זיכרון של חיוך

saharur

New member
זיכרון של חיוך

את שוב נעלמת אל בין מצולות הבריחה ואני שוקד על כתיבת זיכרון של חיוך, מוצא תשובות רק במילים שיצאו מתוכי במהירות וחדות של גל מתנפץ. אין שוב בהירות בראיה המבט מזדגג אל שלל כיווני האפשר והלא אני רוקח שתיקות למטעמי יצירה באלכימיה של חשכה ברוכה
 

שמים1

New member
תחושות געגוע ../images/Emo79.gif

הלכת אל מעבר לאופק, מילות אהבה שכתבתי יבשו על הדף. ירח הציץ בחלון להאיר לכאב את הדרך. נשיקה שריפרפה על שפתיי מתערבבת בטעמו של קפה בתחושות געגוע.
 
געגוע

זיכרון הגעגוע השתבח עם הזמן בחבית עץ במרתף ישן כל ליגמה מהיין מזכירה לי אותך אדום הגעגוע לוהט וחם תחושת ידיך טעם שפתיך היין זורם בעורקי.
 

b a b y s

New member
חיוך

איך ממסגרים חיוך בזכרון תמונה של החיוך שלך, איך דואגים שהחיוך הזה, המדהים שלך, לא יתמלא באבק זכרוני ויעלם במרתפי השיכחה? איך נוצרים את חיוך? ודואגים שישאר קרוב תמיד, מתוק תמיד, חיוך כזה מיוחד, כמו אחרי בדיחה לא מצחיקה שסיפרתי או נשיקה שנגעה במקומות רגישים. איך שומרים על החיוך הזה בין דפי הזיכרון מתוק כמו שהוא? יפה כמו שהוא? אמיתי כמו שהוא? איך שומרים אותו קרוב למרות המרחק העצום?
 
למעלה