זיהוי דגם..

em AllיKill

New member
וואו וואו וואו, לא צריך להיסחף.. =S

לא ביקשתי הרצאה על זה שמטאליקה נשמעים רע ולמה נתת לסרטון הזה כוכב אחד בדירוג של יוטיוב, סה"כ שאלתי איזו גיטרה זו.. שוב, זה שזה איבנז אני יודע. אבל איזה דגם בדיוק? ואם הוא עדיין בפס ייצור של איבנז? ואם יש את הדגם באתר, תוכלו לשים לי בבקשה לינק לדף עם המידע על הדגם והכל? תודה..

Kfitzi

New member
רואים שאתה לא מכיר אותי

אני רק מחפש תירוצים לחפור. סה"כ עניתי על השאלה שלך, והוספתי את דעתי על הסרטון... זה לא היה מסר פרטי לך אלא דעתי, אני אשמח אם אנשים יגידו את דעתם... אפשר ללמוד מזה משהו אתה יודע. לגבי השאלה המקורית שלך : זה המידע שמצאתי על הגיטרה : Ibanez RG470 Black, Ibanez Infinity pickups (humbuckers at neck and bridge, single coil at mid) 1 volume and 1 tone control Bolt-on neck, rosewood fretboard Floyd Rose Bridge, black hardware The guitar has been beaten up pretty bad, the bottom of the guitar is duct taped together. Can be seen: "Live Shit: San Diego" - ("Guitar solo (Mistreated)") בקיצור - זאת כנראה אותה גיטרה, אבנז פשוטה ביותר, מחיר של חדשה כזאת היום נע באיזור ה 3000 ש"ח. ממש רגילה וסטנדארטית.

udical

New member
אין קשר בין bolt-on לבין סדרה נמוכה

רוב ה-J-custom מגיעות כ bolt on (גם תצורת RG וגם S). JEM היא bolt on PGM היא bolt on יש עוד מספיק דוגמאות

WinterZ

New member
../images/Emo45.gifלגבי לארס

גם בשנים האחרונות הוא נותן בראש עם התופים (למרות שהסט הלבן/שחור שלו אגדי, הסט החדש שלו באמת ענקי). אם תשמע טוב את St Anger ותתעלם מהסאונד המחפיר שהתופים קיבלו, תראה שהבנאדם לא נתן בתופים כל כך חזק מאז And Justice For All. אני גם מטאליקה-פריק-פאן, ואני טחנתי הרבה מאוד וידאו שלהם, והסאונד בין JUSTICE ל-BLACK ALBUM הוא פשוט משהו ענק ודיי אגדי. התפקידים של לארס אשכרה יושבים בול על מטאליקה. לגבי ג'יימס אני לא יודע, מה שכן - מהופעה שלהם שראיתי מ-2006, שניהם (או לפחות אחד מהם) מזייף בטירוף. ד"א מטאליקה-פריק-פאנס, אני רואה שהמגמה מקטינה אותם בעולם, וחבל.

מה זה הביצוע הזה? זוועה

סאונד זוועה, באס זוועה גיטרות זוועה,זיופים, לא הייתי צריך לראות את זה...

eran377

New member
../images/Emo45.gif

אני בעצמי ניסיתי להיות עדין במילים ולא הצלחתי.. בגלל זה לא אמרתי את מה שיש לי להגיד, ואתה אמרת את זה במקומי

ESP KH-2

http://espguitars.com/images/guitars/kh-2_vintage.jpg S P E C I F I C A T I O N S F I N I S H E S Construction / Scale Body Neck / Fingerboard Nut Type / Width Neck Shape Inlays Frets Binding Hardware Tuners Bridge / Tailpiece Pickups Electronics Neck-Thru-Body / 25.5” Alder 3 Pc. Maple / Rosewood FR Locking / 43mm Extra Thin U Skull & Bones 24 XJ None Black Gotoh Floyd Rose EMG 81 Active Set Vol / Vol / Tone / 3-way Switch תכנס לאתר של ESP

sheepeH

New member
ממש לא

בסרטון הוא משתמש בIbanez RG470, כיום יש לו דגם סיגנ'צר מESP בשם KH-202

למעלה