זו לא צורה לאהבה

1זרובבלה

New member
זו לא צורה לאהבה

אני מבקשת לשתף בבעיה שמטרידה אותי מאוד ומקווה להתייחסות מאוזנת ואולי אף לאיזו עצה מעשית מועילה. אני בת 50 וקצת, מרגישה צעירה מאוד, אולי צעירה מדי, מבחינה נפשית ורגשית, מתקשרת נהדר עם צעירים ובצאט יש לי ים של מחזרים נלהבים. כיף לדבר איתם ויש מצב גם להיפגש. הם בכל אופן מעוניינים מאוד. אני פנויה ומעוניינת בקשרים ידידותיים, גם קשרי אהבה כאלה או אחרים. אחרי תקופת יובש ארוכה מדי פתאום מרגישה מעוררת ושוקקת חיים. הבעיה היא איך להגיד - המעטפת שלי. אני מרגישה שאני נראית רע. פתאום התבגרתי מאוד חיצונית (טוב, לא פתאום, אבל בתהליך די מהיר אחרי שנהניתי מחזות צעירה יחסית כל השנים) ואני בהלם מהפרצוף שניבט אליי בראי, עם עודפי השומן, החריצים העמוקים מסביב לפה ובסנטר, המראה הכללי הנפול והעייף, העור הרפוי, העיניים המחופות בעפעפיים הכבדים. גם הגוף כבר מאכזב. אמנם בנוי לא רע, אבל אני נחרדת מהמחשבה להיראות בלי בגדים, ולהישאר בלי חזייה נראה לי אסון לפעמים, אחרי מריחות קרמים ואיפור מוקפד מבצבץ משהו מהחינניות הישנה, אבל אחרי שאני מרוצה למדי מהבבואה בראי אחד ונכנסת לחדר האמבטיה, שם האור בהיר ואכזרי, אני מרגישה כמו קריקטורה בלויה ומפורכסת. ואין לי חשק לפגוש אף אחד. כשאני מדברת עם גברים והם מוקסמים ומפנטזים על הדמות המושכת שמופיעה להם בדמיון, אני מרגישה לפעמים אומללות אמיתית.הראי הורג לי את כל הביטחון העצמי. נפגשתי עם גברים שאיכשהו עברתי אצלם, אבל גברים שמפגינים ציפיות גבוהות מפחידים אותי ממש. אני לא מרגישה שאני יכולה לספק את הסחורה. אני מרגישה כמו סחורה פגומה, וגם כמו רמאית. כי הקסם שעובר בשיחות הכתובות והטלפוניות לא יכול להחזיק מים בפגישה פנים אל פנים. אמנם אני מנסה להתעודד במחשבה על הפגישות המוצלחות שהיו בכל זאת, אך זה לא עוזר ממש כשעל הפרק פגישה עם מישהו נחשק ומאתגר יותר. אני מתחבטת אם לוותר מראש ולהימנע מאכזבות הצפויות ברמת סבירות גבוהה או להשלות את עצמי שזה יעבור. אם היה לי כסף הייתי עושה טיפולים דחופים להצערת הפנים ולהרמת החזה ובטח הייתי מרגישה יותר טוב. אבל אין לי כסף. אני מנסה לעשות דיאטה, אבל התוצאות קמצניות. מה אתם אומרים? לוותר? להמר ולהסתכן בפדיחות? לחכות עד אחרי שאעבור טיפולים, וזה יכול לקחת הרבה זמן? הבעיה גם שאני לא כל מתחברת עם מבוגרים ממני אלא הרבה יותר בקלות עם צעירים יותר, כי הראש שלי נשאר צעיר. אם למישהו יש פתרונות לשיפורים מעשיים במגבלות האמורות אשמח, וכמובן אני מצפה שיהיו תשובות עם המסר הפסיכולוגי של לקבל את עצמי כמו שאני, שהמראה כביכול לא חשוב וכו', אבל אני מודה מראש שאינני מאמינה שזה נכון. אנשים רוצים אנשים מושכים ואי אפשר להתכחש לזה. ,

