"זוז כבר!"

BluePrint

New member
"זוז כבר!"

נאדג´ גער בזיובירי ששכב על הגב וניסה להסדיר את נשימתו. "הזאב יוכל לקום תוך מספר דקות, תביא אותה" הוא הצביע על האישה המעולפת, "אני הולך להכין את הסוסים." נאדג´ רץ לכיוון המדורה העמומה והכין את הסוסים לרכיבה.

עלפית

New member
מל"ד

אני צריכה לחזור קצת אחורה כדי להסביר לכם איך הכל נראה מנקודת מבטה של טינוריאל. כצפוי, האיש שהיא דרכה עליו תפס אותה באמצע הנפילה. אבל אז, באופן בלתי צפוי ביותר הוא זרק אותה הצידה. היא נפלה בעוצמה על האדמה הקשה. הנפילה הממה אותה לרגע, וכל האוויר ברח מראותיה, וגרם לאפה להתחיל לדמם. החתך היה כלום, היא הייתה רגילה לחתכים, אבל נפילה כזאת - זה כבר היה משהו אחר. היא פתחה חרך צר בעיניה וחיפשה את הנזיר, כדי לברר למה הוא זרק אותה. ואז היא ראתה את הסיבה. זאב ענקי התנשא מעל הנזיר, והנזיר אחז בפיו השעיר. ואז פתאום מאחוריו הגיע האלף וחתך את עורפו של הזאב. דם התחיל לקלוח. טינוריאל הפנתה את עיניה. היא לא רצתה לראות את זה. היא הסתכלה על הכוכבים. ואז הכוכבים התחילו להסתובב. זה היה די מוזר. היא פקחה את עיניה לרווחה והתסתכלה עליהם. אז הם התחילו לזהור, ולגדול, ולהתקרב אליה... זיובירי שבא לקחת אותה כמה דקות אחר כך מצא אותה שוכבת על גבה, נועצת מבט זגוגי בשמים שמעליה.

Sabre Runner

New member
Yohoo! Snap out of it!

המשקל העצום ירד מחזהו והנזיר ניצל את ההזדמנות לנשום בחופשיות. הוא דחף את האדמה עם ידיו וקיפץ בחזרה על רגליו. הוא הלך אל האישה המוזרה והסתכל עליה. הוא נפנף בידיו מולה ונקש באצבעותיו. לא הייתה שום תגובה. הוא תפס בידה השמאלית ומשך אותה לישיבה. הוא בא מתחת לזרועה והרים אותה לעמידה. הוא תפס אותה והרים את רגליה בנשיאה לכיוון הסוסים. "אני שונא את הארץ הזאת. אי אפשר לנוח בשקט בשום מקום." הם הניף אותה אל הסוס ותלה אותה לפני האוכף. "זה לא נראה לי היה איש-זאב שם."

עלפית

New member
טינוריאל שטה לה בים

על סירה מתנדנת, באמצע סערה. היא נאחזה בתורן, אבל זה היה קשה. התורן כל הזמן החליק. פתאום האחיזה שלה התרופפה, והיא התחילה ליפול. התורן הסתובב ותפס אותה. "זה לא הגיוני," היא חשבה בליבה, "תרנים לא אמורים להסתובב..." ואז היא שמה לב שהיא לא שטה על סירה, אלא רוכבת על סוס, ושהתורן הוא לא אחר מהנזיר ההוא. "אני לא צריכה טובות, במיוחד לא מאויבים" חשבה בליבה, וקפצה מטה מהסוס. שיווי המשקל שלה עוד לא חזר כמסתבר, ובמקום לנחות על רגליה כרגיל, היא מעדה ומצאה את עצמה על האדמה.

שוב דורכים על זנב של זאב מסכן

בלעע איבד עניין בחוסר התחושה מרגע שזו חזרה אל גופו. זה היה אחד הדברים המעצבנים ביכולת ריפוי טבעית גבוהה - שום נזק לא נשאר לאורך זמן, לא משנה כמה רצית את זה... הוא שם לב שהאיש הקטן שעשה קסמים טעימים התרחק כבר, עם האלף והאישה. אולי לא הוא מקור הקסמים? יכול להיות שהקסמים פשוט במקום הזה ובסוף יחזרו? הכי טוב לברר את העניין עד הסוף. בריצה קלה הדביק את השיירה הקצרה (גם כן שיירה, בקושי שני סוסים וכלב, פחות הכלב) ובחן לא אפייני קרס אל הקרקע כשמישהי הצליחה שוב לא לפספס את זנבו. "אולי הייתי צריך לשמור מרחק מהסוס" חשב בלעע לעצמו, והסתכל על האישה ממנה נדפו שאריות של ניחוח שדמה, אבל לא בדיוק, למשהו שונה לחלוטין מקסם.

BluePrint

New member
הויסה!

