זו רק אני או ... :-}

../images/Emo15.gifיש כוכבית ליד השם שלך...

יאאאאאא... שמישהו יחזיר לי את התת מקלע שלי בדחיפות...
נתראה בשעה 16:00 בצ´אט... והנה במיוחד בשבילך... ... Love Of My Life
ביי...

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif אאאאאאאאאנשים ../images/Emo24.gif

חח שמתם
שלא הייתי?! חמודיייים (ממ.. חמודות
)
אכן.. כפי שטל הניחה.. עומס לא נורמלי בלימודים.
אני לא מבינה את המורים האלה.. כל אחד חושב שהמקצוע שלו הוא היחיד שצריך להשקיע בו היחיד שחשוב ושהאחרים לא חשובייים.. *
* בכל מקרה.. אומנם עברתי את המבחן בהסטוריה.. שחרשתי עליו כמו לא יודעת מה.. עדיין יש מללא מבחנים. אבל לא צריך להתכונן ממש הרבה כמו להסטוריה אז אני מבטיחה שזה לא יקרה שוב
סולחים
ו.. פשיו.. איזה לאגן.. *הולכת לעשות שרשור OFF אחד גדול ולארגן עניינים*

לללללללללללייייייייייי!../images/Emo24.gif|צפרד

איזה יופי שחזרת!!! בהצלחה בכל המבחנים שיהיו... :*)

אה..ועוד משו....../images/Emo105.gif

לי מיי נמאסיס,וואלקם באק= My nemesis. Welcome back. (מי שראה את פרק 601 יבין...)

LillipooT

New member
טלללללל ../images/Emo60.gif

ראיתי שכתבת שראית את הפרק.. אבל לא היה לי זמן להגיב.. אז.. נכון מדהים
פרק מ-ע-ו-ל-ה (חח טוב שלא אמרתי את זה פה כבר 10 פעמים בערך..) ג´ואי כזאת יפההה.. פייסי כזה מקקקסים.. אודרי כזאת... ממ טפשה..
ג´ן חמודונת.. ג´ק מאמילה... (חח סוטה
) העונה לדעתי ממש טובה עד עכשיו.. ראיתי 5 פרקים בינתיים.. כולם היו טובים לדעתי. מממ... הזכרתי את העובדה ש.. אדי ח-מ-ו-ד
ממ נראה לי שהמבחן בהסטוריה שיגע אותי קצת.. אל תשימו

יאפ!!! בהחלט פרק....../images/Emo105.gif

מ-ה-מ-ם , מושלם,יפה מדהים!! ראיתי אותו כבר 3 פעמים!!! (וזה די "רק" אבל לא היה לי זמן...) ג´ואי מתוקה,וגם אודרי,ופייסי מושללללללם!!! וג´ק ממש חמודה וג´ם ג´ק מתוק! אה...כן,וגם דוסון בסדר...(חח) *נסקלת ע"י נמש* פרק מושלם!!!!!

../images/Emo15.gifלי !!!../images/Emo98.gif

התגעגעתי !!! אהההההההההה... קיבלת את המסר ששלחתי לך ? ואת האי מיילים ? אוקיי נרגעתי. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... ניצול שרשור... חב´רה ביום שבת בשעה 15:00 בערוץ 3 בכבלים הופעה של רובי וויליאמס !!! לתגובה האמיתית שלי. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה... * רצה להכין קלטת ווידאו ... * לתגובה של טל. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע... והמבין יבין... ביי...

למעלה