זוועת האנורקסיה.

הזוייה

New member
זוועת האנורקסיה.

בנות יקרות וגם בנים, אני פונה אליכם בקריאה נרגשת, אל תהרגו את עצמכם בשביל להיות מושלמים. יש בניכם אלפי נערות חולות, שאולי יושבות על ידכם ברגע זה בשיעור, וממוללות עם האצבעות את הגזר שהביאו לארוחת הבוקר, ואת המסטיק שנלעס עד דק. האנורקסיה היא מחלה נוראה, השבוע נפטרה בחורה בת 24 מהמחלה הארורה הזו של הרעבה עצמית. אלפי בנות מאושפזות במחלקות פסיכיאטריות ומקבלות זונדה לקיבה, כי הן לא מסוגלות לאכול. החיים שלהן נהרסו בגלל הרצון העז להיות רזה,ודוגמנית ולהתאים את עצמה למודלים לחיקויי בתעשיית היופי האכזרית. תחשבו שלא תוכלו להתגייס לצבא, שכל החיים שלכם תבלו על תרופות ואולי חלקכם לא תזכו להגיע לשם. לחיות. מקווה שהמנהלים פה ישכילו להאיר את עינכם, למשהו שמאד קל להדחיק ולהתכחש לו. אשמח לעזור בכל שאלה בפוסט שצירפתי לעיניכם. שבוע טוב

Gal Nissan

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תיכנסו לבלוג של "הזויה" אתם מתיםםםםםםםםםםםםםם...........אין כניסה לבעלי לב חלש-התמונה הראשיתתת...

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif אמג ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

נוראי

הזוייה

New member
מפחיד? זוהי המציאות הלא נעימה.

אני מאחלת לכולכן בריאות ושלעולם לא תחמירו עם עצמכן כדי לרצות מישהו אחר, חוץ מעצמכן. אני מקווה שמלבד התמונה המחרידה, קראתן קצת להבין את מהות המחלה, וכמה שהיא סוחפת. אתן מוזמנות גם להגיב מאחלת לכולן יום של דבש ועינוגים.

שלום

אז קודם כל נעים להכיר אני סוזי, קוראת סמויה בפורום שלכם. ובקשר לתמונה הנ"ל, תמסכו עלי. בתור מישהי שראתה וקראה מלא על פרו אנה התמונה הזו היא אומנם מחרידה אבל יש עוד שזעזעו אותי ואפילו הביאו אותי למצב שהתחלתי לבכות. אחרי שחקרתי קצת על הפרו אנה וקראתי והשכלתי דיי הרבה בתחום, אני פתאום מבינה כמה זה מזעזע וכמה בנות צעירות ותמימות עם משקל שלא נראה להן נופלות עיוורות ושדודות לרגלי האנה והמיה [הלוא הן האנורקסיה והבולימה] שהן לדעתי הדרך הכי קשה ומזעזעת וכואבת להתאבדות. רק דבר אחד הבנתי מהקריאה על זה ומההתבוננות בתמונות הקשות - אני, פרו אנה, לא אהיה. שלכם באהבה,Anti Pro-Ana <\3 אם עוד בנות מעוניינות להבין את חומרת המצב ולראות את הכל מזוית ראיה קצת שונה, הלינק הזה יוביל אתכם לאותה מסקנה שהוביל אותי.
בעלי לב חלש, לא מומלץ

הזוייה

New member
אשמח באם

תכתבי את דברייך גם ברשומה שצירפתי, כדי שכל הקוראים ידעו על מה את מדברת.ותצרפי את הלינק שלך תודה לך. תודה שתרמת משהו חשוב מהנושא.

Tamar Lev

New member
מזעזע.

לאן בנות יכולות להגיע, בשביל ה"שלמות" הזו. יצא לי לבקר באתרים של "פרו אנה" וזה פשוט זוועה מה שהולך שם, בנות מקיאות, מרעיבות את עצמן בשביל להגיע לרזון המחריד הזה... אין לי מילים לתאר כמה זה זיעזע אותי.. מסכנות.

למעלה