זוכרים אותי?

yarden41

New member
כן

אני זוכר לפי החתימה נראלי 0_ם זו העיר החדשה? O= תביא עוד תמונותD= איפה היא נמצאת בכלל? ולאיזה רמות עדיף להיכנס לשם? טנקסXD

somebodddy

New member
F7

הבאתי את התמונה בגלל הצ'אט, לא בגלל העולם... בכל אופן, מגיעים אליה דרך הנמל באורביס. רמות... בסביבות ה30. יש שם כמה מפלצות לאזור ה40, אבל לא מספיק. את היצור הכי חזק שם אני הורג בשתי מכות.

היייייייייייייייייייי אתה!!!!!!!!!~~~~~~~

ברוך שובך!!! בזכותך הגעתי לאן שהגעתי D: זוכר אותי?^^ איך בצבא? ספר ספר. נחמד לראותך.

somebodddy

New member
סוחבים...

עכשיו אני קשר במפקדה של חטיבה 188(שריון). זה תפקיד עם המון עבודה, אבל מסתדרים...

miss_t

New member
Tab Tab Space Enter ../images/Emo6.gif

הדברים האלו עוד לא עברו??

Don Nirtin

New member
טריק טוב לעולם לא ייעלם../images/Emo87.gif

וכשזה עובד- למה לחפש שידרוגים?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|קרמבו| יש טריקים חדשים ../images/Emo8.gif

יש את הטריק הזה שאנשים אומרים שהם "קונים" חפצים במחיר כפול, ואז כשאתה עושה טרייד ושם את החפץ, הם שמים את הכסף ומבטלים. מה שגורם לך לנסות עוד פעם, ואחרי כמה פעמים אתה פשוט מאשר את הטרייד שלך לפני. אבל כמובן שנקסון חכמים, וכבר אי אפשר לסגור את הטרייד עם כפתור הESC.

אה ויש תגירסא השניה....

שהם פשוט שמים תכסף מאשרים מהר ואז מבטלים... ככה מלא פעמים עד שבסוף הם מורידים כמה אפסים טובים מהכום ומחכים.. התאווה שלך וזה שאתה רואה כ"כ הרבה פעמים את ה- 11 מיליון (סתם לדוגמא ) כ"כ הרבה פעמים גורם לך בסופו של דבר להאמין ש- 11,000 זה 11,000,000 ואתה מאשר.... זה קורה הרבה פעמים מישו ניסה לעשות לי את זה... ואז עשיתי את האסקפ ואז הוא יצא הנוב :) כי עשינו טרייד ואמרתי 11 מיליון או כלום שליפני שהוא שם 11 מיליון הוא היה כניראה מבוהל ולא שם לב שאישרתי בלי כלום :) אחחח החיים יפים ליפעמים ....

ווינגז

New member
../images/Emo2.gif

רוצה להחליף? אתה תהיה ביומיות בת"א ואני אסגור את החיים בצפון.

למעלה