זיובירי ונאדג´ עצרו את סוסיהם והסתובבו, ליד האישה שנפלה עמד הזאב שריחרח אותה. "משהוא כאן לא בסדר" אמר נאדג´, "צפע בדרך כלל משתק לחצי שעה לפחות", הוא מישש את הסכין הארוך הקשור לגבו. "לקחת איתך את שאריות הארנבת, אולי הוא רוצה לאכול?" מל"ד: הנה ההסבר שכנראה הייתי צריך לכתוב לפני שקפצתי. "צפע" זה סכין שנראה כמו נחש קצר שלהב סימטרי יוצא מתוך פיו הפעור (כולל ניבי רעל בצד אחד), באורך 40 ס"מ מהידית אל קצה הלהב. כש"צפע" חותך בבשר חי הוא גורם להשפעה קסומה כמו רעל משתק שגורם לקורבן לאבד תחושה (אבל לא שליטה) לחלוטין, מהמפרק הקרוב למקום הפגיעה ועד לקצה האיבר בגוף הרחק מכיוון הראש. דוגמאות: בפתיל הראשון נאדג´ דקר את האורק בכתיפו ושיתק לו את כל היד. בסוף הפתיל השני: חיתוך (לא עמוק, לא כתבתי כלום על דם) בצוארו של הזאב גרם לו לאיבוד תחושה בכל הגוף מהכתפיים ומטה.

Sabre Runner

New member
מישהו פה לא יציב (נפשית).

"אני לא צריכה טובות, במיוחד לא מאויבים" היא אמרה ונפלה. זיובירי סובב את הסוס רק כדי למצוא את הזאב המעצבן לידה. הוא ירד מהסוס, שוב משך אליו את האישה, החזיק אותה בעמידה ועמד בינה לזאב. "את צריכה להבין כשמישהו מנסה לעזור לך," הוא אמר. "לקחת איתך את שאריות הארנבת, אולי הוא רוצה לאכול?" נאדג´ אמר וזיובירי ניסה. הוא לא שמר שום שאריות אבל עוד היו לו כמה כריכים. הוא חיטט בתיק שעל הסוס והוציא משם חתיכת כריך, שתי פרוסות לחם עם קצת ירקות ביניהם. הוא ניפנף את זה מול הזאב בתקווה שזה יסיח את תשומת ליבו ואז זרק את זה מעבר לזאב והחווה אליו שיילך.

עלפית

New member
נסה אתה לאבד דם, לעוף אל האדמה ואז

לראות איך חותכים זאב ענק. ובקשר לדם - לא ידעתי על השיתוק הזה, אז חשבתי שזה כלל דם. אני אדע מעכשיו. טינוריאל מצאה את עצמה על האדמה, ומולה, מי אם לא, הזאב. "הוא לא מת כבר???" היא חשבה בעצבנות. ואז הנודניק השני קפץ והעמיד אותה, ואז התחיל להשמיע קולות מוזרים, שכנראה נחשבו בעיניו לדיבור. "אתה מטומטם?" היא שאלה אותו בסינדרין (עלפיש) וחיפשה את הפיגיון שלה כדי לתקוע אותו בזאב המעצבן, אבל לא מצאה אותו. היא הסתכלה סביב מהר, ואז ראתה אותו. הזאב עמד עליו. לעזאזל! מל"ד: לא אמרתי אני לא צריכה טובות במיוחד לא מאויבים, חשבתי את זה. אם הייתי אומרת את זה לא היית מבין. אלא אם כן אתה מדבר בשפת העלפים.

זה משחק חדש!

קודם לא אישה הפילה שן מתחת רגליו של בלעע, אחר כך איש קטן זרק דברים מתיק מאחוריו. בלעע זאב חכם, וקולט מהר חוקים של משחקים חדשים. בידידותיות מופגנת הוא זינק לעבר התיק, תפס אותו בשיניו וניסה להטילו רחוק ככל האפשר.

Sabre Runner

New member
מל"ד: קודם כל, מחשבות צריכות לבוא

בין סימנים אחרים, לא גרשיים, אחרת זה מבלבל עם דיבור, כפי שאת רואה. שנית, הוא ישים לב כשהיא מנסה להפיל את עצמה מהסוס. היא אמרה משהו בשפה שהוא לא הבין. "אלפית? את מדברת אלפית? לכל הרוחות," הוא הרים את ראשו אל נאדג´, "אתה מבין מה היא אומרת?" בינתיים הזאב המעצבן ניסה לתפוס את התיק שעל הסוס. הסוס ניסה לברוח מהנשיכה אבל הזאב משך אותו אליו יחד עם התיק. הסוס בעט ברגליו וניסה להתנתק. זיובירי הרים בעיטה לאפו של הזאב.

עלפית

New member
מל"ד: טוב, אז בין אילו סימנים?

