זו רק אני, או...

"יש הרבה דגים בים..."

מיכל... אל תיקחי את זה קשה..., אפילו בת הים הקטנה יכולה לספר לך כמה הרבה דגים יש בים..... ובקשר לגרעין-אמרתי לך מה אני חושב...:)

שקסי

New member
אה אופס...

בעצם 6 חודשים לפני מדצים הצטרפתי...כי עוד הספקתי לצאת לטיול טרומפים ולעזור למדריך של ח' להדריךל אותם...(שכיום שרון היא אחת מאלה שעזרתי להדריך) - כי היו להם מדרכיות מטומטמות!!!!

fresh mishmesh

New member
זו רק אני, או...

שהפורום קצת מת לאחרונה.......
יש לי רעיון למשחק... אני יודעת שזה לא ימצא חן בעיני צופינו מהצד שבזמנו העירו שלא קורה כלום בפורום ומשחקים זה לא מה שיעזור, אבל לפעמים דווקא צריך לעשות פעילות כלשהי, ורק אחריה אפשר לעשות דיונים יותר רציניים- ממש כמו פעולה ומשחק הפתיחה שלה...
אוקיי, אז ככה... גנבתי מיאיר לפיד- תנו לי 5 עובדות שאני (וחברי הפורום האחרים) לא יודעים עליכם...
(ותשדלו שאלה יהיו דברים חדשים חדשים בשביל רובנו) אני אתחיל, בשביל הספורט...: 1. אני מגדלת 3 חתולים בבית- שושה, שאול ולבן, שלושתם נצר למשפחה של חתולים שנמצאת אצלנו מאז שאני בת 4 בערך 2. אני לומדת במה שחלקכם קוראים מגמה ריאלית- מרחיבה כימיה ופיזיקה... בכל אופן, הייתי אחת מ-5 בנות בהרחבה של פיזיקה, וכולן נטשו ורק אני נשארתי, אז אני המייצגת בכבוד של המין הנשי בהרחבה... בדד... 3. עד הקורס מד"צים לא ידעתי מה זה גרעינרים/גרעין עודד וכו', והייתי במבוכה די נוראית כשכולם דיברו על זה ואני הסתכלתי מאחד לשני בקטע של "מההה????" 4. מגיל 8 אני ישנה עם בובה של סימבה ממלך האריות שקנו לי בשדה התעופה "אורלי" כשחזרנו מצרפת- אחרי שבחנויות הכי גדולות בפריז לא היה צעצוע אחד מהסרט (זה היה בדיוק כשהסרט יצא והיה עדיין טרי), מצאנו בחנות נידחת את אחד הסימבאים הבודדים שהיו בעולם אז... כן כן, אני אחת הראשונות עם בובה של סימבה... ~כבוד~ 5. כמו שחלקכם יודע הייתי חברה במשלחת בשנה שעברה, והשנה אלה שאירחו אותנו באים לבקר. בקיצור, חוויתי שם התאהבות קשה במישהו... כמה טיפשי- להתאהב במישהו מחו"ל... אהה, ו-6, שאותו אתם יודעים בערך- אני כותבת סיפורים, שירים ומונולוגים... מגיל 13 בערך... סלעית כתבה את זה פה לפני כמה זמן...

5 עובדות שלא ידעתם עליי...:

1. אני בכיתה שיש בה 25 תלמידים-ומתוכה רק 4 בנות...!!! 2. יש לי כלבה "פינצרית"(אבל מהחמודים...), ששיאנית הארץ בקפיצה לגובה.(לבע"ח). 3. יש לי רישיום יותא משנה וחצי(אבל האוטו שלי מת מוות קליני). 4. גם אני הייתי מאוהב במישהי שגרה בחו"ל...,אבל היא מאנגליה.(וזה באמת לא מעשה חכם...,אבל קשה לריב עם הלב...) 5. הרבה אנשים מחשיבים אותי ל"פסיכולוג" שלהם, מכיוון שאני יודע להקשיב ומוכן לעזור כשאני יכול(ככה אנשים אומרים...) רעיון ממש יפה....אהבתי.

5 עובדות שלא ידעתם עלי

1. אני יוצא ללא בגרות מלאה נכון לעכשיו מבית הספר 2. אני מבשל בערך מגיל 12 וזה מה שאני רוצה לעשות בחיים 3. הייתי ילד פאנקיסט כשהייתי קטן יותר ז'-י' 4. אני התחלתי לעבוד בסווט לודג' אינדיאני 5. אני מעשן נרגילה, אבל בקביעות כמעט כל יום

5 עובדות שלא ידעתם עליי....?

