זיהוי שיר

omri2003

New member
אולי אולי אולי יכול להיות שזה..

Weekend Players - Into The Sun (Riva Edit) אולי אולי אולי?

meishar84

New member
טראק ממש יפייפה !!!!!!!!!!

אפשר לקבל עוד שמות של טראקים בסגנון ?

omri2003

New member
../images/Emo13.gif

טראקים בסגנון?....אתה מתכוון עם קטעי שירה או עם מוסיקה בסגנון של השיר שנתתי? אני חושב שזה טראק מסוג אפליפטינג. תראה, אני ארשום כמה שירים שאני אוהב, שלדעתי הם בסגנון פחות או יותר שאתה מחפש. מקווה שתאהב אותם כמוני.. :) York - On The Beach (Crw Mix Tillman Uhrmacher - On The Run (Ocean To Shore Club Mix Tenth Planet - Ghosts (Original MixSureal - You Take My Breath Away (DJ Tiesto Mix) Silverblue - Do U Know (Extended Vocal Mix) Sash - With My Own Eyes [Vocal 12Inch Mix] Perpetuous Dreamer - The Sound of Goo M-Diva - Reachin´ Out (Original Club Mix)dbye (Armin Van Buuren Mix) Lange feat. The Morrighan - Follow Me (Unknown Mix Jan Johnston Feat. Freefall - Skydive [Warrior Mix] Infernal - Sunrise (White Label Mix). Ian Van Dahl - Will I DJ Davis - Wonderful Life (Ian Van Dahl Mix) Cosmoquito - The First Flight [Promo B] Ayumi Hamasaki - Far Away [Rank 1 Remix] חחח יש לי עוד כמה, אז אם תרצה אני אמליץ לך. אני מקווה שתאהב את השירים. אני בטוח שחלק מהטראקים אתה מכיר ואני מקווה שיש לך אינטרנט מהיר להוריד אותם! :)

meishar84

New member
תודה על ההמלצות !

אני מכיר המון מהם אבל לא את כולם והם ממש טובים ! אז אם בא לך אתה מוזמן להמליץ על עוד :)

omri2003

New member
../images/Emo6.gifבשמחה!

Scooter - RAMP ! (The Logical Song Alex C. Feat Yasmin K. - Rhythm Of The Night (Pulsedriver Remix Silverblue - Step Back (A2 Vocal Mix Darude - Burning Dee Mark - Time @ space Dj Alligator Project - The Whistle Song 3 (Club mix Dee Mark - SuperNovaion Iio Aka Vaiio - Rapture (Armin Van Buuren Remix Il Caesar - Are You Afraid Of My Eyes JS16 - Stomp To My Beat (Rascal Club Mix Lange Feat. Skye - Drifting Away (Hiver And Hammer Remix Lasgo - Alone (Ian Van Dahl Remix Neo Cortex - Elements (Djs @ Work Remix Paffendorf - Where Are You (Club Mix Star Noize - Oompa Loompa [Breakin Up Mix אני רואה שאתה אוהב את אותו הסגנון כמוני...אולי יש לך משהו להמליץ? :)

Ploral Reaction

New member
אוי באמת

רשמת פה רשימה שלמה של דברים שלא קשורים אחד לשני...קפצת מרייב לקלאב, לטראנס מלודי, לדאנס ומה לא. הדבר היחיד שמשותף פה זה שהכל להיטים, חלקם גם מעאפנים למדי, כמו ALONE WHERER ARE YOU שהוא מלפני 40 שנה ובעיקר DARUDE - BURNING שזה גרוע ביותר לדעתי. אבל אחי עניין של טעם, לא אישי :) ודווקא הטראק הראשון חביב, הורדתי אותו.

omri2003

New member
אממ...

אתה צודק בדבר אחד - באמנת עשיתי ערבוב של כל מיני שירים. אם אתה חושב שהם מעפנים, זו זכותך. אני מודה שהם לא יצאו אתמול, אבל זה שזה קצת ישן זה לא אומר שזה לא יפה ולא כיף לשמוע אותו! בסך הכל המלצתי לו על כל מיני טראקים שמצאו חן בעיני ונראה לי שימצאו חן בעיניו. אני שמח שלפחות אהבת אחד.. :)

meishar84

New member
בוא אני ייתן רשימה בטעם שלי

Moon Project - Moments Are Forever Matanka - Lost In A Dream (Push Remix) Airwave - Another Dimension Project Medusa Vs Exor - Moonshine (Exor Mix Part 2) 4 Strings - Diving (Original Vocal Mix) Anadin - Summers Calling (Airwave Club Remix) Fire And Ice - Close To Me איך היא ? איזה סגנונות ראיתם ברשימה שלי ?

למעלה