זוכרים

Sandro

New member
ככה

סינסטר הציל את מורפ ושם לו "שתל" במוח שהפך אותו לדו פרצופי (מן פיצול אישיות) מצד אחד הוא אהב את האקס מן, מצד שני הוא שנא אותם על כך שהפקירו אותו. הדו פרצופיות הזאת התבטאה בעיקר בפרק האחרון.. אם תוכל להשיג לי פרק או חלק מפרק שבו מורפ הופך לדמות מסוימת ובאופן ממשי משתמש בכוח שלה (נגיד ציקלופ, חיה וכו') זה יהיה ממש טוב, כי אני עדיין בספקות אם הוא באמת יכל להשתמש בכוחות של אחרים :)

alonback

New member
הכי חזקה זו רוג

כי לא משנה מה הכוח של האחר היא יכולה לקחת אותו, ולמי שצריך הוכחה שהיא הכי חזקה שיראה את הפרק בEVOLUTION שנקרא SELF POSSESSED

היא הכי חזקה בתנאי שהיא מצליחה לגעת במי שהיא

נלחמת נגדו, וזה לא תמיד אפשרי... קנדיס, למשל, יכולה לגרום לה להזיות חמורות. וסיילר יכול לחתוך אותה לחתיכות בדרכו המיוחדת. מעניין מה קורה אם ארתור נוגע ברוג. זה יכול להיות ממש מעניין.

Sandro

New member
אם ארתור יגע ברוג

זה תלוי באיזה תקופה - לפני שארתור לקח לפיטר את הכוח לספוג כוחות מבלי לגעת ביריב, ארתור יפסיד כיוון שלוקח לו מספר שניות להפעיל את הכוח שלו. שרוג נוגעת במשהו היא סופגת את כוחו בצורה מיידית ולכן סביר להניח שהיא תספוג את כוחו קודם. אם הקרב הוא לאחר שארתור ספג את כוחו של פיטר, סביר להניח שארתור ינצח.

alonback

New member
אי אפשר לנצח את רוג

חוזר ומפנה אותכם להודעה הקודמת שלי ולראות את הפרק שהזכרתי. שם רואים את העליונות של רוג, תחשבו על מישהו עם כל הכוחות הקיימים וגם היא יכולה להתפצל. זה בעצם צבא של רוגים עם הכוחות של כולם ( הכוח של ג'אגרנט, המוח של פרופסור X, הריפוי של וולברין, הכוח של מגנטו וכו') מי יכול עליה??? עכשיו, אומנם פיטר בגירסה הקודמת שלו היה מאוד דומה אליה אבל שימו לב שתמיד לוקח לו זמן להתאפס על הכוח החדש שלו בעוד שלרוג לא וגם היא לא רק לוקחת את הכוח של אחרים אלא שהיא נוגעת בהם הם מאבדים הכרה. בנוסף, היא גם קצת משכללת את הכוחות שהיא לוקחת, לדוגמא: בעוד צייקלופ לא יכול לשלוט בעיני לייזר שלו היא כן יכולה להפעיל ולכבות כרצונה, זכורה לי גם פעם שהיא הפכה רק יד אחת ליד ברזל כמו של איך קוראים לו הרוסי. כלומר היא לוקחת כוחות משכללת אותם ושולטת בכולם בצורה הרמונית. בקיצר אלוהים של הקומיקס

Sandro

New member
אני חושב שאם כבר כוח

אז ג'ין בצורת פניקס הכי חזקה, היכולת שלה פשוט אלוהיות, היא יכולה למחוק אנשים מעל פני האדמה בלי למצמץ!

Billy Shirs

New member
אבל היא לא תמיד ככה.

אז היה פרק אחד באבולושן, אז מה? בסדרה הישנה ובעיקר בסרט היא הוצגה בתור החלשה והשברירית שכל כך רוצה לחוות חום אנושי אך לא יכולה כי אינה יכולה לשלוט בכוחה... באיזה עוד פרק היא הייתה יכולה להשתמש בכל הכוחות? היא תמיד יכולה רק אחד בכל פעם ולא תמיד היא יכולה לגעת במי שהיא צריכה. גם משת"פ של האויב יכול להפריע לה באמצע.

alonback

New member
בבקשה לא להזכיר את הסרט

כל קשר בינו לבין X-MEN הוא מקרי לגמרי. ולא רק בפרק אחד של אבולושן, גם בפרקים הראשונים עם אפוקליפס היא לוקחת את הכוחות של כולם

Mr Sinister

New member
רוג אחת הדמויות היותר חזקות שיש

גם במחינת כוחות וגם מבחינה נפשית. אם נתעלם מהסרטים, שם היא מוצגת כבדיחה, בסדרה המצוירת ובעיקר בקומיקסים, רוג היא הדמות שעברה הכי הרבה מבין האקסמן, ואחרי כל זה היא עומדת ומבקשת עוד. הבנאדם הראשון שהיא נישקה נכנס לתרדמת כשהיא נגעה בו, היא לה היתה מסוגלת לגעת באף אחד מגיל ההתבגרות,היא צריכה לדאוג שהחבר הסוג-של קבוע שלה מתחיל עם כל העולם כי הוא לא יכול לגעת בה בלי לסכן את החיים שלו, יש לה זכות להתבכיין קצת. ובהתחשב בעובדה שכל אדם שהיא נוגעת בו היא שואבת לא רק את הכוחות שלו, אלא גם חלק מהאישיות שלו, והיא צריכה להתמודד עם אלפי חלקיקי אישיות של אנשים שנמצאים לה בראש 24/7, לא כולם של אנשים ידידותיים במיוחד, אז עצם העובדה שהיא קמה בבוקר מהמיטה, ועוד מוכנה להשתמש בכוחות שלה ולא שמה את עצמה בבידוד מוחלט מהעולם, מראה על עוצמות אדירות, אז אם היא נראית בכיינית ושברירית לפעמים, יש לה סיבה טובה [וסליחה על המיני-התפרצות הזאת, אבל רוג היא אחת הדמויות האהובות עליי מהאקסמן, והייתי צריך להגן עליה פה]

necky

New member
ואם כבר מדברים על קנדיס

מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הכוח שלה לייצור אשליות לבין הכוח של מאט שגם הוא יכול לייצור אשליות?

אמממ...

נראה לי שזה בגלל שמאט יכול לחדור גם למחשבות של האחרים. לקנדיס לא הייתה היכולת הזו, אבל אולי בגלל זה היא הייתה יכולה ליצור אשליות חזקות יותר. מורי (אבא של מאט) שלט בשתי היכולות היעילות, אבל הוא מבוגר יותר ועם יותר שליטה בכוחות שלו, אז לא מפתיע.

למעלה