ben 911

New member
את לא לבד במערכה...זרובבלה. ../images/Emo201.gif

אישית נתקלתי בעוד כמה נשים הסובלות בדיוק מאותה בעיה... כוונתי אינה לקמטים והחריצים מסביב לפה... אלא הצורך האובססיבי לה"סתובב" עם צעירים. זו דרך חביבה שבחרת לשדר לעולם.. שהינך עדיין צעירה יפה ונחשקת...עובדה, גברים צעירים חושקים בך...(למרות החריצים) אבל בתוכך את יודעת שזה לא תקין. צעיר נורמלי יעדיף לבלות עם בנות גילו, מאשר עם בנות בגיל אמו.. אלא אם כן הוא בתול שאינו בוחל לזיין כל דבר שזז ולהיפטר סוף סוף מהבתולים הארורים ועוד יותר טוב כשזה נעשה עם אישה בוגרת סבלנית ומנוסה... חוץ מזה האינטרנט זה לא דוגמא... באינטרנט מסתובבים מגוון רב של טיפוסים.. שאף אישה ברת דעת לא תאות ליצור כל קשר איתם שלא לדבר על להתחבר איתם. שלא תביני אותי לא נכון...אין לי בעיה עם זה שגברים או נשים מתרועעים עם צעירים מהם/ן.. ואני בעד לשפר, לשדרג את המראה על ידי טיפולים קוסמטיים ואם ע"י ניתוחים פלסטיים יש לי בעיה עם זה שאותם חובבי צעירים/ות מתייסרים מעצם תהליך האייג'ינג הטבעי העובר עליהם.. עד לא מזמן נהנית ממראה צעיר וטוב למרות גילך המתקדם... אף אחד לא "נתן" לך את הגיל האמיתי שלך.. כולם פירגנו והחמיאו...עד שהבלתי נמנע הגיע... את יודעת יש אמרה האומרת..."הזקנה קפצה עליו" זה ממש כך..אנחנו מזדקנים, אז למה לא לחיות בשלום עם זה?

ש ר ה לה

New member
זרובבלה את לא רצינית. נכון????

מה באמת רצית? ללכת עם להרגיש בלי??? או בעצם את מבקשת לך את ההפך... מה זה 'ראש צעיר' לדעתך??? מישהי המסרבת לקבל את המציאות כפי שהיא??? אל תדאגי. את תמשיכי להיות מחוזרת גם בעתיד. היום יש אפילו טרנד כזה של צעירים הנמשכים לבוגרות דוקא.. ולו בזכות הנסיון הנצבר שלנו כבנות 50 ומעלה... אם היית יפה בעבר כפי שאת מעידה על עצמך, אין ספק שמשהו מזה ואפילו יותר מכך נשאר לך. כל שאת צריכה באמת זה לדעת לקבל את עצמך כמו שאת. וללמוד לאהוב את מה שיש לך. כשאת תאהבי את מה שיש לך בטוחני שגם אחרים יאהבו, כי זה מה שתקריני לסובבים אותך..... ולסיום קוריוז קטן: לפני שנים רבות היה בעיתון ידיעות אחרונות טור של דניאלה שמי שנקרא 'דניאלה יקרה' בו נהגה דניאלה לענות לשאלות של קוראות בעיקר. באחת הפעמים כתבה לה ככה אחת הקוראות שלה:" החלטתי לעשות שינויים כדי להתאים את עצמי לגיל בו אני מרגישה באמת. החלטתי לעשות קצת שאיבת שומן, ניתוח פלסטי באף, מתיחת פנים,ומילוי קמטים. השאלה שלי היא מה עלי לעשות קודם???" דניאלה שמי שהיתה מוכרת בזכות תשובותיה המושחזות, ענתה לאותה אישה:לשדוד בנק הרי הכל נמצא בתוך הראש שלנו. חייכי לעולם ותראי שהעולם יחייך אלייך בחזרה ובנתיים קבלי חיבוק

