זוג משמיים

LOL

"מה מלמדים אתכם בבית ספר?" . אני יודע מה אתה לא למדת - לחשוב באופן עצמאי וביקורתי. בכל אופן, אין לך מה להגיב לי. אני החלטתי שלא להגיב לך יותר, אתה לא ממש שווה את זה ("אתה רואה! כי אני צודק! אתה מתחמק!"). אני מקווה שכל מי שתרבות הדיון ורמת הפורום חשובה לו ינהג כמוני, ואולי ככה סופסוף תעזוב אותנו לנפשנו כי אתה כבר לא מצחיק.

iknow

New member
../images/Emo45.gif

קדימה, כולם לשים

toxic2004

New member
פחדנים.

אין לשמאל מה להגיד נוכח העובודות. התחמקות אינטיליגנטית תתעלמו... מי אתם?

קקטוסץ

New member
LOLL!

"אין לשמאל מה להגיד, התחמקות" בינתיים, טוקסיק כפרה, מי שלא עונה על שום דבר ממה שכותבים אליו ורק נטפל לפרטים חסרי חשיבות וכל הזמן כותב "אתם מתחמקים" (ועוד עם שגיאות כתיב, כמה מביך) זה אתה. אפילו כשעונים לך על משהו אתה לא שם לב. לעזאזל, אתה אפילו לא מבין מתי מישהו מסכים איתך או מביא לך עובדה מוגמרת. בכלל, יש לך נטייה כזו להתעלם ממה שסותר את דבריך ולהמשיך כאילו כלום לזרוק את השטויות שלך. כן, כן. אל תסתכל ככה בהלם על המסך. ככלל, אני מנסה לענות כמה שפחות לאנשים כמוך אבל דבוקתך בשקריך מרשימה אותי ממש.

toxic2004

New member
למה שקרים?

בנתיים אני שאלתי כמה שאלות ורק התחמקת ולא ענית לי עכשיו כדי להצדיק את אצמך אמרת שאני עושה שטויות ונטפל לדברים חסרי חשיבות . ומי כתב שגיאות כתיב?

lithium1914

New member
שאלה

אם התורה ניתנה בהר סיני בשלמותה, איך זה שמשה לא ידע שאסור להכות על הסלע? בנוסף להיותו גמגמן הוא גם אנאלפאבת או לא-חרשן?

toxic2004

New member
הוא שילם על זה

בזה שהוא לא נכנס לארץ ישראל ורק ראה אותה.

toxic2004

New member
הוא חטא וזה עובדה!

והרבה חטאו, ורוב בני ישראל חטאו בחטא העגל. העונש על זה שהוא כפי שאמרתי.

lithium1914

New member
מה שאדום בבלונד אמר.

איך שזה שמשה, ברגע שהוא קיבל את התורה, לא התחיל לדפדף בין הפפירוסים (או להחליף תבליטים) בקצב מסחרר ולקרוא אל תוך הלילה ולדעת מה העתיד צופן לו? אם הוא היה קורא את מה שהוא קיבל (בהנחה שאלו היו כל חמשת חומשי התורה בשלמותם כפי שהם כיום), הוא היה יודע שאסור לו להכות על הסלע איך שהכה, וכי הוא ייענש על כך באיסור להיכנס לא"י. אז למה הוא עשה את זה בכל זאת?

תקשיב,

לאף אחד לא מעניין אם אתה מגדיר אותו כיהודי או לא. אני קורא לעצמי יהודי, מכיוון שמקובל לחשוב שמי שנולד לאם יהודיה הוא יהודי ומכיוון שרוב האנשים קוראים לי יהודי. מכל מקום, לא בחרתי להיוולד יהודי ולא ממש אכפת לי להיות משהו אחר. אני קודם כל אדם, אזרח ישראל וחסר דת. במקרה גם חי בקרב יהודים, כך שאני משתייך לעם היהודי.

toxic2004

New member
שאלתי אותה, לא אותך.

