זוהי הודעת מרמור

• פותח הנושא lvds
  • פורסם בתאריך

Antithesys

New member
אתה יודע כמה כאלה יש?

אתה מוזמן לדפדף חזרה בדפי הפורום ולקרוא כמה הודעות זהות לשלך. גמאני כזה בדיוק, וגם לי לפעמים יש את ההרגשה שאני בחיים לא אמצא מישהו "מיוחד" כזה. בכל מקרה חזק ואמץ, ואהבה כבר תבוא לבד :). איגור

ניפוץ מיתוסים ודחוף!!!

אתה לא הרגזת אותי, אלא צורת החשיבה הקצת שחור לבן שלך סחררה אותי.... סליחה, אבל לאחרונה יצאתי מהבית , וותפלא לא ראיתי אבירים ברחוב, הלכתי, חיפשתי אותם בקניון, וגם שם לא מצאתי אותם, אמרתי , טוב, המכללה שלי רחוקה כשעה נסיעה וגם בדרך לשם לא ראיתי אבירים... ובכלל ברחוב שלי ובעיר שלי כמעט ולא מסתובבים סוסים, אם כבר ראיתי סוסים זה ביפו אבל גם אז לא היו לבנים.. מה שאני חוזר ואומר שוב ושוב , שלצערי אין היום אבירים על סוס לבן ופשוט צריך לחכות שהם יגיעו כי הם לא יגיעו... אני אישית לא מאמין שכל הסטרייטים הם דוגמנים מהז'רונל, ובכל זאת נמצא לכל אדם את בן זוגו, ולא, לא ראיתי שתכונות יופי לבדן מושכות בנות זוג אלא שילוב בין אסתיטיקה לבין תכונות אופי. אתה חייב להבדיל בין עולם הפנטזיה לבין המציאות, בעולם הפנטזיה אנו נרצהאבירים מסוקסים על סוס לבן, במציאות רובינו הגדול לא כאלו.. אתה לא אוהב מסיבות? יופי גם אני לא!! וכמו שכתבו לך יש כאן עוד הרבה שבטוחים שהם עצמם היחידים שלא אוהבים מסיבות ואתה יודע מה ,זה מאוד מעניין שכולנו כותבים בפורום וזו קצת המגבלה שלנו.. כי כל הביישנים מתביישים וגם מתייבשים....כי כל אחד בטוח שהוא היחיד' בקהילה שלא אוהב מסיבות וכל הנלווים.... ואני אומר כאן משהו שהוא קצת לא פופלרי בקהילה, אבל הא כן פופלרי בקהילה הסטרייטית וגם בקרב האנשים הבוגרים והבשלים בפורום... משיכה ראשונית היא לא, למה שהכי קרוב לפטנזיה, משיכה ראשונית היא בעיקר למי שהכי נעים להיות איתו למי שעושה לנו הכי כייף, ובגלל זה אני חושב שנעים לנו להיות עם אסתטטים ונעימים ולא דווקא דוגמני על.. תחשוב על זה.. אתה מושלם? אתה מכיר מישהו מושלם? אני לא, ובכל זאת אני חושב שמי שיהיה לי נעים איתו הוא יוכל להיות עבורי האחד ולא דווקא מישהו שאמשך אליו ולא יהיה שם כלום מעבר למשיכה הגופנית..

lvds

New member
נסחפת בינות עצי הקוקוס

היכן קראת שאני מחפש אביר על סוס לבן...? מתי הספקנו להכיר שהסקת שאני חי בעולם של פנטזיה? בסך הכל ציינתי שאני מחפש את `המכסה`. הוא יכול להיות כערת ממארת עם יופי שרק אני אראה. מי מחפש דוגמן מהז`ורנל? לא אני. ובקשר למשיכה ראשונית, התכוונתי שכאתה רואה מישהו, בטרם הכרת אותו, לא תגיד לעצמך `מממ, ניכר מחיצוניותו כי יש לו אופי נהדר` נכון? משיכה ראשונית - חיצונית. הבנת למה התכוונתי? בכל אופן, תודה שהגבת, מעריך את זה. ובכלל, כולם - תודה.

אתה כתבת...