צלליתה

New member
לספק את הסחורה

ממליצה לך בחום לוותר על המונח סחורה, לפחות בקשר לעצמך. גבר שמחפש סחורה שימצא לו סחורה. את, כדאי לך לשמור את עצמך למען גבר שמחפש אישה. כולנו מתקשות להסתכל בראי באור חזק. השנים, מה לעשות, משאירות בנו עקבות. יש לי חבר שכאשר חגגנו ארבעים "המציא" מראה שעושה את אותה הפעולה של הפילטר ריכוך במצלמה. עכשיו שאנחנו בשנות החמישים אנחנו צריכים את המראה הזאת עוד יותר, ורצוי עם פילטר כפול. ממליצה לך בחום להתחיל בפעילות גופנית. את יכולה לעשות משהו חינמי לגמרי, כמו הליכה מוקדם בבוקר או לפנות ערב (כלומר, לא בשמש). את תראי שתרגישי יותר טוב פיזית וגם תתחילי להרגיש יותר טוב בקשר לגופך. ניתוחים פלסטיים זה דבר נפלא, אבל הם לא פותרים לנו את הבעיה של חוסר בטחון עצמי, אי קבלת עצמנו, ועוד. אם את מעשנת, תפסיקי, ויפה שעה אחת קודם. סיגריות גורמות מאוד להזדקנות העור, ומין צבע צהבהב חסר חיים כזה. את תראי שתוך זמן קצר העור שלך יתחיל להראות זוהר יותר. זו פעולה חשובה ביותר וגם לא עולה כסף, אלא להפך, חוסכת לך כסף. ואחרון אחרון חביב, תסתכלי טוב טוב לתוך הצלחת שלך ותתחילי לחנך את עצמך לאכול תזונה בריאה וטבעית יותר. קראתי לא מזמן מתכון ברשת לעור פנים זוהר: יומיים בהם את אוכלת רק סלט מעלים ירוקים עם שמן זית ולימון, דג סלמון, ותותים. טוב. עכשיו נגמרו התותים, אבל אני משערת שגם דובדבנים טובים לבריאות. אגב אני חושבת שכולנו מרגישות צעירות איך בעצם צריכה להרגיש בת 50? היום ראיתי גבר שמצא חן בעיני. הסתכלתי עליו בענין ופתאום שמתי לב שהוא בגיל של הילדים שלי. ישר נתתי לעצמי שתי סתירות והזכרתי לעצמי שאני כבר לא בת 25. גם אם אני מרגישה כך. ובאופן אישי, אני רוצה גבר בגיל שלי. נכון שחשוב המראה, אבל הראש עוד יותר חשוב. (לי).

זרובבלה..ריגשת אותי ....אני חושבת שצריך אומץ

רב לחשוף בצורה כל כך אמיתית את צפונות ליבך תחושותייך והדימוי העצמי שלך ...יקירה למה??למה???את מחמירה עם עצמך כך? את יודעת ראיתי לא פעם בטלווזיה כוכבות קולנוע או טלווזיה שלהם היה כסף ועשו ניתוחים קוסמטים בכל מקום אפשרי..והפכו לבובות פלסטיק מוצפות בסליקון בוטוקס..את חושבת שהן חשו צעירות יותר ? לא הן הודו רובן בכל אופן שזה לא עשה להם כהוא זה לחוש יותר צעירות או נחשקות...להיפך הן העמידו רף כל כך גבוה בציפיות שחייהן ישתנו כבמטה קסם...והתרסקו כשזה לא קרה...להשיב את הנעורים אי אפשר...זו המציאות...אם את חשה צעירה רוצה לחיות ולתפקד כאחת כזו...יופי לכי על זה..אם זה מה שנותן לך תחושה טובה.....העיקר שתהייא אמיתית תארי לגבר בטלפון או בצט איך את נראית [כמובן אם הוא יבקש זאת לא כולם מתענינים דווקא בזה בשיחת טלפון]אל תתארי את עצמך אחרת ממה שאת...ולכי על זה אל תפסיקי להיפגש ולוותר שמא אולי תחווי דחייה. תשנני לעצמך " מי שלא רוצה אותי הפסד שלו " ..א ב ל הכי חשוב לימדי לאהוב את עצמך לשנן לעצמך כל בוקר כמה את אמא טובה, כמה ילדייך אוהבים אותך, איזה אמיצה את [ הוכחת זאת במאמר שכתבת] אל תחסכי שום סופרלטיבים על עצמך...ואני בטוחה שיש למכביר...כשתאהבי את עצמך קודם....גם אחרים יאהבו אותך....אני בכל אופן כבר....[.טוב אני לא גבר]

