זוגיות

זוגיות

שלום אני מעוניינת לשאול לגבי זוגיות עם האיקס שלי ורוצה לדעת מה הוא מרגיש כלפיי כיום ומה הרגיש כלפיי בעבר מה עלי לשאול ואיזו פריסה?

batgalim

New member
ניסוח:

מה תחושותיו של איקס כלפי בעבר (תחמי זמן - לפני שנה וכו') וכיום? + קלף סיכום

פרסתי וזה מה שיצא

מה-מרכבה תחושותיו- שבעה מטבעות של X- שמונה חרבות כלפי- שבעה חרבות בחודשיים האחרונים- שבע גביעים וכיום- ארבע מטות סיכום- שלושה מטבעות

צ ל י ל 8

New member
היי "לא רוצה" ../images/Emo9.gif

מה-מרכבה תחושותיו- שבעה מטבעות של X- שמונה חרבות כלפי- שבעה חרבות בחודשיים האחרונים- שבע גביעים וכיום- ארבע מטות סיכום- שלושה מטבעות נראה כי את מרגישה שהמצב בינכם נקלע למצב של תקיעות מסויימת. אבל אני יכולה לאמר לך שהמצב שלו לגבייך היום הוא הרבה יותר טוב ממה שהיה בחודשיים האחרונים. אז הצלחת לבלבל אותו קצת, או שהיו לו כמה אשליות שהוא כבר הספיק להתפכח מהן. אבל עדיין יש לו תחושה של אכזבה (ולאו דווקא נכונה..). מבין שניכם, הוא זה שבעצם "תוקע" את המרכבה במקום. יש לו חששות, אולי משהו מהעבר שלכם שעדיין "רודף" אותו ומחזיר אותו כל פעם לאחור. הוא עדיין לו ממש אמיתי כלפייך, יתכן ויש משהו שהוא מסתיר ממך. בכך הכל, נראה שהזוגיות שלכם עוברת לשלב טוב יותר מקודם. מה דעתך?

אני לא בטוחה

נכון ש"הזוגיות" עוברת למשהו יותר טוב אנחנו ידידם כבר לא חברים בלי ציפיות ולא נראה לי שהוא זה שתוקע אני לא רוצה את הקשר אני רק רוצה לסגור מעגל ולדעת מה הרגשות שלו כלפי

צ ל י ל 8

New member
אז אם ככה...

הוא קצת מאוכזב מזה שהקשר כבר לא כמו פעם, אבל הוא מקבל את זה בלב שלם ומעריך אותך מאוד.

שזה שהוא מאוכזב אני יודעת

אני מתלבטת אם הוא מאוכזב כי כבר הוא לא מקבל הכל ממני או כי באמת אני חסרה לו השאלה אם בכלל היה לו רגש אליי והאם עכשיו יש לו

צ ל י ל 8

New member
לא ניתן לדעת כ"כ הרבה

מהפריסה. כל מה שיש לראות זה שהוא היה שמח אם היה בינכם משהו יותר ממוסד. זה הכל. לפיכך, אני משערת שוודאי שהיה לו רגש אלייך, אחרת הוא לא היה מרגיש החצמה, לא

אז זהו שאני לא ממש סגורה על האדם

אני חוששת שזה היה קשר של ניצול יותר מקשר של רגשות תגידי לי מה לשאול על מנת לברר את זה אני חייבת לסגור מעגל

צ ל י ל 8

New member
יש שאלות כאלה

שאני לא מבינה בעצם למה לחתור יותר מדיי... הרי מה זה בעצם יתן לך? אם תדעי שהוא ניצל אותך - תרגישי טוב יותר עם עצמך? אם תדעי שהוא אהב אותך - זה ישנה לגבי מהות היחסים שלכם היום? עזבי את רוחות הרפאים. תני לזמן להתקדם. אם אתם ביחסי ידידות היום וטוב לכם ביחד, אני לא רואה טעם לנבור בעבר.

