זוג משמיים

סלוניק

New member
אל תגחיך את עצמך.

מרכז תחום דת ומדינה בשינוי היה רוני בריזון, תלמיד ישיבה שחזר בשאלה ו"ראה את העולם השחור".

toxic2004

New member
והיא?

הייתה שם פעם? עזוב ישיבה, היא הייתה בגוש קטיף פעם? ראתה את הציבור הדתי שעליו היא מדברת? ראתה כמה אונסים שם ילדות כל יום? ראתה מקרי רצח חוץ מהמחבלים הטרוריסטים? ראתה שם מעשני סמים חשיש ושיכורים? אז הנה עדכון: אין שם כאלה. מניסיון ולאחר בדיקה.

toxic2004

New member
פליז, לא שיטת ההתחמקות האולטימטיבית

"איזה דמוגגיה זולה"

אני אמנם לא הייתי

בגוש קטיף.. אבל הייתי בהתנחלויות אחרות.. פגשתי את הציבור שאתה מדבר עליו, אני מכירה לא מעט אנשים שמעשנים סמים ושותים שבאו מהציבור החרדי.. (בני ברק וכאלה) והאמת שגם יצא לפגוש כמה שהותקפו מינית בישיבה בה הם למדו.

toxic2004

New member
כמה?

באיזה התנחלויות היית בדיוק? וכמה מצאת מסוממים אונסים ילדות בשרותי מועדונים ורוצחים חפים מפשע? והאם המסע המרתק ביישובים, היווה מקור לירידה של השמאל עליהם? או שבאמת באת לראות את היישובים?

the mnm factor

New member
למה אתם בכלל מתייחסים למרזל?

האיש לא רלוונטי למציאות בה אנחנו חיים... הכי קל זה תמיד להציע מה לא לעשות- מרזל עושה את זה מצוין. בושה שבכלל לוקחים בחשבון דת כשהולכים לחופה. כל אחד צריך להתחתן עם מי שבא לו- בין אם זה מוסלמי, יהודי, נוצרי, חסר דת, בודהיסטי או כל דת אחרת. תחשבו גם כמה זה נורא מבחינה מספרית: אדם יהודי שאומר שהוא יתחתן רק עם יהודי\ה מצמצם את האפשרויות שלו מ7 מליארד ל15 מליון... (לא לקחתי בחשבון את העובדה שחצי מה15 מליון הם בני אותו מין, ושבעצם הוא מצמצם את זה למשהו כמו 2 מליון)

Dudidud

New member
בדיחה?

"בושה שבכלל לוקחים בחשבון דת כשהולכים לחופה."?! החופה היא דת(-יהדות במקרה הספציפי הזה). הנישואים הם דת. כל המוסד הזה הוא "המצאה"-טקס דתית. לא רוצים דת? לא רוצים שום קשר לדבר המגוחך והדוחה הזה? אל תתחתנו. אתם יכולים לגור ביחד כמה שאתם רוצים, לחיות את חייכם כזוג נשוי לכל דבר, בלי חתונה. וחתונה אזרחית היא בדיחה באותה המידה.

אתה לא יכול לחיות לצערי כזוג נשוי

לכל דבר בלי חתונה מבחינת אימוץ ילדים לדוגמה.. או חלוקת נכסים או ילדים משותפים וכאלה..

toxic2004

New member
על הגשת חוק, שמעת?

נראה להם שהרוב בכנסת יסכימו? שיגישו הצעת חוק שתקבע שניתן להתחתן כביכול עם כל יצור ללא כל חובה יהודית, ומחויבות לעם בו הוא/היא נולדו, וזהו. למה משום מה הם לא עושים ככה,

toxic2004

New member
על הגשת חוק, שמעת?

נראה להם שהרוב בכנסת יסכימו? שיגישו הצעת חוק שתקבע שניתן להתחתן כביכול עם כל יצור ללא כל חובה יהודית, ומחויבות לעם בו הוא/היא נולדו, וזהו. למה משום מה הם לא עושים ככה,

toxic2004

New member
נסביר לאט

יש הצעת חוק אותה יכולים להגיש המפלגות שחושבות כי הם צודקות בנושא הזה. ואם רוב הכנסת יבחר בזה יוכלו להתחתן גוים עם גויות עם מחבלים עם רוצחים עם חיות עם כולם. ברגע שהחוק יעבור אני לא מתאר לעצמי מה שיילך במדינה.

toxic2004

New member
הכוונה שהחוק יעבור כל הקריאות

וייושם. כי אז, המדינה תראה כמו אי פליטים לא מוכרים שנחתו מכוכב קטן קראו לו פעם ישראל.

אתה טוען שאני

צריכה לבקש אישור על מנת לקבל את אותן הזכויות שאתה מקבל בלי בקשת אישור רק בגלל שאני מעדיפה להתחתן עם בחורה\להתחתן בצורה אזרחית\ לא לשבור כוס וכאלו?

toxic2004

New member
לא הבנת.

לא אישור. חוק. שיהיה קבוע בחוק שאין יהדות, ושתורה לא נתנה ושכל 2 ילדות יכולות להתחתן בכיף, אז סבבה. עד אז החוק קובע אחרת, ואת בתור שומרת חוק גדולה, חייבת לקיים אותו. לא רוצה? תתחתני בחוץ לארץ. פה זה מדינה יהודית. החוק חשוב מהכל לא?

למעלה