אבל אם כבר אמרת. אז מה מחבר אותך דוקא לישראל כאשר יש חורים בעולם בהם אתה יכול להפוך למוסלמי, לנוצרי ועוד? למה דוקא בישראל ? מה יש פה כל כך מעניין, אותך?

קודם כל,

אני לא רוצה להיפך לנוצרי או למוסלמי, אם לא הבנת את זה. דבר שני, זה לא שבחרתי להיוולד בישראל, אתה יודע. לא פשוט לעזוב את הארץ בה נולדת, הן מסיבות לוגיסטיות והן מסיבות ריגשיות יותר (מקום אליו אני רגיל, שפה בה אני שולט וכיו"ב). אני אישית לא חש צורך להצדיק את העובדה שאני לא עוזב את המדינה, בדיוק כשם שפולני לא אמור לחוש צורך שכזה. אתה יודע, אתה לא יותר מיוחד מאף אחד (גם אם לפעמים זה מה שאמא אומרת).

toxic2004

New member
כן!

אבל תחשוב בהיגיון למה להיות במקום בו יש הרבה יהודים כשאתה יכול לבחור במקום עם גוים לדוגמא? אבל, היא לא ענתה לי מי נתן לה את הסמכות לדבר בכלליות על הדת? מה היו עושים לה המוסלמים... בכל העולם הם חוגגים כשעושים איזה קריקטורה על מוחמד.

?

לא אמרתי שיש לי בעיה עם יהודים. באותה מידה, תוכל לשאול אותי למה שאחיה במקום בו יש הרבה גויים, כשאתה יכול לבחור במקום עם הרבה יהודים. היינו הך מבחינתי. אני רגיל להיות ישראלי, ולא רואה סיבה מספיק טובה לשנות את זה כרגע. העובדה שהמוסלמים "חוגגים" כשעושים איזו קריקטורה על מוחמד לא שוללת את הזכות "לדבר על הדת". למה שלא תהיה למישהו זכות לדבר על הדת? כשם שמותר לדבר על קומוניזם, כך מותר לדבר על דת, בכל צורה שהיא. אם העובדה שמאות אלפי מוסלמים מתפרעים כשמציגים בצורה סאטירית את הנביא מוחמד מוכיחה עבורך שאין לדבר על הדת בצורה שלילית, הרי שאתה פשוט נכנע לטרור. באופן כללי, אני די מתאמץ לדלות מהודעותיך טענות אליהן אוכל להגיב. בד"כ אני פשוט לא מבין אתה רוצה.

toxic2004

New member
אולי אתה לא יורד לסוף דעתי.

אני לא תומך טרור ובחיים לא אהיה. אני אומר שאין זכות למי שלא הייתה בדת אי פעם לדבר עליה. היא דברה על הדת כדבר רע כאשר יש מאות אלפים שמקיימים את המצוות כהלכתם. אין לה אפשרות לדבר על דבר נעלה ממנה.

תקשיב,

אני לא יודע לפי איזה רצפים לוגיים המח שלך פועל, אבל אני לא מבין כלום מאף הודעה שלך. בקצרה: 1. היא יכולה לדבר על מה שבא לה. 2. אין בעובדה שמאות אלפים מקיימים את המצוות כהלכתם להפוך את הדת לדבר נעלה. אתה יודע, יש הרבה הרבה יותר אנשים שמקיימים את מצוות הנצרות והאיסלם, האם זה הופך את זה למשהו נעלה? תפסיק כבר לפול לבורות שאתה כורה לעצמך.

toxic2004

New member
?

ענית בעצמך. אם יש מאות אלפים שמקיימים מצוות כהלכתם היא צריכה להיות שם, כדי לדבר עליהם בכליליות. אבל עזוב, זה לא יעזור. אה, וגם הבור שאני כורה לעצמי סגור, אל תדאג, אני לא נופל הרבה לבורות, אלא אם ממש מביאים לי הוכחות ותשובות רציניות, מה שלא קרה עד היום, כמעט.

למעלה