבל זימון אחד והשני יקבל עשרה זימונים.. שנית, יכול להיות כי הוא בן, ובנים מקבלים להרבה יחידות וזימונים לתפקידים רבים יותר מבנות...
אחד כבר עבר- לחיל החינוך זה היה בשער אפרים ליד צומת מסמיה. היום שלחו לי זימון לדוברת ומידע שכפי שהבנתי זה גלי צה"ל..... מישהו עוד קיבלת דוברת ומידע בתאריך 19.1
וזו שענתה לי אמרה שזה משהו מבוקש ביותר בצבא. אמרתי שלא היה לי את זה במנילה בכלל והיא אמרה שמקבלים זימונים אלו שמבקשים ואלו שהצבא מוצא אותם כאנשים בעלי פוטנציאל... נחמד נחמד...