אני מבולבל
ובאמת שאני מבולבל... הוא כתב דבר אחד שאני מאוד בעדו ואף מאוד מזדהה איתו, מה שהפריע לי אצלו אלו שני דברים: 1. הייאוש והרצון להפסיק לחפש 2. ההכאה העצמית "אתה לא מכוער (מראה חיצוני חשוב...) יש כאן בעיה בשני המישורים האלו ואלו בלבד. אני חייב לציין יגאל, שלפני שבוע בדיוק נכתבה הודעה אחרת על ידך, בה אתה היית הכותב של ההודעה, וגם בהודעה ההיא וגם כאן גיליתי עקביות ואני כותב לשניכם וגם לעצמי,שיש מקומות להכיר ולא רק המקומות הידועים בציבור לכך!!! להפסיק לרצות? להפסיק לחפש? לרצות לא להפסיק, לחפש אולי, לעתים מי שלא לחוץ על קשר זה בא לו בהפתעה גמורה.. ותתפלא גם אתה יגאל וגם פותח ההודעה, אבל רוב האנשים ההמוסקסואליים, אינם מוחצנים ואינםמתנהגים בהתנהגות הסטריאוטיפית הטיפוסית, אבל בכל זאת קל לכולם, לצערי גם לתקשורת וגם להומואים עצמם להיתלות על הסטריאוטיפים האלו...אני כעת בתום הראיונות של עבודה אקדמית, להגיד לך משהו, מתוך 11 מרואיינים, על רובם לא הייתי יודע שהם הומואים אילו בכלל היו פונים אליי לעזור לי בראיון, על אחד חשדתי במהלך הראיון כשראיתי אותו וכאילו העין חיפשה סימנים חיצונים, על היתר לא היו סימנים כאלו!!! (למעט אחד נוסף שהי פער בין מה שהוא רצה להציג לי לבין מה שקרה בפועל והדיסוננס הזה לא נפתר עד לעצם היום הזה), רובם אגב סולד מכל ההתנהגויות שאתה מדבר עליהם ומצייין אותם כ"קשורות לקהילה" זה נכון, אבל לצערי על כל התנהגות כזו אוכל לבוא אליך עם מתנדבי חוש"ן,אנשים שלא עשו מהנטייה המינית שלהם עניין לטוב ולרע, כלומר לטוב - שלא השקיעו בהסתרה, אלא זרמו עם הגילוי ואף עודדו גילוי לפני התגלות ומצד שני יש המון אנשים שנצלו לרעה את הנטייה המינית שלהם והרימו אותה בראש הדגל ... לכולנו יש פנטזיה על דוגמן, גם את זה איני יודע אם זה נכון, אבל בהחלט, רובינו לא דוגמנים ולא מתקרבים להיות וכל זאת מתקיימות מערכות יחסים ארוכות... איך אמרה לי ידידה לפני כמה שבועות החשוב הוא הקשר ולא דווקא המי... יש באמירה הזו המון , המון לדעתי... לגבי המשפט האחרון, אני שמח שכתבת אותו, כי במבט לאחור , בשבוע שעבר , זה לא היה לגמרי ברור, ואתה עצמך כתבת "להתפשר עם עצמי ולהיות מישהו שזה לא אתה? או שלסבול בשקט כל החיים? לסבול ולהסתכל על החיים מהצדולדעת שאתה לא משתתף בהם אלא רק מסתכל ומקנא..." והנה היום אתה כותב בנימה אחרת , בטוחה יותר, בנימה שלא רוצה להתפשר.... לא לוותר על האני שלך ואני יותר משמח ותומך בך על כך.... רק מה ? שלא הבנתי כמה דברים, מהיכן הבנת וחשת את התקיפה שלי עליו ולמה? ודבר שני שלא הבנתי, האם גם אתה בדעה שחיי נזירות עדיפים על חיפוש שלעתים מייאש מעייף ? ואסיים שוב, כהרגלי והפעם הדגשתי את זה, כדי שעיני כולם יראו... חברה' פתחו את העיניים וראו יש כאן עוד הרבה כמוכם, אז קל להתרגז עליי, להאשים אות בתקיפות, אפילו קל להאשים את הקהילה, ההומלסבית, המועדונים ושות'.. ולא לראות את היש.. ואת האנשים הנפלאים שיש כאן בפורום.... עד היום אני מנסה לפסק את אחת התגובת שנכתבה שם, אפילו אותו אדם פיסק לי אותה ועדיין אני נגד הכללות, אתה לא סובל " אוחצ'ים, זוהי זכותך!! ואני אומר לך מהצד השני שאני כמוך ובערך באותו מצב , אבל לדעתי, מועדונים זה לא אני וזה קצת להכניס את עצמי לביצת בוץ,, ולטבוע, להיכנס מראש בקיר "אין כניסה", אני מראש לא נכנס למקומות שלן מסיבות גייז לבדי, כי זה עלול להיות מסוכן מידי עבורי, אני , אם ארצה אכנס למסיבה כזו בנוכחות אנשים שאני סומך עליהם. נקודה.. האמת זה לא מושך אותי וממש לא אני...אז מה? הגורל שלי גורע, זה שנחתם לי מלמעלה? חוששני שלא, ובבוא העת אמצע בן זוג וארגיש בנוח איתו, זוגיות היא מתכון לטנגו בשניים לא לאחד בשרביט שלו בלבד... מקווה שלא הרגשת מותקף...