זוהי הודעת מרמור

• פותח הנושא lvds
  • פורסם בתאריך

lvds

New member
זוהי הודעת מרמור

אומרים שלכל סיר יש מכסה. או במקרה שלי - בקבוק. איפה המכסה שלי? איך מוצאים את ה`אחד` הזה שאמור להושיע אותי? להפיל אותי מהרגליים? ההוא שרק מלשמוע אותו מקבלים את הבוקס הנעים בבטן.. או שבכלל אסור לחפש? מצד שני, איך אני לא אוהב מסיבות וכל הנלווים.. ניסיתי ומאז אני נמנע, לא הטיפוס.. איך מתגברים על התחושה הזאת שנדמה לך שתמיד תהיה לבד? ולא שאתה מכוער (מה לעשות, משיכה ראשונית היא גם חיצונית. לפעמים.) אבל גם לא דוגמן כמו שמצפים שתהיה, חלילה מלהכליל. אני יודע שזה מה שכולם רוצים, אבל.. אוף... אני מרגיש קצת מרגיז עכשיו, אז כאן אסיים.. אני אשמח גם להצטרף.. ליאור.

LoloLand

New member
אתה יכול רק להתנחם שאתה ממש

אבל מ-מ-ש, לא לבד... שלחתי לך מסר

itarog

New member
צר לי בצרתך

תצטרף למועדון, יש לנו חולצות מועדון =]

lvds

New member
כן אה

צריך חולצה כזאת עם כיתוב גדול: ‎``Fucked up``‎.. /tapuzforum/images/emo3.gif

lvds

New member
נראה לי שיבינו לבד..

איזה הטרוסקסואל ילך עם כזאת חולצה..? חוץ מאיציק זוהר..

אמונה

לפי דעתי אמונה זה מה שיכול לעזור לך כרגע... אתה צריך להאמין שאתה תמצא את המכסה או הבקבוק או מה שזה לא יהיה שמיועד לך.... זה אולי ייקח זמן, זה אולי יהיה קשה- אבל אתה תמצא אותו. אם אתה מאמין בזה, זה כבר משהו... זה משנה את הפרספקטיבה שלך בנוגע להכל, ואולי משנה קצת את ההתנהגות שלך, את האופי שלך, ואולי יכול לסייע לך למצוא את הדבר שאתה כ"כ רוצה... נכון שזה נשמע מוזר, אבל המהפך הזה בנפש יכול להיהפך לשינוי באופן חיצוני- באיך שאתה מתנהג, בהחלטות שאתה מקבל וכו'. תראה, יש דרכים להכיר חוץ מבמסיבות. יש פורומים (כמו זה למשל- למרות שהוא לא מיועד להיכרויות), יש את איגי למשל, יש כל מיני אירועים שמאורגנים ע"י האגודה ולא יודע מי עוד וכו'... רק צריך למצוא את זה, ולדעת איפה לחפש. זה שהגעת אלינו זה כבר צעד חיובי בכיוון. מאחל לך המון בהצלחה... תאמין שתמצא את האחד שלך, בינתיים אני מאמין בשבילך

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif המפקד שלי היה אומר...

"סבלנות, אורך רוח ונשימה ארוכה" הכל בסוף יגיע, רק צריך להאמין, לקוות ולחתור לכוון. זה בדיוק מה שאנוכי עושה עכשיו. יהיה טוב אחי!

wiseman19

New member
די עם ה"אחי" הזה ../images/Emo11.gif

פעם הבאה זה תלונת מ.צ. יום טוב.

וואלה?

אני תמיד חשבתי שגבר זה הרבה יותר גרוע, יש בזה גם נימה של התנשאות מסוימת על מישהו. אחי זה יותר באותה הרמה שלך רק בצבאית וגבר זה סתם לא קשור לשום דבר.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נו מה..

איך אתה יכול לשקול להיות עם מישהו שקורא לך אחי? ובלי קשר.. זה פשוט יותר גרוע אבל גם גבר וגם אחי עדיף בלי פשוט XD

wiseman19

New member
אחי זה מעצבן...

אני מוכן לשמוע את המילה "אחי" רק כמוצא אחרון כשבן אדם ממש לא זוכר את השם של הבן אדם שהוא צריך לקרוא לו ולא יודע איך לפנות אליו. למשל שאני במרפאה וצריך לקרוא לחולה שבדקתי או לאיזה מאושפז שלי ואני לא זוכר את השם שלו אני לא אקרא לו "אחי"/"גבר" אני אקרא לו מרחוק על פי סוג הבעיה שיש לו: "שלשולים"/"הקאות"/"חבלת ראש"/"איידס"/"סרטן" וכד'. זה הרבה יותר אישי ותמיד גורר פנים סמוקות אחרי :) אנשים אוהבים אותי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה ממש פאטש אדאמס. כל כך נחמד, כל אחד היה שמח אם היו קוראים לו מרחוק "היי הרפסון" כשאין לו שום סימן על הפנים. שלא תבין לא נכון, לא התכוונתי לרגע שאני בעד לקרוא למישהו אחי, זה מעבר למוצא אחרון ואני משתדל לעשות פרצוף מזלזל לאנשים שקוראים לי ככה, אבל- גבר זה הרבה יותר חמור לטעמי, את מי שיקרא לי גבר אני אפילו לא אפנק בגילגול עיניים מתנשא.

גם גולש

New member
שתי דקות בחיי מרפאה צבאית אי שם בארץ...

"זיבה, להכנס בבקשה. לא, לא זיוה, לא את. זיבה! בוא הנה..."

למעלה