זוהר איך הולך לך ברבדים? אתה מתחזק?
D deathcaster New member 29/6/10 #2 תשובה ככל שאני מתקרב ל-300 הדולרים... ובדרך עוד כמה פיצות לארוחת ערב...הדברים היחידים שמתחזקים אצלי זה הארנק והקיבה
תשובה ככל שאני מתקרב ל-300 הדולרים... ובדרך עוד כמה פיצות לארוחת ערב...הדברים היחידים שמתחזקים אצלי זה הארנק והקיבה
S stkachov New member 30/6/10 #6 כסף ואוכל זה מה שיהודי אמיתי אוהב... אז אני רואה שהסדנא מתחילה להשפיע עלייך בכיוון הנכון עוד 700 דולר ואתה שם כיפה בעזרת השם(והדולרים)
כסף ואוכל זה מה שיהודי אמיתי אוהב... אז אני רואה שהסדנא מתחילה להשפיע עלייך בכיוון הנכון עוד 700 דולר ואתה שם כיפה בעזרת השם(והדולרים)
D deathcaster New member 30/6/10 #7 טיפשי רק יהודי אוהב כסף ואוכל ? גודווין מ"חוק גודווין" מחכך כפותיו בהנאה כעת..... אבל עבור מיליון דולר........ אני מוכן לשים תפילין כל בוקר... לא שזה יהיה בעל משמעות רוחנית עבורי
טיפשי רק יהודי אוהב כסף ואוכל ? גודווין מ"חוק גודווין" מחכך כפותיו בהנאה כעת..... אבל עבור מיליון דולר........ אני מוכן לשים תפילין כל בוקר... לא שזה יהיה בעל משמעות רוחנית עבורי
M MsUnderstood New member 30/6/10 #3 זוהר#2 רק שתדע,שכתבת בחודשיים האחרונים 3 הודעות יותר ממני... בעצם,אחרי ההודעה הזאת זה 2 הודעות יותר
M MsUnderstood New member 30/6/10 #5 חכי כמה ימים..יגמר חודש,יעבור מבחן ואז יהיה פה סיכום לכולם..!! סתם סתם..אני כבר אבדוק לך
D deathcaster New member 30/6/10 #8 אין מה לעשות היו הרבה וויכוחים שהצריכו את התערבותי (שמלכתחילה הייתי הגורם ו/או הנושא שלהם )