זו רק אני, או...
שהפורום קצת מת לאחרונה.......
יש לי רעיון למשחק... אני יודעת שזה לא ימצא חן בעיני צופינו מהצד שבזמנו העירו שלא קורה כלום בפורום ומשחקים זה לא מה שיעזור, אבל לפעמים דווקא צריך לעשות פעילות כלשהי, ורק אחריה אפשר לעשות דיונים יותר רציניים- ממש כמו פעולה ומשחק הפתיחה שלה...
אוקיי, אז ככה... גנבתי מיאיר לפיד- תנו לי 5 עובדות שאני (וחברי הפורום האחרים) לא יודעים עליכם...
(ותשדלו שאלה יהיו דברים חדשים חדשים בשביל רובנו) אני אתחיל, בשביל הספורט...:
1. אני מגדלת 3 חתולים בבית- שושה, שאול ולבן, שלושתם נצר למשפחה של חתולים שנמצאת אצלנו מאז שאני בת 4 בערך
2. אני לומדת במה שחלקכם קוראים מגמה ריאלית- מרחיבה כימיה ופיזיקה... בכל אופן, הייתי אחת מ-5 בנות בהרחבה של פיזיקה, וכולן נטשו ורק אני נשארתי, אז אני המייצגת בכבוד של המין הנשי בהרחבה... בדד...
3. עד הקורס מד"צים לא ידעתי מה זה גרעינרים/גרעין עודד וכו', והייתי במבוכה די נוראית כשכולם דיברו על זה ואני הסתכלתי מאחד לשני בקטע של "מההה????"
4. מגיל 8 אני ישנה עם בובה של סימבה ממלך האריות שקנו לי בשדה התעופה "אורלי" כשחזרנו מצרפת- אחרי שבחנויות הכי גדולות בפריז לא היה צעצוע אחד מהסרט (זה היה בדיוק כשהסרט יצא והיה עדיין טרי), מצאנו בחנות נידחת את אחד הסימבאים הבודדים שהיו בעולם אז... כן כן, אני אחת הראשונות עם בובה של סימבה... ~כבוד~
5. כמו שחלקכם יודע הייתי חברה במשלחת בשנה שעברה, והשנה אלה שאירחו אותנו באים לבקר. בקיצור, חוויתי שם התאהבות קשה במישהו... כמה טיפשי- להתאהב במישהו מחו"ל... אהה, ו-6, שאותו אתם יודעים בערך- אני כותבת סיפורים, שירים ומונולוגים... מגיל 13 בערך... סלעית כתבה את זה פה לפני כמה זמן...