זיהוי דגם..

em AllיKill

New member
זיהוי דגם..

באיזו גיטרה קירק מנגן בסרטון ? נראה לי שזו IBANEZ, אבל איזה דגם זה.. הסרטון מ-1993, ואני גם רוצה לדעת אם הדגם הזה עדיין בפס ייצור ולמכירה.. תודה למי שיעזור..

RoieL

New member
אני חושב שאני יודע

אם תתן גם לינק לסרטון אני אנסה לתת תשובה וודאית

Kfitzi

New member
כמו שנאמר - איבנז.

אפילו בולט און, מה שיוצר רושם של איבנז פשוטה ורגילה מיצור סטנדארטי - קירק הוא ממש לא טון פריק. ככה שזאת לא איזו קאסטום. פשוט גיטרה אחת מהאוסף. אפשר ללמוד מהסרט הזה הרבה : 1) הסאונד של הבאס הוא אחד העלובים שנשמעו אי פעם לדעתי. גם הנגנה בינונית ומטה אבל הסאונד ממש עצוב. 2) ג'יימס נגן פי כמה יותר מקצועי בקירק, שים לב לניואנסים בנגינה שלו, איך שכשהוא נשאר על צליל ארוך עם ויבראטו, הוא משתמש באצבעות של יד ימין לחסום את המיתר שמעל ואת זה שמתחת... כל מיני דברים שאפשר ללמוד ממנו. הוא הרבה יותר יושב מקירק ובכלל שולט פי כמה יותר בגיטרה. 3) לא משנה איזה גיטרה אתה מנגן - עם כלכך הרבה דיסטורשן ושאר ירקות, וצורת נגינה כזאת - אתה תשמע אותו דבר כמעט. גם אם הוא היה מנגן על סור הוא היה נשמע ממש רע. 4) ללארס יש את המערכת תופים - שהיא אם כל מערכות התופים בעיניי. הסאונד של הטור של הבלאק בכלל סאונד התופים שלו באותה תקופה - צריך להיות אבן דרך בהיסטוריה של הסאונד. סאונד תופים כן.. שלא תבינו לא נכון. בהופעה הזאת לארס ללא ספק הוא החוליה החזקה על הבמה... עם כל הקושי שבמשפט הזה. כל זה נכתב ע"י הארד קור מטאליקה פאן שכמוני. בעיני ? התמונות קשות. אפשר ללמוד מהן. אבל בהחלט קשה לי לראות את זה. המלך ערום.

Kfitzi

New member
שתי הבהרות :

סעיף 3 מתייחס לקירק. האיש מזייף בכלכך הרבה מקומות שזה נשמע שהוא איזה ג'זיסט מתוחכם ששולט בכל רזי האילתור המודאלי... ובכן... הוא לא. הוא פשוט מזייף. סעיף 4 : פורטנוי, עם כל הצעצועים שלו והיכולות והמגוון... יכול ללמוד משהו מהסאונד והביצים שהיו ללארס בתקופה ההיא. לפרוטוקול יצויין, שאני לא חושב שאפשר להשוות בין מופף למישנהו, אני רק מתכוון שלפעמים יש ערך מוסף לנגינה שהוא לא טכניקה ושליטה מדיהמה... מה שאני וחנן קוראים לו "אוומפף" או רפי קורא לו "קאהונס". לארס עם כל הפשטות פשוט עושה את העבודה כמו שאף אחד בעולם לא היה יכול לעשות בשביל מטאליקה. (מדובר על אותה תקופה 88-94)

נוןעומר

New member
אפשר לקרוא לזה "רגש"

או "לתת בראש". ומחזק לגבי ג'יימס - הוא תותח רית'ם

Xirus

New member
אתה אמרת את מה שלא רציתי להגיד...

זיופים חופשי רצים שם ... לא רגש ולא נעליים .. אבל כנראה הרבה סמים ....

Jesus Wept

New member
אגב קאהונס...

וגניבת פוקוס תוך כדי... יש חבר חדש במשפחת הציוד של רפי. הוא זכר, שוקל 25 קילו, מצוייד ב-2 מנורות פרה 12AT7EH ועוד 2 מנורות 12AX7EH עוד 4 מנורות פאוור EL84, ערוץ קלין עם בוסט, שני ערוצי דרייב, צורח ב-100 וואט, חתיך, אמנם לא מוכר ממש בשוק, אבל.. זה הראש מגבר הראשון שלי, שכנראה יחליף את כל הדיסטורשנים שלי. נולד משפחה אמריקאית בשם MADISON, שם פרטי DIVINITY בתמונה הספציפית מדובר בדגם עם ערוץ דרייב אחד, דמיינו עוד כמה נובים שם לערוץ השני אצלי.

doc monti

New member
../images/Emo65.gif תתחדש ../images/Emo65.gif

עברת הרבה מאז ה VAMP, הא?
מאברוק!

eran377

New member
תתחדש!!!

לפי האייקון של החברה אני מתאר לעצמי שהוא סופר כבד
לאיזו בוקסא אתה מחבר אותו?

Jesus Wept

New member
הוא כבד מאוד

אבל בצורה מפתיעה ביותר, יש לו קלין מדהים. המון הדרום. נכון לעכשיו אין לי בוקסא. אני אעשה סקר שוק ואבדוק למה כדאי לחבר אותו, אבל אני מניח שזה מצריך מפלצת בהתאם

Aviraman

New member
וואו O_O

כמה הצעצוע החדש עלה ומאיפה? O: ותתחדש המון! מחכה בקוצר רוח שתעלה הקלטות של החבוב הזה !

Kfitzi

New member
הופ! מזל טוב! ../images/Emo72.gif

יש למגבר הזה זוג קאהונס שלא היה מבייש יאק טיבטי. אני מבין שסצנת המטאל בארץ החליטה באופן סופי לעשוק את אבורטד. לוקחים להם חברים מהלהקה, ציוד (גם הורקור לקחו ציוד שלהם אם אני זוכר נכון). בקיצור - אני אומר, בוא נגייר. שמישהו יביא מספריים לפורים-פסט ונריץ תהליך גיור זריז על הבמה.

loomer4

New member
הסאונד של בס בהחלט רע

מזכיר לי את הסרטוני פארודיה האלה שעשו על מלמסטין..

למעלה