זוגיות

I C E M A N 7

New member
מבלבלים לך תמח

גבר המעוניין בילדים יעדיף רווקה על גרושה. גבר שלא מעוניין בילדים יעדיף גרושה על רווקה. כך שעקרונית מיציפיצי צודקת. אלא שבפועל החשיבות שמעניקים גברים לקריטריון הזה נמצא איפשהו בין סוג השיער שלה לסוג הנעליים המועדף עליה. הגיל הוא האישיו, לא הסטטוס. אצל נשים זה אחרת.

קארניו

New member
קביעה שרירותית

ולא מדוייקת. רווק שמתקרב לגיל 40 ומעוניין באישה מסויימת (גרושה ואפילו פלוס ילד) אז הרצון להקים משפחה איתה לא יונע או יושפע מהסטטוס שלה . לעומת זאת נשים מעדיפות גרושים על פני רווקים מעל גיל 40 כי בשבילן הם פגומים וכאן הסטטוס בהחלט משפיע.

I C E M A N 7

New member
אני מבין שקביעות שרירותיות

הן זכות השמורה לך בלבד. אני דיברתי על גברים. לגברים המעוניינים בילדים לא ממש משנה הסטטוס. ואם כן, הם נוטים טיפה לכיוון רווקות (גרושה מסמלת עבורם אישה שממהרת לוותר). לגבי נשים קטונתי מלקבוע מה הן מעדיפות. אל"ף כי זה ממש לא מעניין אותי, ובי"ת כי זה במילא משתנה כל הזמן
אבל אם תכריחי אותי לקבוע, אני מניח שנשים מעדיפות גרושים כי זה אומר שהקורבן אינו אידיאולוג, ומכאן שהינו קל לשיכנוע.

קארניו

New member
דמגוגיה בגרוש מותק,

ראשית, הקביעה שלי מבוססת על סמך תגובות רבות של נשים הן לגבי עצמן וההעדפות שלהן והן לגבי הגברים שבוחרים לצאת איתן למטרות רציניות . כך שבהחלט אני יכולה להתייחס ל-2 המינים בצורה אובייקטיבית . ואם פעם אחת תניח למיזוגן שבך לשבת בשקט ולא להתפרץ אז אולי תבין סופסוף שנשים הן לא עם הפכפך אלא דווקא מאד יציב ואחראי והגבר אינו נתפס בעיניהן כקורבן או כממצצה כספית . (רק שמוניטין לא יופיע כאן חחחחח) אבל ככל שמתבגרים (כך אצל הרוב ) אז הדעות מתקבעות יותר ויותר ומה שנותר הוא לנסות להסתיר אותן בעטיפה וורבלית שנונה ....

I C E M A N 7

New member
מעולה

אז הקביעה שלך לגבי גברים נשענת על זיוני המח הגבריים ששמעו החברות שלך. אם זה אובייקטיבי, אז סגרנו את הנושא ב"את צודקת" הידוע והטוב

קארניו

New member
יאמר לזכותו ,

שלפחות הוא לא לוקח את זה באופן אישי ונעלב כמוך .

קארניו

New member
גם

וגם נשענת בעיקר על זיוני המוח הגבריים ששמעו אוזניי ממקור ראשון. ומה אתה רומז בעצם , שגברים הם רק זייני מוח ושלא מתכוונים לאף מילה שיוצאת מפיהם?. אז בחייאת , תן לי להמשיך לחיות באשליות ולהאמין שלא כולם חושבים כמוך שאישה =

קארניו

New member
ניחא,

אם מריוס היה מגיב כמו שהגבת הייתי
אבל ממך זה כ"כ צפוי ולא מפתיע בכלל .

אייבורי

New member

ואני רק רציתי לרגש אותך מה בס"ה רוצה גבר בעולם הזה, קצת אמפתיה קצת הבנה, קצת חיוך פה ושם

קארניו

New member
וואלה? ואני דווקא חשבתי שמה שירגש את

הגבר הממוצע זה: 1. מחמאות הקשורות בסקס . 2.לאפשר לו להסתכל על ציצים אחרים בנוכחותי . 3. לעלות לו את האגו הגברי. 4.להתוודות לפניו על קנאה . 5. לשנן שאף פעם לא משעמם בחברתו. 6. להגיד לו שאני סומכת עליו ושהוא יכול לצאת לשתות עם האקסית שלו. 7. ללחוש לו: "מותק , עשה לי ילד" . 8. והעיקר , מה שירגש אותו , שבזמן הסקס חשוב להשמיע קולות , לנשוך ת'שפתיים , לשרוט ולנענע את הראש בפראות . אז אם אתה מחפש רק קצת אמפתיה וחיוך פה ושם אתה באמת מיוחד במינו.

Jake Speed

New member
אני לא ממוצע בכלל אבל

ריגשת! רוצה קצת כסף לקנות נעליים? ג'ייק, שגם כן יודע לשחק במשחקי הסטיגמות האלה

קארניו

New member
למרות שאתה מתיימר שאתה לא ,

התגובה שלך הסגירה שאתה כן זכר ממוצע ואפילו למטה מזה. מותק, נסה שוב להוכיח את ההיפך

Jake Speed

New member
אני לא מוכיח כלום

לא חייב כלום לאף אחד. ולמטה מזה? רק מי שבדקה יודעת. ודי לחכימא וזה. אבל את הנשיקה אני שומר ג'ייק, מוציא את המוץ מהתבן

קארניו

New member
כן, "למטה מזה"

כל אחד והפרשנויות שלו . אתה בחרת לקחת את זה לסקס בעוד שידעת שאני מתכוונת למשהו אחר . אז אם בעיניך זו התחכמות אז תהנה מההומור הרדוד שלך . נ.ב. אתה יכול לשמור את הנשיקה יש עוד הרבה מהן במחסן הווירטואלי .

Jake Speed

New member
אה, אז בעיניך

סקס זה מתחת לממוצע? והומור שמערב סקס הוא רדוד? את יודעת, הכי קל לעלוב במישהו על בסיס אישי. העניין הוא שזה לא מחזק שום טענה אלא מוכיח את ההיפך. שאין לך משהו תקף להגיד לגופו של עניין. אני נמנע מזה. לא באתי להתכתש. מתחת לרמתי. ואם הסגנון שבו אני מביע את דעתי לא נראה לך? Tough ג'ייק, מעל לממוצע. בכל זאת

קארניו

New member
נו באמת, אתה ממשיך בהתחכמות ובסילוף?

אני את שלי אמרתי והסברתי בתגובה מעל . ומאחר שאני נותנת לך קרדיט שאתה לא מטומטם וכן הבנת למה התכוונתי אז אבחר באפשרות שאתה מנסה להיות חכמולוג. אז לא על חשבוני, חמוד. מצא לך מישהי אחרת להרשים אותה ושהיא תקבע אם אתה מעל הממוצע ,כי בעיניי אתה הרבה מתחת . ומאחר שאתה כזה אני לא מתכוונת להמשיך לבזבז עליך את זמני. יום נפלא

פותחים מועדון מעריצים ?

אני מהמר שהיא כוסית על, בלונדה כזו, שהיא גם חכמה אש .. (לפחות תואר שני) .. ואולי דוגמנית בעברה ... כל מה שמפחיד גברים :)

למעלה