"איך מוצאים את ה`אחד` הזה שאמור להושיע אותי? להפיל אותי מהרגליים? ההוא שרק מלשמוע אותו מקבלים את הבוקס הנעים בבטן.. או שבכלל אסור לחפש? מצד שני, איך מתגברים על התחושה הזאת שנדמה לך שתמיד תהיה לבד? ולא שאתה מכוער (מה לעשות, משיכה ראשונית היא גם חיצונית. לפעמים.) אבל גם לא דוגמן כמו שמצפים שתהיה, להגיד שכולחם רוצים דוגמנים, זה כנון -בעולם הפנטזיה, כמו בדיוק שכל אדם סטרייטי ירצה בדוגמנית "כווסית". אני לא חושב שמשיכה ראשונית קשורה ליופי אלא למראה נאה ואסתטי ויש כאן הבדל עצום!!! אם אדם שאינו משקיע בעצמו יגיע למפגש , אדע שהוא לא משקיע בעצמו, אבל ייתכן גם שזה אדם לא לטעמי... כך שהיופי הוא לא הכל בחיים...מהמשפט "אתה לא מכוער (מה לעשות שמשיכה חיצונית...)" ואני באמת ששואל, זה חשוב או לא?אם זה חשוב לך אצל אחרים, אני יכול להבין אבל שים לב להכאה העצמית- "אתה לא מכוער..." ואח"כ הצדקה למה הכנסת המשפט הזה, לא ביקשתי ממך להתנצל על כך שאינך מכוער ואתה מצאת לנכון לעשות זאת... האם אתה בטוח בעצמך ומקבל את עצמך כיפה? אוקיי אתה לא מכוער, האם בינך לבין עאצמך הדימוי גוף שלך יפה וטוב בעיני עצמך?? יכולת באותה מידה לרשום "אני לא חתיך אבל נאה" "אני נאה" ועוד אלף ואחד דברים אך בחרת בלשלול את מה שאתה לא ואח"כ להתנצל על כך... בעניין האבירים זה קשור לרוח הויתור שנשמעת מהודעתך ומה שרצית לומר שאין טעם להתאייש או לחכות אלא להמשיך ולנוסת.. מה דעתך על פאבים?

lvds

New member
מטענים אישיים?

תשמע, הוצאת הכל מהפרופורציות הפשוטות של כוונת ההודעה שלי.. אבל ממש, טסת שנות אור. אני אפילו לא אטרח לנסח מחדש את ההודעה כדי שתבין למה התכוונתי. בלי לפגוע, חלילה. הכל בטון ידידותי..

elbmin

New member
אני רוצה לענות....

או קיי קיפי קיפוד...קראתי את התגובה שלך ואני לא ממש הבנתי מאיפה הסקת מסכנה שבן אדם חי באשליה? בהודעה שלו לא ראיתי אף שום מילה על אבירים ודוגמני על ... לא היה אבירים , לא היה סוסים ולא נעליים... אני בטוח שהמון המון אנשים (וגם אני כמובן) יכולים להזדהות עם מה שהוא כתב ואני ממש לא מבין למה יש נטייה כזאת לקטול אותו בגלל זה? ומה שהוא אמר היה נכון. כן הרושם הראשוני שאנחנו מקבלים על בן אדם הוא בעיקר מהחיצוניות ואף אחד לא מבקש דוגמן אבל מה שהכי חשוב שהוא יהיה בטעם שלו ואם כל הכבוד להומואים וקהילה אבל גם אני חושב שבן אדם שכל העסק הזה , כל הקטע של הומוסקסואליות לא נגע בו הוא יותר מושך בעיניי ונ י ק ו ד ה. ועוד משהו...עדיף להיות לבד ולעשות ביד מאשר להתפשר עם עצמי ולהיות מישהו שזה לא אתה.. יגאל

