זיהוי פחם

NיכלIש

New member
זיהוי פחם

קיבלנו שאלת בונוס מהמורה למדעים, לפניכם שתי אבקות שחורות אחת מהן היא פחם, כיצד תוכלו לזהות את אבקת הפחם? כתבו שלוש דרכים לפחות. כבר כתבתי לפני מספר ימים הודעה הקשורה לכך אך עלתה לי שאלה נוספת. פחם מכיל פחמן. האם יש דרך כלשהי לפרק את שתי האבקות ולבדוק מה הן מכילות? נ.ב למי שיש דרכים נוספות כיצד ניתן להבדיל בין האבקות. [חוץ ממוליכות חשמל ושריפה] אשמח אם יוכל לרשום. תודה מראש, מיכל D:

NיכלIש

New member
מצטערת שאיני משרשרת. איני יודעת איך

אין לי ידע רב בשימוש במחשב, ולפעמים איני לוחצת במקום הנכון! אשמח אם סוףסוף מישו יוכל פעם אחת להסביר לי כיצצד לשרשר במקום לכעוס עליי כל הזמן דגש עלmoran f איני עושה זאת בכוונה כדי להציף!

../images/Emo6.gif

סליחה , הצחיק אותי ה"דגש על moran f" בכל אופן , לשרשר הכוונה להדביק את ההודעה שלך להודעות הקודמות .. זה ממש פשוט ,אף פעם לא הבנתי איך אפשר להסתבך עם זה .. בקיצור , מה שיש למעל "הוספת הודעה" זה הודעה חדשה.. וזה לא נקרא לשרשר.. :) אז אל תלחצי שם , אלא תפתחי הודעה שאליה את רוצה לשרשר , ותלחצי שם למטה "הוסף תגובה"

2_be

New member
היי מיכל,

על מנת לשרשר, פשוט לחצי על "הוספת תגובה" בתחתית ההודעה שכתבת וכך באותו שרשור תופיע השאלה החדשה ולא תאלצי לפתוח לצורך כך שרשור חדש. כיוון שבעמוד מקום ל-15 הודעות, כל הודעה חדשה שפותחים מעיפה הודעה אחרת לעמוד הבא. אני מקווה שההסבר בצירוף התרשים שאושרית צרפה יהפכו את הנושא ליותר ברור. במידה ולא, את מוזמנת לשאול.

למעלה