ביום שלישי יש לי שנה רשיון והייתי הבת הראשונה בכיתה שעברה טסט!
בצהרי יום בהיר וחם אחד בחודשיי אוגוס בחופש הגדול בין י לי"א נכנסתי למקלחת ויצאתי משם עם קרחת! פשוט לקחתי מכונת גילוח שיש לנו בבית גזרתי שער וגילחתי על אחד לפני הסוף. על הפעולה הזו חזרתי שוב אחרי חודשיים ואמא הוסיפה לי את האות H מאחורה.... (יש תמונות אם מישהו מעוניין...)
אני ישנה עם דובי ורוד שיש לי מכיתה א'. קיבלתי אותו מההורים שלי כשהייתי מאושפזת בבית חולים כשעברתי ניתוח... רואים עליו את הזיקנה... הוא מלא בתפרים כל הזמן הוא נקרע ואני תופרת אותו...
לפני שנתיים בשבועות שהייתי בכיתה י' צבעתי את החדר שלי בצבע כתום לא צביעה חלקה אלא עם ספוג...
אני מכירה את אסף צ'רטקוף (תיקי) בערך מאז שנולדתי... ההורים שלנו חברים אבל שנים על גבי שנים שלא ראיתי אותו ואף פעם לא קישרתי את צ'רטקוף מהתנועה לבן של החברים של ההורים שלי... ופתאום יום אחד בחופשת פורים במהלך פגישה של רכזי פורום מש"צים יצא לנו לדבר ויום למחרת התגלה לי שזה הוא ע"י חבר משותף שלנו... איכשהו ירד לו האסימון מי אני אחרי שכבר הלכתי... זו הייתה אחת הפגישות המוזרות בחיים שלי... פגישה מוזרה אך באמת מרגשת... ניצן באמת רעיון מעולה!!

fresh mishmesh

New member
אני רוצה תמונות!

ותראי גם אחת מעכשיו, כי אני לא זוכרת כ"כ איך את נראית (ראיתי בשרשור תמונות)

לשון? כן זה אחד התסביכים שלי

כמעט כל תמונה שניה שלי היא עם לשון בחוץ....
אני גם מוציאה הרבה לשון לאנשים לא בקטע של להעליב אלא... כי ככה יוצא לי... כן גם לדעת עוד אנשים ככה יפה יותר אבל... בנתיים אני ככה מנסה לבדוק איך זה חן עם שער ארוך ארוך כי אף פעם לא היה לי ארוך יותר ממה שיש לי עכשיו... 1 2 3 נסיון:)

kedeman

New member
שי מתקשה...

לא רק לספר 5 עובדות - שאני לא יודע מה לומר לספר דברים שאנשים פה בפורום לא יודעים?? טוב.. ננסה.. 1. אני אף פעם לא יודע מה לספר על עצמי כשאומרים לי תספר על עצמך (דבר שמכשיל אותי בכל פעם מחדש..) 2. אני גר בחדר אחד עם אח אחד קטן (היום שאלו אותי מה קורה עם אחד מאיתנו מביא בחורה הביתה והתחלתי להתפוצץ מצחוק על המחשבה שאח שלי הקטן יביא מישהי הביתה) 3. את הפורום של התנועה אני פתחתי אחרי שאנשים טענו שאני וקשת שתמנו את הספר הודעות ששימש לאנשים כפורום והאנשים הראשונים בו היו בעיקר אנשים שכמעט התחננתי אליהם שיכנסו וידברו שם. כל מי שידע אז על הפורום היו אנשים שמצאתי מהתנועה והכנסתי לאייסיקיו שלי. 4. יש לי פחד במה נוראי ואני כמעט לא מסוגל לעלות על אחת כזאת. אני מאדים מאוד מהר כשאני מדבר ויודע שאנשים מסתכלים עלי. אבל כשאני כבר נמצא על במה ומדבר או כשהייתי בפעולה משום מה זה לא השפיע עלי בכלל 5. סבלתי הרבה שנים מסיוטים בעקבות יום השואה. זה התחיל לעבור לי כשלמדתי לצחוק על זה (כל מי שאומר שאסור לצחוק על בדיחות שואה.. שיבין שזה לא מגיע תמיד מרשעות).בכלל בשנים האחרונות נהייתי ציני. אנשים טוענים שלעיתים אפילו יותר מדי

mis take

New member
5 עובדות שלא ידעתם עלי...