אני מבולבל

ובאמת שאני מבולבל... הוא כתב דבר אחד שאני מאוד בעדו ואף מאוד מזדהה איתו, מה שהפריע לי אצלו אלו שני דברים: 1. הייאוש והרצון להפסיק לחפש 2. ההכאה העצמית "אתה לא מכוער (מראה חיצוני חשוב...) יש כאן בעיה בשני המישורים האלו ואלו בלבד. אני חייב לציין יגאל, שלפני שבוע בדיוק נכתבה הודעה אחרת על ידך, בה אתה היית הכותב של ההודעה, וגם בהודעה ההיא וגם כאן גיליתי עקביות ואני כותב לשניכם וגם לעצמי,שיש מקומות להכיר ולא רק המקומות הידועים בציבור לכך!!! להפסיק לרצות? להפסיק לחפש? לרצות לא להפסיק, לחפש אולי, לעתים מי שלא לחוץ על קשר זה בא לו בהפתעה גמורה.. ותתפלא גם אתה יגאל וגם פותח ההודעה, אבל רוב האנשים ההמוסקסואליים, אינם מוחצנים ואינםמתנהגים בהתנהגות הסטריאוטיפית הטיפוסית, אבל בכל זאת קל לכולם, לצערי גם לתקשורת וגם להומואים עצמם להיתלות על הסטריאוטיפים האלו...אני כעת בתום הראיונות של עבודה אקדמית, להגיד לך משהו, מתוך 11 מרואיינים, על רובם לא הייתי יודע שהם הומואים אילו בכלל היו פונים אליי לעזור לי בראיון, על אחד חשדתי במהלך הראיון כשראיתי אותו וכאילו העין חיפשה סימנים חיצונים, על היתר לא היו סימנים כאלו!!! (למעט אחד נוסף שהי פער בין מה שהוא רצה להציג לי לבין מה שקרה בפועל והדיסוננס הזה לא נפתר עד לעצם היום הזה), רובם אגב סולד מכל ההתנהגויות שאתה מדבר עליהם ומצייין אותם כ"קשורות לקהילה" זה נכון, אבל לצערי על כל התנהגות כזו אוכל לבוא אליך עם מתנדבי חוש"ן,אנשים שלא עשו מהנטייה המינית שלהם עניין לטוב ולרע, כלומר לטוב - שלא השקיעו בהסתרה, אלא זרמו עם הגילוי ואף עודדו גילוי לפני התגלות ומצד שני יש המון אנשים שנצלו לרעה את הנטייה המינית שלהם והרימו אותה בראש הדגל ... לכולנו יש פנטזיה על דוגמן, גם את זה איני יודע אם זה נכון, אבל בהחלט, רובינו לא דוגמנים ולא מתקרבים להיות וכל זאת מתקיימות מערכות יחסים ארוכות... איך אמרה לי ידידה לפני כמה שבועות החשוב הוא הקשר ולא דווקא המי... יש באמירה הזו המון , המון לדעתי... לגבי המשפט האחרון, אני שמח שכתבת אותו, כי במבט לאחור , בשבוע שעבר , זה לא היה לגמרי ברור, ואתה עצמך כתבת "להתפשר עם עצמי ולהיות מישהו שזה לא אתה? או שלסבול בשקט כל החיים? לסבול ולהסתכל על החיים מהצדולדעת שאתה לא משתתף בהם אלא רק מסתכל ומקנא..." והנה היום אתה כותב בנימה אחרת , בטוחה יותר, בנימה שלא רוצה להתפשר.... לא לוותר על האני שלך ואני יותר משמח ותומך בך על כך.... רק מה ? שלא הבנתי כמה דברים, מהיכן הבנת וחשת את התקיפה שלי עליו ולמה? ודבר שני שלא הבנתי, האם גם אתה בדעה שחיי נזירות עדיפים על חיפוש שלעתים מייאש מעייף ? ואסיים שוב, כהרגלי והפעם הדגשתי את זה, כדי שעיני כולם יראו... חברה' פתחו את העיניים וראו יש כאן עוד הרבה כמוכם, אז קל להתרגז עליי, להאשים אות בתקיפות, אפילו קל להאשים את הקהילה, ההומלסבית, המועדונים ושות'.. ולא לראות את היש.. ואת האנשים הנפלאים שיש כאן בפורום.... עד היום אני מנסה לפסק את אחת התגובת שנכתבה שם, אפילו אותו אדם פיסק לי אותה ועדיין אני נגד הכללות, אתה לא סובל " אוחצ'ים, זוהי זכותך!! ואני אומר לך מהצד השני שאני כמוך ובערך באותו מצב , אבל לדעתי, מועדונים זה לא אני וזה קצת להכניס את עצמי לביצת בוץ,, ולטבוע, להיכנס מראש בקיר "אין כניסה", אני מראש לא נכנס למקומות שלן מסיבות גייז לבדי, כי זה עלול להיות מסוכן מידי עבורי, אני , אם ארצה אכנס למסיבה כזו בנוכחות אנשים שאני סומך עליהם. נקודה.. האמת זה לא מושך אותי וממש לא אני...אז מה? הגורל שלי גורע, זה שנחתם לי מלמעלה? חוששני שלא, ובבוא העת אמצע בן זוג וארגיש בנוח איתו, זוגיות היא מתכון לטנגו בשניים לא לאחד בשרביט שלו בלבד... מקווה שלא הרגשת מותקף...

moshe34

New member
אתה לא לבד....

יש עוד הרבה מאוד אנשים כמוך.... ואין מה לעשות, אף אחד לא מושלם ולא יהיה מושלם, זו דרך העולם

למעלה