זו רק אני, או...

דבר ראשון - הפורום לא מת

הוא סתם מפרפר וגוסס לו אט אט (דבר הגיוני בהתחשב בכך שחברי הפורום עסוקים בבגרויות וכל שאר הדברים הטיפשיים). ועכשיו 5 דברים עלי: 1. לי יש כבר שנה וחודשיים רשיון (למה כולם מספרים על זה?) 2. בגלל שאין גרעין במועצה שלנו, גם אחרי קורס מד"צים עוד לא הבנתי מה זה גרעין עודד (חשבתי שזה איזה משהו של י"ב). 3. יש לי ממוצע 93 בבגרות (בגלל שלא השקעתי בי"ב). 4. הייתי עם 24 בנות בכיתה (רק 12 בנים), ולא היה יותר מידי מבחר... 5. אני שוער כדורמים.

kedeman

New member
פחחחח

שי עכשיו טיפה מסטול מעייפות (אז מה יהיה בערב??) ולקח לי זמן לקלוט שכשאמרת שהייתי עם 24 בנות ו-12 בנים אתה מתכוון לשותפים שלך לכיתה ולא לשותפים שלך למשהו אחר כרגע זה הצחיק אותי זה בטח לא יצחיק כשאני אהיה שפוי :)

שי אתה מטורף!!!

לך תבעיר מדורה בחצר ותמצא מה לשרוף

נ ו ם

New member
../images/Emo6.gif

LOLOLOLOLOL או בעברית - צב"ר. ועמרי - 93 כי לא השקעת בי"ב???

just stav

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

יש לי חבר נמרת הגולן כבר שנה, חודשיים ו-4 ימים (טוב, אז מה אם חלק ממכם יודעים את זה?)
עד סוף יולי יש לי רישון על אופנוע + אופנוע (אז מה אם זה רק 50 סמ"ק?)
לפני מספר שנים הייתי מקום שני באליפות הארץ בג'ודו (חגורה כחולה וכבר הספקתי לפרוש אבל מה זה משנה)
עד אמצע כיתה ט' לא הייתי באף פעולה (וגם אז באתי פעם בחודש)
אני לומדת קולנוע ויש לנו ערב גמר ב-22.6 וכולכם מוזמנים לבוא לראות את הסרט שלי (בתקווה שהוא יהיה מוכן עד אז...) וסתם עוד משהו קטן: אני הכי בעולם אוהבת ללמוד תנ"ך ומתמטיקה. עד כאן להיום בתוכניתינו "5 עובדות שלא ידעתם על סתו". אני מחזירה את השידור לאולפן.

Princess 1

New member
בלה

* אני מכורה באופן קטסטרופלי וכרוני למסטיקים ודיאט קולה, אני פשוט חייבת משו בפה לשחק איתו. * המוטו שלי: אתה ישן משמע אתה קיים. למרות ששי הוא זה שסבל הכי הרבה מהנדודי שינה שלי כי הוא נאלץ בעל כורחו להקריא לי מדי לילה את הכבש השישה עשר .. (תודה חמוד
) * זכיתי ב6 תחרויות בשחיית חתירה במדליית זהב. מים זה הטריטוריה שלי
* התחברתי כלכך כלכך כלכך לחברה לשעבר של האקס המיתולגי שלי (למדתי מושג חדש אתמול באילת, התלהבתי. ) ופשוט התאהבנו אחת בשנייה. הערה : אנלא לסבית תודה. * אנשים נוטים לקרוא לי נזק מסיבות לא מוצדקות, להכפיש את שמי, להעליל עליי עלילות שווא, להרוס לי את המוניטין הנעלה שלי ולהחריב את משמעות חיי, והם בכלל לא מוכנים אז לשמוע את הצד שלי בסיפור ולהבין שזה בכלל לא אשמתי.........
* להכעיס אותי זה אתגר. בנאדם יצטרך לעבוד ממש ממש קשה בשביל שאני ישנא אותו. אבל שאני יכעס עליו, תוודאו שאתם לא בסביבה.

5 דברים שלא ידעתם עליי.........

