דורי 1981
Well-known member
המשטרה פרסמה סרטון מסית, הפועל ת"א מאיימת לא להופיע לגמר - וואלה ספורט
משטרת ישראל השוותה בין אוהדי כדורגל למתפרעים פלסטינים במזרח ירושלים. המנכ"ל פרימור: "הסתה מטורפת נגד האוהדים שלנו בימים האחרונים"
ממתי המשטרה מבטאת דעה?![]()
משטרת ישראל השוותה בין אוהדי כדורגל למתפרעים פלסטינים במזרח ירושלים. המנכ"ל פרימור: "הסתה מטורפת נגד האוהדים שלנו בימים האחרונים"sports.walla.co.il
בן גביר משתמש בה לצרכים פוליטיים.ממתי המשטרה מבטאת דעה?
וממתי יש להם זמן וכסף להתעסק בזה ?
נוראבן גביר משתמש בה לצרכים פוליטיים.
בהחלט. קשה להאמין שאדם בעל רקורד הרשאות כמו שלו מופקד על החוק והסדר: משטרה, שב"ס, מג"ב ולוחמי אש. מהמעט שאני יודע, אין לכך אח ורע בעולם.נורא
עבריינים מועדים מגיעים לדרכים בכירים בעיקר בדיקטטורות .בהחלט. קשה להאמין שאדם בעל רקורד הרשאות כמו שלו מופקד על החוק והסדר: משטרה, שב"ס, מג"ב ולוחמי אש. מהמעט שאני יודע, אין לכך אח ורע בעולם.
והם מתחילים באופוזיציהעבריינים מועדים מגיעים לדרכים בכירים בעיקר בדיקטטורות .
תגיד ( ואני עוצר את עצמי מלהפריח קללה עסיסית ......)בטח אף אחד פה לא קפץ כשעשו סידרה על אוהדי בי"תר..
הפועל תל אביב, הקבוצה הכי שנואה בארץ..
אני לא מתפלא על האפסים שאוהדים אותה
ואהדים אמורים לזרוק רימונים למגרש?תגיד ( ואני עוצר את עצמי מלהפריח קללה עסיסית ......)
אתה באמת לא מבין שהמשטרה לא אמורה לעסוק בהפקת סרטי כדורגל ?
מה זה קשור בכלל ?ואהדים אמורים לזרוק רימונים למגרש?
ברור שזה לא קשור.. איך אפשר בכלל לבוא בטענות לחוליגנים שמפוצצים משחקים...מה זה קשור בכלל ?
זה לא תפקידה של המשטרה להביע דעות על קבוצות כדורגל ולהסריט סרטים פוליטיים.
אבל אם הייתי אומר את זה, היו אומרים לי שאני מתקשה לקבל את תוצאות הבחירות. לא היה לי פשוט, אבל קיוותי שהקואליציה הנוכחית תהיה אחראית יותר. כמובן שטעיתי.עבריינים מועדים מגיעים לדרכים בכירים בעיקר בדיקטטורות .
מה זה קשור לכדורגל?אבל אם הייתי אומר את זה, היו אומרים לי שאני מתקשה לקבל את תוצאות הבחירות. לא היה לי פשוט, אבל קיוותי שהקואליציה הנוכחית תהיה אחראית יותר. כמובן שטעיתי.
דיברנו על השר בן גביר, מורשע פלילי שאחראי על החוק והסדר. כולל בתחום הספורט.מה זה קשור לכדורגל?
ומה זה קשור לקבוצה של חוליגנים? אוהדים סמרטוטים של קבוצה מסמורטטת עושים בלאגאןדיברנו על השר בן גביר, מורשע פלילי שאחראי על החוק והסדר. כולל בתחום הספורט.
חח הפעם אתה מסית.ומה זה קשור לקבוצה של חוליגנים? אוהדים סמרטוטים של קבוצה מסמורטטת עושים בלאגאן
צריך לעצור אותם..
באמת ?קיוותי שהקואליציה הנוכחית תהיה אחראית יותר
ברור שרציתי שיסיימו את שלטונם מהר. למרבית הצער, אנחנו עדיין לא שם- למרות הכל.באמת ?
אתה ציפית שחברות הזבל שבראשה נוכל תהיה אחראית ?
ממליץ ללמד את כותב המאמר בהקדם מה משמעות המושג הסתה. רמז: לא מה שהוא ממציא למושג הזה![]()
משטרת ישראל השוותה בין אוהדי כדורגל למתפרעים פלסטינים במזרח ירושלים. המנכ"ל פרימור: "הסתה מטורפת נגד האוהדים שלנו בימים האחרונים"sports.walla.co.il
הייתי אומר אפילו איום, או איום ונורא.נורא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.