זוגיות

קארניו

New member
הכל נכון חוץ מהדוגמנית

שנחשבת לזנותית (מוכרת את גופה המושלם תמורת כסף - שוד ושבר) ולכן היא מוקצה מחמת המקצוע להיות הפרטנרית החוקית.

תגיד לי

מה זה החודש שיחות קופ"ח האלה? משעמם לך עד כדי כך? - לך תחזיק את המוט של הג'ולייטה. זה ריגוש! אח"כ תבוא לספר לחברות הא?

I C E M A N 7

New member
מה אני אעשה

חשבתי שאני מתקרב לג'ולייטה, אבל דפקו לי ברז

Ricca

New member
אין יותר אהבה בעולם?

בלי שום קשר, הבחור בהודעה נשמע אפס, והייתי מעדיפה לעשות ילד עם קארין ארד מאשר איתו.

seeyou

New member
למה גברים מעדיפים גרושות על פני רווקות

לדעתי מכמה סיבות יש גברים שיעדיפו את הגרושות בגלל מצבם הכללי טוב ויש גברים שחושבים שלגרושות יש כבר ניסיון ויכולת להעריך מה זה בעל טוב(יחסית לקודמו) ולהיתפשר
A woman who has not been twice married cannot know what a perfect marriage is. הרבה בחורות רווקות עדיין מפנטזות כמו ילות קטנות) על המיסגרת מבלי להיתיחס למחוייבות

לסטטוס גרושה אין כמעט משמעות

כי גם למוסד הנישואים אין ממש משמעות. גבר יעדיף אשה מסויימת בגלל פרמטר הגיל ופרמטר ההורות. גבר שמעונין להקים משפחה יעדיף צעירה ללא ילדים וגבר שאיננו רוצה להקים משפחה יחפש לו מישהי שכבר יש לה ילדים משלה (ועדיף דווקא לא צעירה מידי כדי שלא תהיה אמא לילדים קטנים ועסוקה עד מעל לראש) מה שלמרבה הצער משאיר את הנשים ללא ילדים סביב גיל 40 כמעט ללא ביקוש (אפילו יהיו נאות, מצליחות, חכמות ומלאות נתינה)
ומכאן הצעתי לכותבת לתת לבחור צ'אנס נוסף.

chenby

New member
צ'מעי

אצלנו אומרים - קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף. אפשר לעשות סטטיסטיקות עד מחר.. אבל תמיד יהיו את אלו שלא פועלים לפי סטטיסטיקות. יש לי חברה רווקה בת 40 אוטוטו, סוף סוף התארסה, ישלי חברה בת 22 התארסה.. אני מכירה גרושה עקרה בת 58 שהתחתנה 3 חודשים אחרי שהתגרשה.. אין באמת חוקים. יש רצון ויש במה אני מאמינה. ואם אני אאמין לחוקים כאלה, אז המציאות תמיד תוכיח לי שמה שאני מאמינה בו אני צודקת.

האמת שה"גרושה" פחות רלוונטי

הגורם המרתיע בגילאים הללו הוא דווקא זה שאין לה ילדים - מה שמכניס אותה (בצדק) לקטגוריית לחוצה להקמת משפחה. גרושים עם ילדים בגילאים הרלוונטים יעדיפו גרושות (או רווקות) עם ילדים (שלא לחוצות להתרבות) וגברים ללא ילדים בגילאים הרלוונטיים (או כאלו עם ילדים אבל משום מה רוצים עוד - מצרך נדיר ביותר) יכולים לבחור להם פרגיות צעירות ב-10 שנים להקים איתן משפחה. זה כמובן רק עניין סטטיסטי ובפועל לא אומר שגרושה בלי ילדים (או עם 5 ילדים) בת 40 לא תוכל להתחתן עם גבר חלומות בן 35, מסודר, בנוי לקשר ורוצה ילדים כאן ועכשיו - זה רק אומר שסטטיסטית הסיכוי שזה יקרה לה נמוך בכמה וכמה אחוזים מהסיכוי שזה יקרה לשכנתה הרווקה בת ה-28. ושוב אני רצה להביא את ה

קארניו

New member
סליחה על הבוטות אבל

איך בחורה דעתנית, מקובלת , נאה וכל שאר הסופרלטיבים נמשכת למישהו שהוא אנטי תיזה ממנה ובעיקר מזלזל בה? אז איפה הדעתנות והבטחון?

I C E M A N 7

New member
מזל גדול

שאת לא איכותית. לאיכותיות נותנים מקסימום חודשיים, ובטח שלא הזדמנות שנייה.

