שמלת תחרה1
Well-known member
זיהום של חלקיקי מיקרו-פלסטיק הגיע כבר לכל פינה על פני כדור הארץ,
הגיע גם לשליה.
הגיע גם לשליה.
זיהום של חלקיקי מיקרו-פלסטיק הגיע כבר לכל פינה על פני כדור הארץ,
הגיע גם לשליה.
לדעתי, זאת הסיבה שיש יותר אוטיזם, שבנות מתפתחות מוקדם יותר וגם בנים מתפתחים מוקדם יותר.![]()
מלחיץ: חוקרים מצאו את חלקיקי פלסטיק בשיליות של עוברים - וואלה בריאות
במחקר שנערך לאחרונה מצאו חוקרים נוכחות של חלקיקי פלסטיק זעירים בשיליות של עוברים, וכינו את הממצאים מדאיגים ביותר. "זה כמו ללדת תינוק סייבורג: הוא לא מורכב אך ורק מתאים אנושיים"healthy.walla.co.il
לדעתי, זאת הסיבה שיש יותר אוטיזם, שבנות מתפתחות מוקדם יותר וגם בנים מתפתחים מוקדם יותר.
כמו כן, תוסיפי לזה את כמות החלבונים הזרים שמחדירים לתינוק בשנתם הראשונה לחייהם באמצעות חיסוני הילדות.
שלא נדע מצרות, ואני הייתי בטוח שהמקום הכי בטוח בעולם זה ברחם של אמא.זיהום של חלקיקי מיקרו-פלסטיק הגיע כבר לכל פינה על פני כדור הארץ,
הגיע גם לשליה.
לאט לאטשלא נדע מצרות, ואני הייתי בטוח שהמקום הכי בטוח בעולם זה ברחם של אמא.![]()
וכמו שזה נראה בתוך כמה דורות- היקום ישיב לאדם כגמולולאט לאט
האדם הורס הכול.
היקום החל להשיב לאדם כגמולו.וכמו שזה נראה בתוך כמה דורות- היקום ישיב לאדם כגמולו![]()
מזכיר את תסמונת המגירה, כאשר רוצים לסגור את כל המגירה ונשאר רק מגירה אחת פתוחה, סוגרים אותה ואחרת נפתחת וכך זה ממשיך וממשיך.היקום החל להשיב לאדם כגמולו.
האדם לא יוכל לחיות ללא חיסונים על חיסונים.
זה לגמרי לא האדםלאט לאט
האדם הורס הכול.
ייתכן שגם בהתקן יש מעט פלסטיק, לכן גם ההגבלה של ה-3 שנים.זה לגמרי לא האדם
ניסית אולי לשאול מדוע יש פלסטיק בתוך רחם של אישה?
אז תרשי לי להסביר לך.
כנראה שאותה אישה השתמשה בוויברטור סיני פשוט וזול
עכשיו תוסיפי לזה את החומצות הווגינליות עם כל ההשפרצות דבר שגרם לפלסטיק אט אט להתפרק שם.
ובבקשה, פלסטיק בתוך הרחם והשליה.
שיהיה ברור, הדרך היחידה אל הרחם היא דרך הוואגינה.
אז שלא יספרו לכם סיפורים שהאדם הורס הכל
כי זאת חווה לפעמים שמתחשמק לה....
ייתכן שגם בהתקן יש מעט פלסטיק, לכן גם ההגבלה של ה-3 שנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.