זוכרים שקודם כתבתי...

זוכרים שקודם כתבתי...

שאני וחברה שלי כבר לא חברוות כמו פעם?? אז ככה.. יצאנו אתמול למועדון ושתיתי קצת ורבתי עם חברה שלי שם ולא דיברנו כמעט כל הערב אז הייתי עם ידידים שלי ולידיד שלי היה יום הולדת והוא שתה ואני קצת דלוקה עליו ואז רקדנו סתם כזה ואז חבר שלו אמר לו "תנשק אותה" והוא נישק אותי... אחרי שקלטתי מה קרה שם, הלכתי לשירותים וניסיתי להבין מה קרה הרגע. אני חייבת לציין שלזה שנישק אותי, לא הייתה אף פעם חברה רצינית והוא עובר מבת לבת... אני לא יודעת מה לעשות ואני לא יודעת איך להגיב כשאני אראה אותו והכי חשוב- מה הייתה הנשיקה הזו? היא הייתה סתם כי הוא היה שיכור או כי הוא רוצה יותר מידידות? עזרה! דחוף כי אני משתגעת כבר מרוב מחשבות... תודה

ואיי איזה בעיה...

תיראי לפי דעתי..את צריכה לשאול אותו מה באמת הוא רוצה...אולי באמת הוא היה שיכור ולא שם לב למה שהוא עושה.. ואם את מתביישת לשאול אותו תגידי לחבר טוב שלו שישאל אותו.. ואז תדעי איפה את עומדת.... תנסי בנתיים לא להתאהב בו... כי אם זאת הייתה סתם נשיקה? או אם הוא לא מרגיש כלפייך כלום? אז עדיף שקודם תדעי...מה הוא באמת רוצה!

תודה... שלחתי ידיד שלי שישאל אותו

הוא שאל אותו והוא אמר שהכל היה סתם.. בשביל הכיף...
זה רק הראה לי עד כמה לבנים אין גבולות.. אני לא סתם איזה משהי שהוא הכיר במועדון אני מכירה אותו (באופן שטחי אבל עדיין) אנחנו נפגשים כל שבוע, יוצאים ביחד...

למעלה