זוהרת בפורום - מרץ 2009

aviv5377

New member
גם אני... גם אני...

בבקשה גם אני רוצה... שם: אביב גיל: 32 גובה: 1.62 אזור בארץ: צפון (עמק יזרעאל)

k a t a n

New member
לעזאזל, יש כאן כמה שחיות בסרטטטטט !

לא מובן לי מאיפה ה"אומץ" (או אולי הטיפשות ???) לשים כאן את התמונה שלהן.

katan זוהרת בפורום

זה סוג של פרוייקט שלוקח בחורה פשוטה, רגילה ומשנה לה הכל מהשיער עד לבגדים אז למה לא לנסות?! ואם יש לך דעות בעיניין אתה לא חייב להגיד אותן בצורה כזו ..

לי הכי מגיע מכיוון ש....

השתתפתי בתוכנית "בעירום מלא" והמהפך הנוראי שהעניקו לי (עלק) "מתאים לי" היה נוראי ולא הייתי מרוצה ושקלתי שם 97 ועברו מספר חודשים מאז שודרה התוכנית והיום אני שוקלת 75 קילו!! ושיניתי המון דברים שהיו קרדינלים בתוכנית לגבי החיים שלי. ובאמת עשיתי מהפך לעצמי חיצונית ופנימית ואני באמת חושבת שמגיע לי לזכות במהפך בשיער ובאיפור וכל מה שקשור כי מעולם לא זכיתי למהפך אמיתי כמו שעושים בטלויזיה באמריקה או ב"לאישה" ., מי יודע אולי אני אקבל עוד שער ב"את" בעקבות זה וכל הקרדיט יילך למהפכנים !? שם- אלייה ברגר גיל- 25 גובה - 168 קרית ים.

babylli

New member
זוכרת אותך!

כל הכבוד! היית מהממת אז ונשארת גם עכשיו... תמשיכי בדרך הטובה!

עמי1986

New member
ווואוו

מותק את ממש רוצה את זה אהה?? איזה נימוק דפקת פה.... יש לך פנים יפות אני רק מקווה שהתוכנית שהשתתפת בה לא הציגה אותך בעירום מלא כמו השם שלה.....

היי.. אשמח להירשם

היי, נשמע רעיון מדליק שרק עכשיו גיליתי אותו. אני בדרך כלל נמצאת ישירות בפורום הקבוע שלי... אז אשמח לנסות את מזלי. שמי שירן כהן בת 23.5 גובה: 1.60 (או במילים: מטר וגפרור
) מאזור המרכז

עמי1986

New member
נרשמים אצלי

תביאי דף ועט וכמובן את אמא או את אבא... ול תשכחי דמי רישום 250 שקל :) חחחח סתם בהצלחה ;)

BillsBitch

New member
מממ מנסה..

שם ( לא חובה שם משפחה ) : אילנה גיל : עוד חודשיים 16 גובה : 1.76 או יותר אני לא בטוחה. אזור בארץ : מרכז - תל אביב. תמונה ->

למעלה