הייתי אומר אפילו איום, או איום ונורא. לא הבנתי למה כוונתך.
D DANIAVNI Well-known member 29/10/25 #10 נכתב ע"י Harrington: הייתי אומר אפילו איום, או איום ונורא. לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי למה כוונתך.
Harrington Well-known member מנהל 29/10/25 #26 נכתב ע"י DANIAVNI: לא הבנתי למה כוונתך. לחץ כדי להרחיב... פשוט. אתה אמרת שהדבר "איום" ואני הוספתי שזה לא סתם איום, אלא נורא ואיום.
נכתב ע"י DANIAVNI: לא הבנתי למה כוונתך. לחץ כדי להרחיב... פשוט. אתה אמרת שהדבר "איום" ואני הוספתי שזה לא סתם איום, אלא נורא ואיום.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 28/10/25 #5 נכתב ע"י דורי 1981: המשטרה פרסמה סרטון מסית, הפועל ת"א מאיימת לא להופיע לגמר - וואלה ספורט משטרת ישראל השוותה בין אוהדי כדורגל למתפרעים פלסטינים במזרח ירושלים. המנכ"ל פרימור: "הסתה מטורפת נגד האוהדים שלנו בימים האחרונים" sports.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... ברור שהרעיון של משחק כדורגל לא ידידותי זה לדמות מלחמה. למי שבא מלחמה אבל בלי הפציעות הקשות...
נכתב ע"י דורי 1981: המשטרה פרסמה סרטון מסית, הפועל ת"א מאיימת לא להופיע לגמר - וואלה ספורט משטרת ישראל השוותה בין אוהדי כדורגל למתפרעים פלסטינים במזרח ירושלים. המנכ"ל פרימור: "הסתה מטורפת נגד האוהדים שלנו בימים האחרונים" sports.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... ברור שהרעיון של משחק כדורגל לא ידידותי זה לדמות מלחמה. למי שבא מלחמה אבל בלי הפציעות הקשות...
E evglev1 Well-known member מנהל 28/10/25 #6 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: ברור שהרעיון של משחק כדורגל לא ידידותי זה לדמות מלחמה. למי שבא מלחמה אבל בלי הפציעות הקשות... לחץ כדי להרחיב... אבל מי שנלחם אלה האוהדים שצריכים להיות בקהל ולהתערב רק מילולית.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: ברור שהרעיון של משחק כדורגל לא ידידותי זה לדמות מלחמה. למי שבא מלחמה אבל בלי הפציעות הקשות... לחץ כדי להרחיב... אבל מי שנלחם אלה האוהדים שצריכים להיות בקהל ולהתערב רק מילולית.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 29/10/25 #9 נכתב ע"י evglev1: אבל מי שנלחם אלה האוהדים שצריכים להיות בקהל ולהתערב רק מילולית. לחץ כדי להרחיב... הרימוני עשן והזיקוקים עושים אוירת מלחמה. המשטרה רוצה שרק ילחמו עם הערבים...
נכתב ע"י evglev1: אבל מי שנלחם אלה האוהדים שצריכים להיות בקהל ולהתערב רק מילולית. לחץ כדי להרחיב... הרימוני עשן והזיקוקים עושים אוירת מלחמה. המשטרה רוצה שרק ילחמו עם הערבים...
דורי 1981 Well-known member 29/10/25 #24 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: ברור שהרעיון של משחק כדורגל לא ידידותי זה לדמות מלחמה. למי שבא מלחמה אבל בלי הפציעות הקשות... לחץ כדי להרחיב... את זה כולנו יודעים. הבעיה היא שהרשויות לא אוכפות מזה שנים את התקנות- והעבריינים רק משכללים שיטות. מתאמים מפגש וארגון אמל"ח ברשתות החברתיות ובדארקנט.
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: ברור שהרעיון של משחק כדורגל לא ידידותי זה לדמות מלחמה. למי שבא מלחמה אבל בלי הפציעות הקשות... לחץ כדי להרחיב... את זה כולנו יודעים. הבעיה היא שהרשויות לא אוכפות מזה שנים את התקנות- והעבריינים רק משכללים שיטות. מתאמים מפגש וארגון אמל"ח ברשתות החברתיות ובדארקנט.