זיהויי משקפיי שמש

זיהויי משקפיי שמש

תראו את המשקפיים האלה של הראל... איזו חברה? מישהו מזהה? זה לא דיזל? אם מישהו יודע להצביע על דגם בכלל אני אשמח אני רוצה כאלה! חח

עוד תמונה מקדימה

eboy10

New member
הממ.. יש משהו מאוד מאוד דומה..

בפול אנד באר. ההבדל היחיד שאני רואה זה שבמשקפיים של הראל החלק בין העדשות פתוח ובמשקפיים מפול אנד בר הוא לא. וגם הצבע של העדשה.. הנה -

אחי יש משקפיים כאלה של ואן זיפר

אם אתה מאזור השרון אחי תכנס לאחד מהסניפים של בילבונג או בורדרליין יש שם משקפייים בול כאלה... 1 לאחד... ואם בא לך תריץ חיפוש פה בפורום העלתי בחצי שנה האחרונה תמונה של המשקף שאלתי את האנשים איך הוא...

Shy Guy

New member
המשקפיים לא של Von Zipper.. ../images/Emo13.gif

הם (בודאות
) של מותג איטלקי בשם Oxydo – הדגם הספציפי שאתה מחפש נקרא X-Chilli והוא מגיע במספר צבעים (הדגם השחור שעל הראל ושבתמונה המצורפת והדגם הלבן, הם הכי יפים, לדעתי). בעבר ראיתי את Oxydo באירוקה, רק שאני לא בטוח אם הם עדיין משווקים אותם, אבל שווה לך לנסות ולבדוק. :)

OMG!!!!!!

אני כ"כ אוהב אותך!!!! איזה קטע היום חבר שלי שראה את התמונה אמר שהן של xydo משהו ולא מצאתי את החברה בגוגל והגוגל לא ידע לתקן אותי אפילו... הדגם הזה ישן או חדש?

Shy Guy

New member
חחח... ../images/Emo3.gif

לפי האתר שלהם, הדגם הוא מהקולקציה הנוכחית - מה שאומר שמדובר בדגם חדש/קיים.
בתקווה שהוא קיים עדיין בארץ... אם לא ואתה מוכן להמר/בטוח שהמשקפיים ישבו עליך טוב, תמיד אפשר לנסות לחפש את הדגם הספציפי הזה ב-eBay ולקוות לטוב. :)

באתר של אירוקה אני לא רואה שום זכר

לחברה הזו.. אני אעיף מבט בשטח ונראה... מקסימום נשאל את הראל מאיפה הוא קנה
חח תודה לך!

Shy Guy

New member
אני חושב שיהיה הכי פשוט לשאול את הראל. ../images/Emo3.gif

אממ.. אני יודע שבעבר אירוקה שיווקו בארץ את Oxydo, יכול להיות שכבר לא.. במידה והם כבר לא משווקים, אתה יכול לנסות לשאול את אחד המוכרים אם הוא יודע מי משווק את החברה הזו היום. :) מקווה בשבילך שתמצא..! ו..בכיף.

למעלה