אני אסביר לך

אם זה קשר של ניצול אני לא מעוניינת בו גם היום ואם באמת היה קשר של חיבה אז סבבה הידידות היום בבקשה אני חייבת לסגור מעגל ולהמשיך הלאה בחיים וזה ממש מפריע לי

צ ל י ל 8

New member
מה בעצם את רוצה לדעת?

אם הוא אהב אותך, או אם הוא ניצל אותך? אם הוא אוהב אותך היום וממשיך לנצל אותך? נעשה פריסה אחרונה בנושא: מה כוונותיו הרומנטיות של איקס כלפיי בחודש האחרון? 5 קלפים+קלף סיכום

פרסתי וזה מה שיצא

מה- העולם כונותיו הרומנטיות- אוהבים של איקס-שישה חרבות כלפיי- ארבע חרבות בחודש האחרון-שש חרבות סיכום- הכהנת הגדולה

טורנדו1

New member
ערב טוב../images/Emo42.gif

נותנת את זכות הפריסה לצליל ולחברות בפורום שיפרשו לך.

צ ל י ל 8

New member
אני אתחיל מהסוף...

מה- העולם כונותיו הרומנטיות- אוהבים של איקס-שישה חרבות כלפיי- ארבע חרבות בחודש האחרון-שש חרבות סיכום- הכהנת הגדולה הכהנת הגדולה מראה שיש כאן דברים נסתרים שהם מעבר לידיעת הקלפים. נראה שכוונותיו דיי לא סגורות. יש לו התלבטות מסוימת, אולי קופץ בין 2 חתונות. כלפיך הוא לא מרגיש אהבה לצערי. דיי משהו אדיש. אויש, תפאום עכשיו שמתי לב שיש פעמיים 6 חרבות... תוכלי לתקן? ובעצם.... אולי כל הפריסה הזו לא הייתה צריכה להיות מלכתחילה, לא יודעת, משהו כאן לא ברור ולא בסדר. יש דברים שלא ניתן לדעת אותם עכשיו. אם את יודעת מה היה הקלף במקום פעמיים 6 חרבות, זה יעזור. ואם לא, אני באמת חושבת שכדאי לרדת מכל העניין

הייתה טעות

זו הפריסה הנכונה: מה- העולם כוונותיו הרומנטיות-אוהבים של איקס-שישה מטבעות כלפיי- ארבע חרבות בחודש האחרון-שש חרבות סיכום- הכהנת הגדולה תודה וסליחה על הטעות

גב

New member
שלום לא רוצה...../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם צליל שאין כאן מה לשאול. אם את מרגישה שהוא מנצל אותך: צאי מהקשר ביניכם (איזה קשר שלא יהיה), אלא אם את רוצה להיות מנוצלת. אם את לא מרגישה שהוא מנצל אותך: אז יש ביניכם ידידות יפה והכל בסדר. בכל מקרה - אל תתיני מה שאת לא רוצה לתת ואל תתני לאף אחד לקחת ממך, אם זה לא מתאים לך. בכל אופן, נראה לי שיש כאן כמה פרטים מוסתרים (הכהנת הגדולה)... לא ברור בכלל העניין... אם תבהירי יותר בכנות - ותחדדי בדיוק מה מפריעה לך...אולי בכל זאת יהיה אפשר לעשות פרישה שתעזור.

גב

New member
אני גם לא יודעת...

בהתחלה קראת לזה זוגיות...אח"כ תיקנת לקשר לשעבר שהוא ידידות...אבל אז אמרת שאת רוצה לסגור את המעגל... את לא ממש ברורה. יכול להיות שגם אצלך הדברים לא בהירים. תגידי לי...למה שלא תערכי איתו שיחת הבהרה ידידותית על הדברים שלא ברורים לך? אולי זה יתן לך יותר מושג או תחושה לגבי מה קורה?

למעלה