אייבורי

New member
מפסיקים לעשן ג'ויינטים

כי נראה שאת לא מאופסת על המציאות. בתכל"ס יש לך בחור שלא ניהל מערכת יחסים נורמלית אחת זרק אותך אחרי 4 חודשים ניהלת אותו בלי הרף והמסקנה ההזויה שלך, הוא יהיה אבא נהדר ובן זוג מושלם. די לסמים אני אומר.

looking 4the

New member
בלי שום קשר לאם תחזרי או לא תחזרי

אליו מאד כדי לך ללמוד את השיעור מהמקרה הזה. אל תנהלי את בן הזוג שלך. אל תשאלי שאלות בלי הפסקה "שזורקים אותך " תרפי , תשחררי ...ראית, שמשחררים לפעמים מתקבלת התוצאה הרצויה. תשתחררי מהאובססיה. אל תתחתני רק מלחץ על ילדים וחתונה ...תתחתני עם גבר שאת אוהבת והוא אותך ואל תנסי לשנות אנשים, לא תצליחי רק תסבלי. בהצלחה בחיים ובכלל בכל.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפורום הזה מתדרדר...

אף אחד עד עכשיו לא "שלח אותך לטיפול", ולכן הגיע הזמן שאני אעשה זאת. לכי לטיפול. שימי לב שהמלצה ללכת לטיפול היא לא קללה ולא עלבון. גם את עצמי שלחתי לטיפול לא פעם ולא פעמיים (ותראי מה יצא ממני
)
. טיפול הוא המקום שבו מרחיבים את המודעות, פעם אחר פעם, לפי הצורך והאתגרים שהחיים מביאים והשלב בחיים. ללכת לטיפול זה לנסות לארגן את עצמך מבפנים בצורה אחרת. למה אני ממליץ? קודם כל כי אני ממליץ לכל אחד שלא מרוצה מאיך שחייו הולכים. במיוחד אני ממליץ למישהו שכבר הרבה זמן חייו לא הולכים בכיוון שהוא מרוצה ממנו. בואי נראה מה היה לנו: (1) בחורה בת 30+++ שרוצה זוגיות ומשפחה, אבל לא מצליחה להגיע לשם. סיבה לבחון את העניינים? אני חושב שכן. (2) מישהי מאוד לחוצה, חונקת וכובלת (אני מצטט אותו), וגם שלוקחת חד צדדית אחריות על לנהל אותו (אנטי מצטט אותך...). עודף לחץ יותר הרבה בעיות. --- לעצם העניין של שאלתך: אני לא חושב שבהכרח בחור שזרק אותך פעם יזרוק אותך שנית, אבל אני כן חושב שהסיכויים לכך גדולים (כלומר זה לא 100%, אבל זה די מתקרב לשם)\ בעיקר אם אינך משנה את התנהלותך בצורה יסודית. הוא חתך לא כי את לא מוצלחת, אלא כי הקשר לא מוצלח, וזה משהו אחר לגמרי. חוץ מזה נשמע שהבחור עצמו יש לו בעיות רציניות באינטימיות, כי הוא הרי לא החזיק מעולם קשר. מה נעשה עם הבעיות האלה? נעלים אותן מתחת לשטיח? גם לו הייתי מציע שילך לטיפול, אבל הוא לא כאן, אז אין טעם. יש לך כנראה פוטנציאל טוב (אני נוטה להאמין לך). הגיל קצת מאוחר ומלחיץ, אבל עדיין לא נורא. יש לך עוד זמן לעבוד על עצמך ולעשות שינוי. אני במקומך לא הייתי חוזר לבחור, אלא הולך לטיפול.

שתדעי לך

זה נותן המון כוח לעמוד מול אישה יפה, מצליחה, דעתנית, מצחיקה ומלאת נתינה, המפרכסת בנוירוטיות 'שלושה ילדים ורבע כלב בבית בפרבר - ע-כ-ש-י-ו!!!!!" בתום ארבעה חודשים של קרבות ולהגיד לה "לא!". בייחוד אם אתה אקזמפלר סוציופט, שרוב הזמן נשים נורמליות שבהן כן חשקת בסתר ליבך אמרו לך בקול יבבני "לך מפה, יא קריפ!", וגם ידעת בסתר ליבך שוואלה הן צודקות. את פשוט חוויה מתקנת מותק, מארץ החוויות המתקנות. כי את כל כך נואשת שאפשר למחזר אותך בלי סוף, בלופים ובקצב המתאים. כאילו, אם נגיד היית איגי וקסמן, והוא היה צריך להשתדרג מכלום לכלום וחצי, אז הייתי עוד אומרת ניחא, יש לך קייס לחשוב שהוא יקנה את הלוקשים של 'הוא יהיה אבא נפלא' שאת מאכילה את עצמך ואותו. אבל ככה
?

adam33

New member
שליטה גם בפרידה

אחת הבעיות הרווחות אצל אנשים דעתניים היא שהם כל הזמן בשליטה אבל לא מקבלים את זה שקיימת פרידה מהצד השני. הם תמיד שואלים את עצמם כיצד לא שלטתי גם בפרידה? למה אני זה שלא הובלתי את המהלך. ואז זה מערער את היציבות שלהם וגורם להם לרצות להחזיר את הגלגל אחור ולו בכדי שבהחזרת הגלגל השליטה תחזור אליהם. עצתי אלייך. הכירי בכך שיש כוחות אשר חזקים ממך והעולם אינו זז לפי רצונותייך. אני מבין שזה כואב ושזה כמו סכין שחודר בתוכך אך דעי לך שזה אינו אמיתי ובסופו של דבר הית את נפרדת ממנו .

למעלה