זוגיות

אני אספר לך

איך קבלתי החלטה לחתוך קשר (עם תינוקת) תהיתי עד כמה אני רוצה שיהיה שינוי מהמצב הקיים, עד כמה אני רואה את השינויי עומד לקרות בזמן הקרוב - התשובה היתה לא עומד לקרות שינוי. על כן קמתי, מצאתי לי דירה חדשה, ארזתי באחת את כל חפציי וחפציי הילדה ואמרתי אדיאוס יפה.
בהיפוך - גם אצלכם מליון השיחות והריבים בנושא הבהירו לך, לא עומד לקרות שינוי. טייק אין אור ליב איט.

מהמעט שכתבת - הפרשנות שלי היא כזו ...

מורגש שהוא גבר ואת אישה.
אצלך, יש סוג של לחץ חתונה, אפשר בהחלט לשמוע את השעון הביולוגי שלך מתקתק לו וזה סביר והגיוני אחרי 4 שנות זוגיות ועל סף גיל 30 המאיים ..
אצלו, יש סוג של רתיעה ממחויבות ותסמונת גברית טיפוסית של ליקויי תקשורת. יכול להיות שהוא גם לא חושב שאת המתאימה להיות אם ילדיו ..

על פניו נשמע שהוא נמצא באזור הנוחות שלו.
כנראה שמינון המריבות, התיסכול והדיכאון שלך הוא לא כזה שמונע ממנו להפיק את הצרכים שלו מהקשר הזה, ולכן הוא נשאר ויישאר בו כנראה גם הלאה ללא שינוי של התנאים.
מבחינתך, כנראה שהבשיל הזמן לעשות בוחן מציאות ולהתקדם לשלב הבא (=חתונה), בין אם זה איתו ובין אם זה בלעדיו.

אם אחרי 4 שנים אם את לא מצליחה לקבל תמונה ברורה לאן פניכם ... הבעיה המרכזית לטעמי ביניכם היא תקשורת.

ראיתי את התגובות בסגנון אני מפסיקה גלולות ...
אני חושב שראוי להזהיר אותך, שגבר שגררו אותו בשערות לחופה (או באיומים), יתחתן, וישאיר אחריו את השערות בבריחה החוצה מהנישואין ..

שורה תחתונה מה עושים ... נדמה שדעתך כבר גובשה להתעמת ולקבל תשובה ברורה.
ראוי ורצוי.
אני מניח שהסיכויים הם 60-40 שלא תקבלי את התשובה שאת רוצה

שיהיה בהצלחה ..

רגע, איך הזוגיות שלכם?

תראי, נראה שהמצב שאת נמצאת בו לא נעים, זה ברור.

מצד אחד, את או הבת אותו ואת מחפשת את העתיד והמחויבות (חתונה וילדים), מצד שני, לא ברור איך הזוגיות שלכם.

את מאושרת? את מרגישה שהזוגיות שיש לך איתו תומכת בך? מעצימה אותך?

בסופו של יום ההחלטה שלך קשורה לזוגיות שלכם, נכון?

איציק911

New member
את מקסימה,יש הבדל בין גברים ונשים

נשים יותר בוגרות וגברים יותר ילדותיים,לגברים לוקח זמן לעשות צעד של חתונה...

כל הכבוד לך את דוחפת לכיוון הנכון...הרי בשביל מה לבזבז זמן?ולמה שתהיו הורים מבוגרים?

יכול להיות שהוא לא בטוח בקשר שלכם ומצד שני יכול להיות שהוא קצת ילדותי ולא בשל.

האופציות שלך להמשיך לחכות או להיפרד ממנו,אם הוא אוהב אותך אני בטוח שברגע שתיפרדי הוא יתחנן לחתונה. (המון נשים עושות את התרגיל הידוע הזה)

מגיע לי3

New member
הניחוש שלי

שהוא כבר אמר לך בפירוש שהוא לא חושב שזה זה
אבל את לא מקשיבה
את אוהבת אותו ולא תתני לעובדות לבלבל אותך...
המעשים שלו מעידים אחרת...

הוא לא קם והולך
כי הוא מעדיף שההחלטה הכואבת על פירוק החבילה תבוא ממך ולא ממנו

ואולי אני טועה אולי הוא מחכה שההחלטה הגורלית שיאללה מתחתנים תגיע ממך ולא ממנו

כך או כך הייתי אומרת שההתנהלות הזוגית שלכם לוקה בחסר
הייתי מציעה לך לדבר על זה עם איש מקצוע,
אבל מנסיוני העגום את תעשי את זה בצורה יעילה רק אחרי נישואים אומללים + כמה ילדים

ואולי אני טועה

דניתה6

New member
הגענו יחד להחלטה, ובכל מקרה תודה לכולכם על..

הניסיון לעזור.

פמינסטי אתה הכי קרוב לאמת כנראה,

לפי השיחה האחרונה שלי איתו. זאת כנראה באמת תקשורת לקויה.

הפעם אני לא אחפור על זה, השאר כבר ביני לעצמי.

Aski7

New member
יש לי שאלה

למה את לא מציע לו?
אני לא יודעת איך זה מרגיש כי ממש לא בא לי להתחתן אבל אולי תוכלי לקבל תשובה ישירה ברגע שתציעי לו ואז לא תהיה ברירה אלא לענות כן/לא.

את אכן לחוצת חתונה

אבל זאת זכותך.
את צריכה להבין שחתונה לא תצא ממנה בשנה הקרובה.
אם זה דחוף לך, תיפרדי ממנו ותמצאי חתן.
אם זה לא דחוף לך, תנסי להבין ממנו כמה שנים ייקח לו אם בכלל. תחליטי כמה את רוצה לחכות.

אישית לא מבינה מה הקטע בחתונות, בעיקר עם המצב המשפטי של נשים בארץ, אבל החלטה שלך.

noa917

New member
הצעה

לכי איתו להתייעצות, לא טיפול, התייעצות של מספר פגישות מצומצם עם מטפל זוגי. אתם כרגע במבוי סתום, ולעיתים בעיות שלא נפתרות בין שניים מקבלות פיתרון או לפחות התקדמות כשיש גורם שלישי שמעורב.

למעלה