זוכרים אותי ???

m Cris

New member
זוכרים אותי ???

שנים שלא הייתי פה... טוב, לא נגזים... חודש !!! מה המצב אנשים ??? תעדכנו אותי בחייכם.......... ** חוזר לפעילות מלאה **

SarcaSeriouS

New member
מי יכול לשכוח???

אמנם לא ראינו אותך עדיין....אבל נפגש במפגש. או לפני... ברוך שובך, כריס

m Cris

New member
אף אחד לא זוכר אותי ???? ../images/Emo7.gif

SarcaSeriouS

New member
תראה, הרבה באו הרבה עזבו...........

אבל יש לך אותי! כנס כבר לאי סי קיו ! הגיע לפורום דור חדש של צעירים כך שהדור של הבוגרים (שאני נכלל בתוכם) מתחיל להכחד...ממש כמו בעידן הדינוזארים... תיכף הצעירים יתחילו להשליט טרור בחצי כדור המערבי ויחלו מתפשטים (
) לכל העולם. עוד כעשר שנים ישלוט בעולם דור צעיר של חיילים משומנים היטב (אוי, הפיתוי, הפיתוי...). אין מה לעשות, נאלץ להתמודד עם ה"עובדה" שאילנה דיין תמשיך להנחות תכניות טלוויזיה שונות וחסרות קשר לעולם. צביקה פיק ימשיך לגדל שיער מייקל ג'סון ימשיך להתפרק ופנינה רוזנבלום תישאר צעירה (ובלונדינית...
) לנצח... העם עם הגולפיטק! רק שלא כולו יגיע לשם בחמישי.. אז...אתם באים לשם ב-5.8 יום חמישי, בשעה 13:00 ? נפגש שם...ואם לא אז....לא!. דייש"ן!

TwelveEyes

New member
דור הבוגרים? אתה?

ילד, אני יכולה להעביר אותך קורסים. ולידיעת הציבור, אתמול עברתי טסט. החביאו את הנשים והילדים. ואת ניסים.

SarcaSeriouS

New member
עברת טסט? הריעו לזקנת העם! ../images/Emo6.gif

כנהג זה כבר כמעט שנתיים, הרשי לי לאחל שתהיה לך נהיגה בטוחה, רגועה, עם מודעות לסביבה, ללא לחץ וללא עצירות שוטרים. דרך צלחה לך, הנהגת, ולעוברים ושבים... אה כן, ותתחדשי...

למעלה