זיכרון גורלי? ../images/Emo151.gif
אין תימה שהזיכרון בגילינו מתפוגג לו.. אמנם לאיטו, אך דיי בביטחו. לפני לא הרבה זמן התיישבתי במכוניתי, שהיא מכוניתי מזה כ- 14 שנה.. הייתי בתוך החניה של הבניין בו אני גר... ראוי לציין שהמכונית היא בעלת תיבת הילוכים ידנית וכשאתה רוצה לנסוע ברברס.. אתה מתוך הרגל עושה את התנועה הנכונה ביד...ההילוכים משתלבים להם כמו מכונה משומנת היטב...ואז אתה באמת נוסע רברס...
.. סו פאר סו גוד...אם הזיכרון שלך בסדר ואתה זוכר היכן שמת לאחרונה את הרברס.
אז זהו שלפני לא הרבה זמן... עשיתי תנועות מבולבלות ביד ימין..כי לא זכרתי באותו רגע היכן בדיוק נמצא הרברס..
אני לא צוחק...
ואז הבנתי שאותם תאים במוח האמורים להיות אפורים, חלק מהם כבר לא אפורים.
רק נוירולוג טוב ו....אלוהים יודעים איזה צבע הם קיבלו לאחרונה.
מאז המקרה המצער..החילותי לשים יתר לב לסביבה הבלתי מוכרת / זוכרת... והחילותי לזהות מקרים דומים.. למשל חבר שעובד איתי..טיפה יותר מבוגר ממני...כשהטלפון במקום העבודה מצלצל... הוא עונה כפי שכולנו עונים אלא שבסוף המשפט שלו הוא שם סימן שאלה מוזר.
זה הולך ככה: "תחבורה שלום"?
משהו מאד מוזר.
אישית כדי לשפר ולטפל במצב...אינני מאפשר למחשב לזכור סיסמאות. (הפוך על הפוך) אני משנן סיסמאות כדי לרענן את הזיכרון.. טוב, בפון הנייד אני עדיין שומר מספרי טלפונים...(לא צריך להגזים, כן?) אוי ואבוי לי.. הנה גם אני מתחיל לסיים משפטים עם סימני שאלה......↑ אם למישהו/י יש משהו להרחיב בנושא אשמח מאד.
(מכל מלמדי השכלתי)
מי אתם? מה אתם עושים פה? ?What is this place ?Who are you people
אין תימה שהזיכרון בגילינו מתפוגג לו.. אמנם לאיטו, אך דיי בביטחו. לפני לא הרבה זמן התיישבתי במכוניתי, שהיא מכוניתי מזה כ- 14 שנה.. הייתי בתוך החניה של הבניין בו אני גר... ראוי לציין שהמכונית היא בעלת תיבת הילוכים ידנית וכשאתה רוצה לנסוע ברברס.. אתה מתוך הרגל עושה את התנועה הנכונה ביד...ההילוכים משתלבים להם כמו מכונה משומנת היטב...ואז אתה באמת נוסע רברס...