זו רק אני,

yuvi217

New member
החלק השביעי

שוכן בתוך הגוף של וולדמורט. גם אם [נגיד ש] הארי הוא כן הורוקרוקס, הוא החלק השישי.

Mrs Amber Bloom

New member
לא ממש מסכימה../images/Emo41.gif

הרמיוני פשוט מתנהגת ככה מקנאה. אני דווקא חושבת שזה מאוד מתאים לה כי היא תמיד הייתה היסטרית כזאת
. ואני כן רואה את הכתיבה של רולינג בספר הזה. ולגבי התאוריה היא לא נכונה לי דעתי כי תזכרי שברביעי וולדמורט התכוון להרוג את הארי, אז למה שהוא ירצה להרוס את ההורוקרוס שלו?

Jemma7

New member
אבל

מצד שני היא תמיד הייתה מאוד מאוד הגיונית ומעשה כזה היסטרי ומטופש ממש לא מתאים לה. אה ו.... לא קשור לכלום בקשר לחתימה שלך... מייקל מוסקוביץ'

skaramoosh

New member
היא בטח כל כך עשירה,

שהיא יכולה לשכור אנשים שיכתבו במקומה. XD

העיפרון

New member
אנ`לא מסכים איתך

לפי דעתי זה הכל רולינג,רק שבספר הזה היא נתנה לנו להבין שלא משנה אם אתה קוסם,או שיש לך כוחות על,בסופו של עניין כולם מתמודדים אם אותם רגשות וסבל,ושגם אם היה קוסמים,זה לא היה הופך את האנשים למשהו טוב יותר,קנאה נשארת קנאה,וכעס נשאר כעס,שלא משנה אם יפתרו לך הרבה בעיות בחיים,(בקסם למשל),עדיין תהיה חייב להתמודד,ולסבול,ויעמדו בפניך קשיים,ותצטרך לבחור,בין טוב לרע,כולנו בני אדם,שמקנאים וכועסים,ובלי שנעבוד על עצמנו להיות טובים יותר במידותינו,לא הישתננו בכלל,

אתה יודע מה..

יש משהו במה שאתה אומר, וגם הנוסח שבו דברייך נאמרים משכנע מאוד. אבל אני מדברת על דמות ספציפית, לדוג' - הרמיוני, שהיא כל כך מחושבת והגיונית, היא מאוד ריאליסטית והאמת שהיא הרבה יותר בוגרת מהארי ורון, עם האינטיליגנציה הרגשית שלה, וכל מיני תגובות שלה לגירויים למיניהם הפתיעו אותי.. זאת לא ההרמיוני שהכרתי מספרים 1-5.

ToryMaster

New member
זו לא אינט' רגשית לטעמי

זה יותר ניצחון השכל על הרגש, וההתבגרות של הרמיוני ביחד עם התפתחות הרגש ועוצמת הרגש שלה - מובילים לפיצוצים כאלו. זו בסך הכל התנהגות מאוד נורמלית למתבגרת כמוה.

mjlk

New member
מסכימה לחלוטין

אפילו את הספר השני - שאותו אני ממש לא אוהבת ואין לי מושג למה, קראתי יותר פעמים מהשישי... פשוט לא יכולתי לקרוא אותו יותר מפעם אחת. פעם אחת קראתי את הספר השישי מהתחלה עד הסוף. זה ספר הזוי ומטומטם! אני מצטערת להגיד את זה, אבל הוא בתחתית הרשימה . אין בו שום עלילה. אין בו שום התפתחויות מעניינות.. בקיצור סתם משעמם, זה נראה רק כחוברת הדרכה לספר השביעי... חבל

ויקי,

מותר לה להביע את דעתה. אם דבריה פוגעים במישהו זה בגלל הרגישות-יתר שלו ולא יותר מכך.. היא לא פנתה לאף אחד והקניטה אותו, אלא הביעה את דעתה בנוגע לספר השישי, דבר שהוא לגיטימי וחיובי. אם כבר מדברים על התנסחות, אולי כדאי להעיר למגיבה קודם, איפשהו בשרשור. אבל גם כן היא, הפורום הוא חופש ביטוי עד למגבלות של הקנטה/פגיעה במישהו.

ToryMaster

New member
תקנון הפורום, במחילה

מצטערת, אבל התבטאות כזו בנוגע לספר, לסופרת, למתרגמת או לגולש בפורום - פשוט לא מקובלת כאן.

Dana Argamen

New member
חחחח את רצינית ? =0

הספר השישי הוא הספר האהוב עלי !! קראתי אותו איזה מייליון פעמים, ממש אהבתי את כל הקטעים של העבר של רידל, ואין ספק שהרבה דברים שרציתי לדעת ועוררו בי סקרנות מהספרים הקודמים התגלה לי עכשיו :] טוב.. כל אחד והטעם שלו ;)

jonathan500

New member
מסכים חלקית

הספר כתוב יפה (כמו שרולינג יודעת) אבל באמת אין ממש עלילה לספר זה רק הכנה לשביעי

Jemma7

New member
זה הגיוני, אבל הקטע הוא

שהספר השישי הרבה יותר מיוחד. הוא יותר עמוק והוא פחות עוסק בהרפתקאות אלא יותר דרמטי. זה תלוי בטעם האישי שלך. אם אהבת הכי את הספרים הראשונים ראשונים ברור שהוא לא יהיה הפייבוריט שלך.

למעלה