זוכרים

Adam109

New member
זוכרים

את זאת שיכלה ליצור מציאות שלמה ולהתחזות לאנשים אחרים? (חטפה פעם את מייקה, נראה לי) מה קרה לה?

supercoconut

New member
קנדיס ../images/Emo6.gif

מתה.סיילר הרג אותה תחילת עונה 2

Adam109

New member
רגע...

אם יש לסיילר את הכוח שלה, הוא לא צריך להתאמץ כדי לעשות כל דבר שהוא רוצה! זה ה- כוח!! לאן העלימו אותו בסדרה??

supercoconut

New member
בזמן שהוא הרג אותה

הוא היה תחת השפעת הוירוס.אז כנראה שהכוח המקורי שלו [להבין איך דברים עובדים] לא עבד. וד"א זה לא ליצור מציאות.זה אשליות.זה לא באמת אמיתי.

nk29

New member
סיילר הרג את קנדיס בגלל ה"רעב" שלו לכוחות

ולא בגלל הכח שלה, למרות שיש לה כוח מגניב... קצת מזכיר את מיסטיק מאקס מן... רק שמיסטיק משנה צורה, וקנדיס יוצרת אשליות....

Billy Shirs

New member
קנדיס יכולה לבלבל את מיסטיק,

עוד לפני שהיא מספיקה לתקוף, במגוון דרכים. היא יכולה להעלים את עצמה, להכפיל, או סתם להראות הזיות מרושעות.

Sandro

New member
אם כבר מדברים על מחליפי צורה..

המחליף צורה החזק ביותר שראיתי היה "מורפ" שהופיע בפרקים הראשונים של אקס מן (הסידרה המצוירת) ובעונות מתקדמות.. מה שמגניב אצלו זה שהוא לא רק יכול להפוך לדמות מסוימת, אלא גם יכול להשתמש בכוח של אותה דמות שהוא הופך אלייה.. הכוח שלו היה פשוט בקנה מידה אסטרונומי! מישהו זוכר?

alonback

New member
לא בדיוק

הוא לא באמת יכל להשתמש את הכוחות של האחרים, אם הוא היה הופך לפרופ' אקס לא היה לו טלפתיה וכו'. אתה כנראה ראית אותו הופך לאומגה רד ואז הוא השתמש בזרועות הארוכות שלו אבל זה רק חלק מהמראה שלו ולא הכוח שלו. מורפ הוא בעצם המקביל למיסטיק.

Sandro

New member
יש לך סימוכין לטענה?

לא מצאתי שום מקור באינטרנט שאומר שמורפ לא יכל להשתמש בכוחות של אחרים שהוא הפך אליהם.. אגב, באותה סיצנה, אם אני לא טועה, הוא הפך לציקלופ וירה קרני לייזר.. גם בפרק הראשון באקס מן, למיטב זיכרוני הוא הפך לחיה ועבר מעל גדר.. אני אבדוק ב youtube אולי אני אמצא סירטון שמוכיח את הטענה שלי :)

ehofi1

New member
מורפ לא יכול להשתמש בכוחות של אחרים

כי אני זוכר שהיה פרק שהוא נלחם עם וולברין והפך אליו ואז וולברין שבר לו את טפרים.אם היה לו את הכוחות של וולברין אז וולברין האמיתי לא היה מסוגל לשבור לו את הטפרים...

Sandro

New member
הוא יכול

ראה את ההודעה של nk29 כראיה לכך. עם זאת, אתה צודק, שהוא משנה את צורתו למישהו אחר הוא לא מסוגל להשתמש במלוא העוצמה של הדמות שהוא הפך אליה, אלא רק בחלק מהעוצמה (אולי חצי או רבע). בנוסף, למורפ לדעתי גם היו יכולות פסיכולוגיות מסוימות, כי הוא הצליח למצוא את נקודות התרופה השיכליות של וולברין ולשגע אותו :)

ehofi1

New member
זה שהוא הפך לביסט(חיה)

לא אומר שהוא יכול להשתמש בכוחות כי הכוחות של ביסט זה בגוף עצמו. בגלל שהוא נראה כמו חיה אז הוא יכול לקפוץ מעל גדר אבל נגיד הוא לא יכול לירות לייזר מהעיניים אם הוא ייהפך לסיקלופ.

Billy Shirs

New member
נורא במעורפל...

זוכרת שהייתה דמות כזאת וזהו. אבל זה אכן הכוח הכי שווה ביקום...

Mr Sinister

New member
../images/Emo31.gif

מיסטיק תקרע לקנדיס את הצורה. היא ניצחה הרבה טלפתים ואמני אשליות למיניהם, והיא אפילו לא צריכה להשתמש בכוח פיזי לנצח אותה. מיסטיק תעלה את רגשי הנחיתות של קנדיס לגבי המראה המקורי שלה ותתשתמש בכל התכסיסים שיש לה[ויש לה הרבה]. ואז כשקנדיס תתכרבל בפינה ותבקש רחמים, מיסטיק תשסף לה את הגרון, ככה רק בשביל הכיף.

nk29

New member
בקשר למורפ..

הראובסדרה המצויירת - ששודרה בזמנו בערוץ 1, שמורפ באמת הוא לא רק המקביל של מיסטיק- אלא כמו שאני הבנתי, יכול ליישם לעצמו כוחות מסויימים שמתחקה אליהם, הוא באמת השתנה לביסט, וזה היה בפרק 12 אם אני לא טועה (יש לי את כל ה 5 עונות - אני אבדוק... ), וגם לסייקלופ, והיה מעין כפיל שלהם - כולל הכוחות.. מה שהופך אותו לנעלה ממיסטיקשרק מחקה מראה של אנשים - אבל לא כוחות. אגב מורפ נעלם מהסדרה המצויירת ע"י סיניסטר בסוף עונה 1 - הוא ביים את המוות של עצמו, וחזר בעונות המאוחרות יותר - בתור היורש של סיניסטר. מורפ יכל להתחרות בקנדיס ולנצח אותה - היה משתנה למישהו בעל כוחות חזקים ופוגע בה, כמו שסיילר הרג אותה בזה שדפק לה ספל סמיילי במוח... רעיון! מורפ יישתנה לסיילר!!! מה דעתכם??

Sandro

New member
לא מדוייק

הוא לא ביים את מותו, אלא סינסטר הציל אותו והצליח לעשות לו שטיפת מוח באמצעות כוח של אחד המוטנטים שהיו בפיקודו (המוטנט דמה למן לטאה) :) מורפ הוא ללא ספק אחת הדמויות החזקות ביותר אם לא החזקה ביותר בקומיקס.. וגם הכי מגניבה!

nk29

New member
וואלה?

אני באמת חייב לעשות מרתון של הסדרה... אקס מן - הישנה המצויירת, שהייתה בערוץ 1 פעם... כל ה 5 עונות ששודרו יש לי, באנגלית כמובן... ומשום מה אני הייתי בטוח שמורפ ביים את המוות של עצמו.. זאת אומרת, אני הייתי בטוח שהוא דמות עם הרבה פרצופים ולכן יצרו אותו גם כדו פרצופי... זה היה נראה הגיוני, אבל - אני אבדוק - אני זוכר שסיניסטר ומורפ דיברו בסוף העונה הראשונה - משקיפים על האקס מן שמבואסים שמורפ נהרג, ולא זכרתי מה הם אומרים אחד לשני... אבל הגיוני שהוא היה דו פרצופי, וסיניסטר עשה לו אח"כ שטיפת מוח בניגוד לרצונו.. לא??

למעלה