זו רק אני,

ShirLola

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

היתה באמת הרגשה שרולינג לא זו שכתבה את הספר ושזה איזה פאנפיק שמעריץ כתב.. לדעתי רולינג כתבה את הספר הזה בעיקר להכנה לספר השביעי- ברוב הספר רואים את דמבלדור מראה להארי את העבר של וולדמורט ומלמד אותו עליו. מכין אותו לקרב שלו מול וולדמוורט. וזו כנראה גם הסיבה לכך שהיה נראה כאילו היא דחסה דברים ולא התעמקה ופירטה כל מיני תאורים, שיחות וכו', כמו בספרים הקודמים.. ולגבי זה שהארי הוא הורקסוס- גם אני חשבתי על זה :)

nolonger2

New member
מסכימה לדעתך על הספר, ולא רק

מהסיבות שהזכרת אלא שהספר גם מתעסק בנושאים דיי שונים מהשאר (יש בו הרבה יותר "אהבה", רומנטיקה וכד')...והתאוריה נשמעת ממש טוב ^^.

Dana Argamen

New member
בקשר לקטע עם הרמיוני .. ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שרולינג השתנתה, אני חושבת שהיא פשוט הייתה חייבת להכניס קטעים רומנטיים ! זתומרת, רון לא התנשק עד גיל 16, הארי התנשק איזה פעם אחת והיה לו קשר לגמרי מוזר עם צ'ו צאנג .. ממש לא קשר רציני
אז לדעתי היא פשוט רצתה לנסות "לבגר" אותם קצת, להראות שרון והרמיוני אוהבים אחד את השני, להראות שהרמיוני מקנא בו (בדיוק כמו שהוא היה קנאי עליה בספר הרביעי בגלל קרום ..) אז מן הסתם הדמויות קצת השתנו, אבל עדיין הספר מדהים כתמיד ;] במיוחד אהבתי את הקטעים עם ההורקרוסים, הילדות של רידל וכל המתקשרים לזה ..

דעתי המלומדת

ב"ה תתפלאי לשמוע, אבל התחלתי לאהוב את הסדרה רק בגלל הספר השישי!! עד אז זה היה דביק מידי. לא ראליסטי. הם פאקניג 15 ואין לאף אחד מהם חבר?! גם לא להארי!? זה היה נראה מוזר מידי, הרגשתי שזה ספר לגילאי 8 ומטה. ואז היא הכניסה המון אפלה לסדרה. וזה היה מעולה!

ToryMaster

New member
זה דווקא מאוד ריאליסטי

לא ברור לי למה כולם חושבים שגיל 15 זה נורא זקן ושערוריה שעוד אין בן זוג ושלושה ילדים בשלב הזה, אבל המציאו תהיא שזה גיל ממש צעיר, ושבעול םהאמיתי יש הרבה אנשים שמגיעים לגילאים מבוגרים בהרבה מזה, והם חסרי נסיון רומנטי מכל וכל.

יולי,

ב"ה אני מדברת על זה שבקושי היה להם חיי חברה. היא נתנה יותר מקום לדמויות השוליות ופיתחה להם חיי חברה. אני לא רואה בזה משהו רע. [והי!את יודעת שאני *עדיין* רווקה] <מי יודע מה צופן לי העתיד?]

yuvi217

New member
זה לא גיל נורא זקן

וגם לא נורא צעיר. זה משהו באמצע. בגלל זה הגיוני מאוד שהיא תתחיל להכניס רומנטיקה ודברים דווקא בגיל 15-16. [לא צעיר מדי, אבל גם לא מאוד מבוגר] גם בעולם האמיתי יש ילדים שמתנשקים כבר בכיתה ו' ב"אמת או חובה" [ואני מכירה כאלה], יש כאלה שמחכים קצת יותר ולבן/בת זוג רציניים יותר, ויש כאלה שמחכים גם עד לגיל ממש מבוגר עד שקורה משהו רומנטי רציני בחיים שלהם.

למעלה