זוגיות

תראי אולי לא הייתי ברורה

מדובר בקשר זוגי שנגמר מבחינת זוגיות לפני 3 חודשים כרגע זה קשר של ידידות וכן אני רוצה לדעת שאין פה קטע של ניצול האדם לא ממש ברור ולא ממש אפשר להאמין בלב שלם לכן אני מתייעצת פה לדעת מה הרגשות כשעוד היינו זוג ז"א לפחות חצי שנה ועכשיו שאנחנו לא זוג- האם יש רגשות או שזה נוחות אני מקווה שעכשיו אני יותר ברורה אם צריך פריסה חדשה רק תגידי

batgalim

New member
תראי, "לא רוצה..."

הכהנת הגדולה שיצאה בסיכום מבהירה שיש דברים סמויים בכל העניין שלך עם הבחור. יכול להיות בהחלט שהדברים עדיין לא מוצו ביניכם, אך הכהנת רומזת כי אולי לא כדאי לך לדעת מראש מה יהיה ומה לעשות - אלא ללכת עם האינטואיציות ועם הלב... ובכל אופן, נראה לי שמרוב פריסות לא רואים את היער... כדאי שתניחי לנושא לעת עתה, עם המלצה חמה ללכת עם התחושות ולא לפרוס יותר בשלב זה על אותו בחור. שיהיה לך יום טוב

batgalim

New member
זה לא רק אני אומרת...

תקראי את התגובות המפנות אותך ישירות אליו... אם אתם באמת ידידים - וידידות היא דבר חשוב ועמוק, תוכלי לדבר איתו גם על רגשותיך ולשאול אותו על תחושותיו לגביך. אני מאמינה שאנשים חייבים לדבר, במיוחד כאלה שרוצים להיות ביחד. את צריכה לחשוב בצורה כזאת, שבכל מקרה לא תפסידי - אם יאמר לך שהוא אוהב אותך - הרווחת! אם יאמר לך שהוא רוצה להיות ידיד שלך ומחבב אותך מאד - גם כן הרווחת! ואם יאמר שלא טוב לו בחברתך והיה מעדיף לנתק את הקשר כליל - הרווחת שקט נפשי שהיום אין לך מרוב מחשבות ותהיות...

הבעיה היא

לפי מה שהוא אומר הוא רוצה מאוד להיות בקשר הקשר מאוד חשוב לו השאלה שלי האם חשוב לו כי הוא יודע שאני שם בכל מקרה ואני תומכת ועוזרת או בגלל שכיף לו וטוב לו ובקטע הזה אני לא בטוחה שאני אקבל תשובה אמיתית

גב

New member
מסכימה עם בת גלים ../images/Emo19.gif

זה הופך להיות הטרנד היום
אם את לא מאמינה לו, תעשי בעצמך את השיקול... גם הרבה פעמים שאנחנו רוצים "שיגידו לנו את האמת בפרצוף" זה מצב שבו אנחנו בעצם יודעים בפנים את האמת ולא מוכנים להודות בה בפני עצמנו, או שאין לנו אומץ לקחת החלטה. ככה זה. ושוב, אם הוא לא אמין תעשי את החושבים עם עצמך, האם את רוצה אדם שאת לא מסוגלת להאמין לו בתוך החיים שלך...

גב

New member
יקירתי...את היחידה שיכולה...

לקחת החלטה, וזה לא תלוי לא בו ולא באף אחד אחר... תני לעצמך רגיעה. אם את לא רוצה כרגע לקחת החלטה, תנסי לא לחשוב על זה...הזמן יעשה את שלו. חבל לך להתעסק בזה כל הזמן, סתם מתח מיותר. בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
לא רוצה יקרה ../images/Emo99.gif

זה לא סתם שחברי הפורום הנהדרים האלה "מתעקשים" לחזור ולאמר לך את מה שנאמר... הכהנת הגדולה בפריסה אינה נותנת לך תשובה. אנו מנסות לעזור לך בכל דרך אפשרית, אך נראה כי את מתעקשת וחושבת שאנו עושות זאת "בכוונה". אין תשובה עבורך עפ"י הקלפים, ולכן אנו מנסות בדרך אחרת.. אני מחזקת את גב ואומרת שאם לא יודעת אם את יכולה לתת בו אמון, אז לדעתי כל הקשר הזה אינו שווה, בכל מקרה ובכל אופן. לדעתי, רדי מזה. אלה עצתנו לך מתוך רצון לעזור. את יכולה לקבל את מה שנאמר, ואת יכולה שלא, בחירה שלך. שיהיה לך בהצלחה, ואני מקווה שתוכלי למצוא מישהו אחר שתוכלי לתת בו אמון מלא

למעלה