וברור שהוא שם לב, פשוט כתבת שהיא אמרה את המשפט הזה ותיקנתי אותך שלא. לא האשמתי אותך בשום דבר ככה שאתה צריך להצדיק את עצמך, וגם אין לי בעיה עם השאר. הנזיר פנה אל האיש השני בינתיים והשמיע עוד סדרת צלילים מוזרים. ואז הזאב קפץ אל הסוס ושחרר את הפיגיון שלה. ואז הנזיר ניסה לבעוט בזאב. טינוריאל ניצלה את ההזדמנות שהזאב הנזיר היו עסוקים. היא התכופפה במהירות ארצה, חטפה את הפיגיון הקצר והתרוממה שוב. הבעיה עכשיו הייתה איך לפגוע בזאב בלי לפגוע בסוס או בשני האחרים. למרות שהם גנבו לה את האבן הם בכל זאת הצילו את החיים שלה, וזה לא יהיה הוגן לגמול להם ככה. היא תצטרך למצוא דרך אחרת כדי להשיג את האבן. אולי במסע ומתן אפילו. אם השני יודע לדבר בשפה נורמלית.

מל"ד אם הזאב מעצבן, אין בעיה להוציא

אותו מהמשחק לכמה זמן, או לתמיד. וכמעט כל סימן יכול להתאים למחשבות: #אני חושב כל הזמן# חשב הגנום בסיפוק. <גם אני> חשב קורא המחשבות. *זה לא פייר* חשב ההוביט המסכן *רק לי אף פעם לא יוצא לחשוב*. סוף מל"ד.

BluePrint

New member
"זיובירי, אתה לא רוצה לדעת."

סוסו של נאדג´ נבהל מהזאב שקפץ על הסוס השני וניסה לברוח, נאדג´ הצליח להשתלט עליו כשהגיע בערך בין זיובירי לבין האישה שאחזה בפגיון שהרימה מהארץ. "תפוס את האישה" הוא צעק לזיובירי כשהוא שולח יד אל תרמילו ומוציא את הכדור, "אני אנסה לבלבל את הזאב". נאדג´ החזיק את הכדור בקו הראיה שלו עם הזאב ונזכר במקרה המדורה, שלושה אנשים קטנים הופיעו קרוב אל הזאב כשהם מנופפים בידיהם וצועקים.

Sabre Runner

New member
GotchaX2

מל"ד: בד"כ בספרות נהוג בלי שום סימנים, רק להוסיף את העובדה שהיא חשבה. אני נוהג להשתמש ב<> או ב´´. ולדלית, מנקודת מבטו של זיובירי, הזאב עולה לו על העצבים. אל תיקח את זה כמשהו אישי שלי נגדך. היא נעזבה מאחיזתו והלכה אחרי הפיגיון שלה. קצת הדהים אותו העובדה שקודם היא בקושי הצליחה לעמוד ועכשיו היא מכוונת פיגיון. הוא הבין מה נאדג´ מנסה לעשות ורק קיווה שזה יצליח. הוא זז הצידה, תפס בידה של האלפית ומשך אותה גם הצידה. הסוס נמשך בחוסר רצון לכיוון הזאב. הוא צנף ובעט ברגליו אבל התיק היה מחובר אליו וגם עשוי מעור קשה, עור שהחל להראות סימני היקרעות. אם הזאב לא התחיל לרדוף אחרי האנשים הקטנים אז הנזיר קופץ אליו ומנסה לשחרר את פיו בכוח.

עלפית

New member
מל"ד:

קלטתי את הירידה... אבל היא לא בדיוק הלכה אל הפיגיון שלה, הוא היה קרוב והיא חטפה אותו מהריצפה. חוץ מזה שהיא מתאוששת מהר. בינתיים אני לא אמשיך ואני אתן לכם לעשות את העבודה. אין לי הרבה מה לעשות...

היאח! הידד! הקסם הטעים חזר!

בלעע ברקיע השביעי, כמעט. שוב יש קסם לאכול
אבל למה רק שלושה? בלעע, משחק עם האישון השלישי, מנסה להאריך את העונג, נפנה במבט מתחנן אל האיש הקטן. <סוף סוף הוא הבין את יעודו בחיים> חושב בלעע לעצמו בסיפוק <ידעתי שבשלב כלשהו הוא יבין שהוא קיים כדי להאכיל אותי קסם> בלעע לגמרי שכח ממשחק זריקת החפצים, מיותר לציין.

BluePrint

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נאדג´ קפא לרגע כשראה את הזאב בולע את האשליות ונראה כנהנה מכל רגע. "ראית את זה?!" הוא אמר לזיובירי, "הוא אכל אותם כמו עוגיות. אם החיה הזאת ניזונה מקסם זה מסביר את ההתאוששות המהירה שלו מהפגיעה של "צפע", אנחנו צריכים להפטר ממנו או לתקשר איתו. הוא סובב את סוסו ונעמד לצידם מול הזאב, "תעזבי את הפגיון, זה רק ידגדג אותו", אמר נאדג´ לאישה באלפית, "ואולי את יודעת במקרה, איך לדבר עם זאבים?".

עלפית

New member
"זה די תלוי"

ענתה לו טינוריאל. "אם השפה שלו דומה לשפת סוסים אולי אני אצליח לתקשר איתו..." היא התכופפה ארצה והתחילה להשמיע נהמות שבקושי נשמעו לכיוונו של הזאב. מל"ד: תגידו, עשיתם משהו עם הקשת שלי?

למעלה