(מן הסתם יש הרבה הרבה יותר, בתור השתקנית...)
בעברי שוכנים 2 קיבוצים בהם גרתי את מרבית חיי הקצרים. למושב הגעתי רק בכיתה ט'.
אני מכירה את התנועה למעשה רק מקורס מד"צים שעשיתי לפני 3 שנים.אנשים בקבוצה שלי דיברו על פעולות שעברו, על הגרעינרים וכו' ואני, אפילו חטב"מ לקח לי המון זמן להבין מה זה (בפעולה "מי רוצה להיות חטב"מיונר, לא הבנתי מילה...).
אני אוהבת את מרבית בע"ח על כדור הארץ ובעיקרם סוסים וכלבים... רכבתי על סוסים משהו כמו 8 שנים ורק לפני שנתיים פרשתי... אפילו התנדבתי שנתיים במרכז לרכיבה טיפולית שנמצא בביה"ס שלי, וזה באמת היה מדהים...
בחיים שלי לא עישנתי לא סיגריות, לא נרגילה וגם לא דברים אחרים, ואין לי שום כוונה להתחיל.
ביום חמישי הקרוב יהיה לי חצי שנה רשיון, מה שאומר שאני אוכל להתחיל לנהוג על האוטו של אבא שלי (אוטו חברה שהתנאי שלה הוא נהג עם חצי שנה נסיון), מה שאומר, וזה מיועד לג"ע גלבוע, שאם יהיה לי זמן בין הלחץ של כל הבגרויות אני אוכל לקפוץ לבקר בלי לחשוב על הדלק... והשאר יסופר בפעם אחרת...

hadasbaril

New member
מה לא ידעתם עלי:

1. אני מאכילה חתולי רחוב סידרתית - יומים אחרי שעברנו התחלתי עם מיצי .... 2. אני אוהבת לאפות, אבל אמא לא אוהבת שאני אופה כי נשאר בלאגן במטבח[כך היא טוענת) 3. (התחלתי להתקשות) אני עורכת את הלינקיה ומה שאתם לא יודעים שנעשתי כפייתית: אני בודקת כול שלושה ימים לראות אם שלחו לי אתרים (זה כמעט ולא קורה) 4. (יופי, זה מתחיל להיגמר) הקנייה הראשונה ב8ויזה שלי היתה ספר. כן, יש לי ויזה. 5. גן עדן זה חולצה כחולה וספר טוב...(אם כמה "עשיה חברתית", גרענירים ונחשונאים)

kedeman

New member
המממ... תמר

את יוצאת לגרעין שנה הבאה? (אני לא זוכר שאת אמרת על זה משהו...)

זורקה

New member
בואו נראה....

1. אני הילדה הקטנה במשפחה, יש לי שתי אחיות גדולות בנות 20+ (בואו נדייק- 21 ו-9 חודשים והשנייה בת 23 ו-4 חודשים...) עכשיו שתיהן נמצאות בחו"ל כבר 7 חודשים (הן לא ביחד)!!! אז אני נורא נורא מתגעגעת!! אבל אחת הבטיחה לחזור באוגוסט והשנייה הבטיחה שהיא עד ראש השנה בבית! 2. איי הב א דרים: להיות בצבא מדריכת צניחה! מי יתן ואני באמת אעשה את זה, אמן! רק נראה לי קודם כדאי למצוא קצת פרוטקציות לא? 3. יש לי עדשות מגע. כן כן... יותר נכון יש לי עדשה רק בעין ימין, עין שמאל אני רואה טוב... :) 4. אני מעריצה את הסרט בת הים הקטנה! ראיתי אותו לאחרונה ביום שישי עם אפרת... אנחנו זוכרות אותו בע"פ! ציטוט נבחר: פלאוונדר- "זה לא אשמתה! בהתחלה כריש הופיע..כן כן.. ואז גררר ואז וואההה..הא... וכך ניצלנו! ואז בא השחף ומפה לשם וההוא וההיא..." עוד אחד: שחף- "שפורפר אצני מאונפף! עקבות השפורפר התגלו בתקופה הפרה הסטורית, כשבני האדם היו יושבים ונועצים עיניים זה בזה. שיעמום נורא!" אין מה להגיד, פשוט עננננקקק!!! 5. מה עוד?!?! אמממ...בצפר.. אני לומדת בבי"ס "נופי גולן" בקצרין, כיתה י"א4, מגמות- אומנות ומדעי החברה. 4 יח"ל מתמטיקה, 5 יח"ל אנגלית. וזה הכל

Setherial

New member
אז ככה ...

אני כותבת בפורום הזה , ומקווה ששמתם לב כבר לפני ואם לא אז.. יופי של משחק!!
צחור זקן זה השם המלא של צחורי שהוא כלב תחש ארוך מאוד וגם קצת נמוך אבל .. שהוא קופץ... הוא כמעט בגובה שלי <!!> והוא נחמד.
מרשמלו זה הדבר שאני הכי אוהבת , ואולי גם היחידי , לאכול שרוף.
אני מנגנת על פסנתר בערך מכתה א' ועד אז היה הרבה רעש מרגיז בבית.
אני שותה כל יום לפחות פעמיים שוקו , ואוהבת במיוחד שוקו פלא. אפילו שהפסיקו בזמן האחרון לייצר אותו.

למעלה