זימונים לצה"ל

מור86

New member
אהה ועוד משהו לבנות שלא קיבלו כלל

בינתיים זימונים לתפקידים כלשהם- אל תיכנסו ללחץ. מבדיקות שבדקו לי בלשכת הגיוס, צפוי גל מיונים בפברואר.. ככה שמי שלא קיבלה כלום יכולה שלא להיכנס ללחץ.. (כן,אני מאלה שנילחצו כי הייתי אמורה לקבל למשקיות ת"ש וכנראה אקבל בפברואר)...

ogalit

New member
תודה לך מור על העידודים../images/Emo24.gif

אני גם לחוצה בקשר לזה שאם אני מחר לא נוסעת לזימונים שלי שקיבלתי להדרכה בשעות חירום כי אני לא רוצה את זה שבסוף אני גם אוותר על זה וגם לא אקבל יותר זימונים כי ככה שמעתי שלא מקבלים הרבה זימונים ואני מקווה שלא אדפק בסוף עם תפקיד מעפןןןןן

מור86

New member
זה בסדר.. גם אני לא קיבלתי כלום וכמ

וכמו שאמרתי, ייערכו מיונים לאלה שלא קיבלו, בפברואר כנראה.. זה לא בטוח אבל זה מה שבדקו לי בלשכת גיוס.. ככה שזה בסדר.

מור86

New member
כן... יש אפילו גם באפריל...

עד כמה שאני שמעתי קיימים כמובן זימונים באפריל לקרביים (גם לבנות).. ככה שהכול יכול להיות בצבא...

Sister of Night

New member
עקרונית לא

אבל לחברה שלי למשל התקשרו ואמרו לה שהיא חייבת לבוא גם אם היא לא רוצה את התפקידים האלה, אז היא הלכה, שמעה הסבר וחתמה וויתור....

מור86

New member
כעיקרון, את חייבת לחתום וויתור על

התפקיד שמוצע לך בכדי שיוכלו לשלוח לך זימונים לתפקיד אחר (שוב, כמובן יכול להיווצר מצב שלא ישלחו לך כלום והגיוס שלך יהיה כלל צה"לי). אבל כעיקרון אם את לא רוצה ללכת לאותו תפקיד, כל שאת צריכה לעשות הוא לחתום וויתור ואחרי זמן מסוים תקבלי זימון לתפקיד אחר.

*superstar*

New member
אם זה ככה איך את מסבירה את העובדה

שידיד שלי קיבל הרבה מאוד זימונים והוא הלך לכולם?

מור86

New member
אממ יש אולי כמה אפשרויות..

אמרתי קודם, שיש אפשרויות רבות בצבא, יכול להיות שאחד יקבל זימון אחד והשני יקבל עשרה זימונים.. שנית, יכול להיות כי הוא בן, ובנים מקבלים להרבה יחידות וזימונים לתפקידים רבים יותר מבנות...

moriai

New member
גם אני קיבלתי זימון!

לפרויקט שחקים במודיעין אני לא רוצה את זה אבל בינתיים אין לי אפילו מנילה אז זה לא נורא עוד מישהו קיבל את זה.?

moriai

New member
עשיתי......לא בדיוק....

עניתי רק על מקצועות הלימוד והרמה באנגלית כל השאר ריק......

fresh mishmesh

New member
קיבלתי לפני 3 חודשים

וכבר הייתי במבחנים לפני חודשיים (יקח עוד שבועיים עד שיגיעו התוצאות
) זה פרוייקט מאוד מאוד איכותי... בערך שני בדירוג אחרי תלפיות אם את מכירה...

miss_t

New member
גם אני קיבלתי זימונים

אחד כבר עבר- לחיל החינוך זה היה בשער אפרים ליד צומת מסמיה. היום שלחו לי זימון לדוברת ומידע שכפי שהבנתי זה גלי צה"ל..... מישהו עוד קיבלת דוברת ומידע בתאריך 19.1

fresh mishmesh

New member
כן כן כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היום קיבלתי את הזימון לאשכול דוברות מידע, גם כן ב-19.1...
האשכול הזה כולל תפקידים בגל"צ, עיתון "במחנה" ודובר צה"ל...
אשכול שאווה...

miss_t

New member
התקשרתי אליהם...

וזו שענתה לי אמרה שזה משהו מבוקש ביותר בצבא. אמרתי שלא היה לי את זה במנילה בכלל והיא אמרה שמקבלים זימונים אלו שמבקשים ואלו שהצבא מוצא אותם כאנשים בעלי פוטנציאל... נחמד נחמד...

למעלה