זימון שד

Perdition

New member
למשל

כמה זמן התכוננת לטכס, כמה זמן הוא ארך, האם עבדת על פי ריטואל עצמי או על פי מסורת, האם נתקלת במחזות מרהיבים, אם כן- פרט וכו'.

Envenom

New member
אני מרגיש כמו במבחן בגרות ../images/Emo3.gif

כמה זמן התכוננתי? אתה מתכוון לטקס עצמו או בכלל לימודים מסביב וכו'?.. ההכנות לטקס עצמו לקחו בערך חצי שעה, כולל היטהרות ויצירת מעגל, וכו'. לפני זה למדתי את הנושא של זימון שדים בכללי במשך כשנה, ועל השד הספציפי שרציתי לזמן למדתי חודש. כמה זמן הוא ערך- לא בדיוק מדדתי זמן, אבל משהו כמו חצי שעה פחות או יותר. האם עבדתי על פי ריטואל עצמי או על פי מסורת- ריטואל שפיתחתי על פי מסורות שונות (בינהן נורדיות, מצריות, וכנעניות) האם נתקלתי במחזות מרהיבים- אתה מתכוון לאש שפרצה מהאדמה, בקעים שנוצרו בקירות, ועטלפים שעפו דרך הקירות בתוספת מסך עשן סמיך ומוזיקת אורגנים? אז לא

Perdition

New member
במחזות מרהיבים

התכוונתי יותר לתקשור עצמו
איזה שד זימנת, אם יותר לי לשאול?

Envenom

New member
שמות לא באמת חשובים..

מה הכוונה למחזות מרהיבים בתקשור עצמו?

Perdition

New member
חשובים... אבל לא משנה ../images/Emo13.gif

לא נלך סחור סחור, ספר על חווית התיקשור.

RainBird

New member
אני בכלל מתפלא שהוא מספר על זה בכלל- ../images/Emo13.gif לEnvenom סתם שאלה, מאיזה מערכת זימנת? משהו של הגואטיה? ויש לך טיפים למי שרוצה ללמוד זימון?

Envenom

New member
לRainBird סתם תשובה ../images/Emo8.gif

דבר ראשון לא התכוונתי לפרט עוד הרבה בנושא.. אני מאמין שחווית התיקשור היא אישית, וכל דבר שאני אגיד עלול להשפיע בצורה כזו או אחרת על הגישה של אחרים לנושא. דבר שני- דווקא לא השתמשתי במערכת של הגואטיה, פשוט כי לא למדתי גואטיה ואני לא מתיימר להבין אותה.. השתמשתי בעקרונות האמונה המצרית והנורדית של"עולם התחתון" יש אלים והם שולטים על השדים למינהם. בקשר לשם השד אותו זימנתי, עבדתי לפי האמונה שלכל שם יש משמעות המשליכה ישירות על אישיותו ותכונותיו של השד (או כל ישות אחרת, לצורך הענין), ושמספר השדים גדול כל כך שחייב להיות לפחות אחד בשם בו נקבתי בעת הזימון. טיפים למי שרוצה ללמוד זימון? מי שניגש ללמוד זימון- רצוי שתהיה לו היכולת לתת לעצמו טיפים.

למעלה