זרובבלה...מסכימה עם מה שכתבו קודמיי

ומוסיפה שבוירטואליה קל להרגיש מחוזרים ונחשקים[ביחוד שזקוקים לזה .ומי לא?].קל לשחק במילים יפות ,להחמיא ולחזר בכדי להשיג את המטרה.לכן התחושה היא של ים של מחזרים.אם את מתכוונת לצ'אט והחיזורים שם אז לדעתי הצ'אט הוא לא מקום להכיר.אולי לסטוצים וכאלה...בכל אופן זאת התחושה שלי ואין לי אימון בשיחות עם ניקים עלומים שכל אחד/ת יכול " למכור" מה שבא לו. בענין צעירים ולהרגיש צעיר ברוח.......טוב זה כבר ענין של העדפה אישית.מרגישה צעירה ברוח ובנפש ומעולם לא חשבתי להיענות לצעיר בכדי להרגיש צעירה יותר. על פי מה שאת כותבת ומעריכה מאוד את כנות דברייך.התחושות האלה עלולות להחריף ליד צעירים.כאילו כל הזמן להשקיע בלהיראות צעירה.להתלבש ולטפח את עצמך בהחלט כן מצד שני לקבל את עצמך כפי שאת. בהצלחה

PINOKY1

New member
זרובבלה הכנה היי,

מצדיעה לך על הכנות והאומץ, ומסכימה עם מה שהשאר כתבו פה, אבל יחד עם זאת לדעתי אם בא לך לעשות שיפוץ פה ושם אני בעד, כל עוד את לא מזיקה לעצמך בריאותית או לאחרים אין פסול בשינוי שיכול לתת לך להרגיש עוד יותר טוב עם עצמך. יש לי חברה שכל החיים הפריע לה שיש לה חזה שטוח, היום בגיל 49 והיא כבר סבתא, עשתה סוף סוף את הניתוח המיוחל והיא הכי מרוצה בעולם ואת יודעת מה?. היא ממש מקרינה זאת. נו אז אם זה כן עושה טוב אז למה לא? ואם פילינג קל בפנים יגרום להרגיש טוב יותר וכייף עם התוצאה אז לכי על זה!!!!! בכל אופן לא זה מה שישנה את הביפנוכו שלך, ואת מה שיש לך להעניק אף אחד לא יקח ממך ושום שינוי בעולם לא יגרום למישהוא לאהוב אותך יותר או פחות. אז בהצלחה עם כל החלטה שלך. (ואל תשכחי כמה תהפוכות עוברות כל ה"פצצות" של הוליווד וכמה שתייה וסמים הם צריכות בכדי לשכוח מהצרות, נו אז יופי מביא להן אושר?)

הערכה עצמית

יקרתי יסתכלו עליך איך שאת משווקת את עצמך גם אני שמתי לב שצעירים מחזרים אחרי יותר מבני גלי ואני ממש לא חטובה אם כבר חטיבה עגלגלה עם סמני מתחיה וצלקות מניתוח זה ואחר וכבר נאמר בעבר שקר בחן והבל היופי , האשיותץ שלך היא זו המושכת אותם אז תתחילי להעריך את עצמך , את לא רק גוף אלא גוףונפש שדרי את הבטחון העצמי שלך בעצמך , את היופי הפנימי שחבוי בך אף אחד לא ישים לב לקמטים , הוא ישים לב אליך כאשה יש לי תרגיל עבורך : תתפשטי מול המראה ותראי איזה אשה יפה ללא איפור לא בת 18 והשנים נתנו בה אותות , אבל עדיין נאה ומושכת ככה תגדירי את עצמך, אל תערי ציפיות אצל הגבר המחזר , יקבלו אותך נבתשוקה ואהבה כי נסיון החיים שלך הוא זה המושך אותם לא הגוף של בת 18 אלא של אשה בשלה ורעננה .

למעלה