אני מגדלת שיער ארוך מאז ומתמיד, מעולם לא גזרתי אותו (חוץ מקצוות), ועכשיו האו כבר בגובה הטוסיק. אה, וגם אומרים שהוא ממש יפה, אבלך אני לא יודעת, סתם נחמד לחיות עם ליפה על הראש :)
הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בעולם ושמשאיר אותי שפויה הוא לנגן על גיטרה. אני יכולה לעשות את זה כשאני חצי מסטולה, מורעבת ומיובשת, ואני עדיין אחייך חיוך דבילי כל הזמן.... למה אני אוהבת את זה? אולי כי זה מוציא אגרסיות, אולי גם בגלל שאני כל כך אוהבת לשיר :)
מאז שאני זוכרת את עצמי מעולם לא היה מצב שלא גדל לצדי כלב או כלבה. כלבים הם החיה שאני הכי אוהבת בעולם, ואם פעם פעם אחת בחיי הייתי בלי איזה כלב לצדי, אז זה לא יקרה יותר. הקטע הכי רע הוא כשהם מתים, אבל הטוב עולה על הרע במקרה הזה. נו אני רוצה כלב לקומונה!! וופ וופ!
אני מסוגלת לאכול הכל וטעם אף פעם לא הפריע לי. אני מניחה גם שזו הסיבה שאהבתי את האוכל בקורס מד"צים. מצד שני, אם יש מאכלים שאני לא אוהבת כמו- ממרח שוקולד, מיצים, גבינות, פירות ועוד ועוד- אז אני לא אוכל אותם לעולם!! אפילו אם חיי יהיו תלויים בזה! אני יכולה להיות מאוד עקשנית כשאני רוצה...
יש לי מנהג לישון בבתים של אנשים אחרים. אני ממש אוהבת לעשות טיולי טרמפים בין בתים של חברים, לשרוץ לילה ולעבור הלאה. אוי זה לא נשמע טוב... טוב, תסתכלו על זה מכיוון יותר חסוד, אוקיי? בכל מקרה, אני ממש אוהבת להסתובב מחוץ לבית ולטייל ברחבי הארץ. זה כל כך חסר לי עכשיו שאני מתכננת טיולון שכזה בסוף הבגרויות ולפני הגרעין, אז אני לא אוכל לתפוס טרמפים :(. חן, תתכונני!!

את יודעת שביתי וליבי תמיד פתוחים

בשבילך ולמענך!!! אבל תעשי לי טוב אל תסעי בטרמפים אוקיי? בבקשה?

rinani

New member
5 עובדות עליי

1.יש לי כלב שקוראים לו ג'ימי והוא אצלי מאז שהוא נולד שזה שמונה שנים. 2.אני כבר שבוע צמחונית. 3.התחלתי להדריך בכיתה ט' לפני קורס מדצים ויצאתי למדצים אחרי שנה של הדרכה 4.אני מטר חמישים אבל ששואלים אותי מה הגובה שלי אני נוטה לעלות ב3 סנטימטרים 5.אני נוטה לבכות בסרטים שיש קטעים מרגשים...

kedeman

New member
ברוכה הבאה למועדון!!!

של הצמחונים כמובן :) נראה לי שרנה היא הראשונה עד עכשיו שאמרה דברים שבאמת חידשו לי עליה...

נ ו ם

New member
5 דברים שלא ידעתם ולא העזתם לשאול

חח. (או שלא)
מכיתה ז' לא ממש השתמשתי במושג מחנך או חדר מורים.
יש לי תולעי משי בבית. הקופסא שלהם בתוך מגש עם מים כי הנמלים אוהבות לאכול אותם.
אני לא מכירה מישהו עם יותר נקודות חן מלי. באסה.
אני מפחדת מתאונות דרכים ומסוסים.
ידעתי שאהיה חברה שלי חבר שלי (או שידעתי שאני רוצה) 3 חודשים לפני שממש נפגשנו.
אני לא אספר לכם על מצב הרישיון שלי.

נ ו ם

New member
לא נראה לי.

כולל קטנות? נראה לי שאפליו בידיים יש לי יותר.

למעלה