זו השעה לשרשור בוקר

זו השעה לשרשור בוקר

בוקר טוב לכולכם בעוד רובכם עדיין נמים אני ארשה לעצמי לפתוח שרשור בוקר.אני חושב שאחרי יומיים כאן,אני כבר נחשב לילד גדול. השרשור הזה יוקדש לאלו מכם שתהו על הניק שלי,ולמרות הקושי בהגייתו לא הביעו תרעומת ונשאו את סבלם בדממה,וגם לאלו שהעיזו ציפור לילה למשל. לכו קיראו את סיפורו של עגנון "הכנסת כלה" ואת שיר השירים{תהיה בחינה בסוף השליש}אחרי הקריאה הכל כבר יהיה ברור ומה שלא יהיה,אני כאן כל הזמן.

ההודעה הזאת צנחה למטה ונפתח עוד שרשור בוקר..

מקפיצה אותה, אתה נראה לי אדם בעל ידע רחב בכתובים הדתיים והחילוניים . אתה דתי או דתל"ש(מילה שלמדתי ממך) ? אני חושבת שאני לוקחת צעד אחד אחורה להתרחק ממך...והחברים פה מבינים למה
המשפט השני נכתב בהומור רצתי לעבודה בייייייייייייייייייייי בינתיים

maxima

New member
מישכיני וארוצה...ברוך בואך....../images/Emo140.gif

עדין לא יצא לי לברך אותך

../images/Emo119.gif יקירתי

נו, אני רואה שאת דואגת לי. זה דווקא מוצא חן בעיניי. מה שלא מוצא חן בעיניי הם שני דברים 1. "החברים פה מבינים למה" ומה אני, כבד קצוץ? אני לא צריך להבין למה? 2.זה שאת לוקחת צעד לאחור,מעציב אותי למדי. אלא אם כן מדובר באחד לאחור ושניים לפנים ואז,אוהו!! אבל עכשיו נעבור לעניין העקרוני,אנחנו נוגעים כאן בסעיף 6 כמדומני במגילת הסעיפים של סימפטי. "ערכים משותפים".אני מניח שהיה לך נסיון לא מוצלח עם דתי או דתל"ש, תקני אותי אם אני טועה. ואני קראתי גם הסיפא של הודעתך שמדובר בהומור. ובכל זאת, ברור שלמרות ההומור ישנו משקע מסויים.

ben 911

New member
בוקר טוב מישכיני ונרוצה. ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo39.gif

חוץ מהשם המאד מוזר.. אבל מאידך גם מאד מקורי .
אתה עושה רושם של איש מאד חביב... אני בטוח שכולם כאן שמחים על הצטרפותך לחוג ההכרויות.. אי לכך ומבלי צורך להתנצל.. אתה רשאי לפתוח שרשורים כל אימת שתחפוץ מאחל לך הרבה שנים של בריאות ואושר..
מי יתן שתמצא במהרה את האחת שתמשוך את ידך כדי לרוץ לצידך. א-מ-ן.

מממ... חביב?

תודה אבל, אתה יודע איך זה, כשילד מגיע בפעם הראשונה לכיתה,ששאר הילדים בה כבר מיודעים אחד לשני מימים ימימה, הוא חייב להתאמץ. או בעצם למה להידרש לדוגמא הזו כשאפשר להשתמש בדוגמא הרבה יותר רלוונטית. נכון שכשאתה פוגש בחורה/אשה לראשונה אתה מתאמץ יותר?

ben 911

New member
OK הבנתי...../images/Emo13.gif התאמצות...חזק ואמץ. ../images/Emo45.gif

כן...אני בפגישה הראשונה מתאמץ יותר.
בשניה גם מתאמץ..
בשלישית שם לב שהיא כבר לא כל כך מתאמצת..אז כנ"ל.
ברביעית היא מגיעה עם אימונית..וזה בסדר מבחינתי.
אחר כך מי כבר סופר?
הכי חשוב להיראות אסתטי.

ben 911

New member
ה-../images/Emo23.gif שלי../images/Emo35.gif לא חראם על הישבנים שלה../images/Emo35.gif

תראה כיצד הם הולכים פייפן תחת ה-
הקופחת.
טומי היגעתי למסקנה שמה שעושה את האישה זה.... העור שלה, חד וחלק. תאר לעצמך שהעור מעל הישבן היה מתקלף..הכל היה אדום פיכסי ומגעיל.. היית בכלל טורח לצלם?

בני...אולי תחבור לטומי...

ויחד תהיו צוות? אתה תמרח גב. בטן. ישבנים , בקרם הגנה....וטומי יצלם...ואז כולם יהיו מבסוטים????

בוקר טוב

שאתה השארת קריאת בוקר טוב אני עוד הסתובבתי במיטה השם שלך שייך לעברית הגהוהה יותר שמוצאים אותה בשירה האמת כאחת שכותבת שירה מצא חן בעיני הפעלים שהשתמשת בהם שיהיה לכולנו יום נהדר , מלא באור ואהבה כיאות ליום שלישי שבו נאמר פעמים כי טוב

בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

עלי לציין שאתם חרוצים ועירניים. אני עדיין עם קפה של בוקר.........ולעבודה . ברוכים הבאים לחדשים וברוכים הנמצאים. המשך יום נעים לכולם.

מרי יקירתי...אני מקווה ששלומך טוב...

בפעם הראשונה בחיי אני חשה טוב ושחרור אחרי פרידה...תמיד לקח לי זמן לחזור לעצמי...וזה מוכיח לעצמי שזה היה הכי נכון לעשות...אני מקווה בשבילך שאת חשה טוב ולא עצובה...

למעלה