הפורום הזה מתדרדר...
אף אחד עד עכשיו לא "שלח אותך לטיפול", ולכן הגיע הזמן שאני אעשה זאת. לכי לטיפול. שימי לב שהמלצה ללכת לטיפול היא לא קללה ולא עלבון. גם את עצמי שלחתי לטיפול לא פעם ולא פעמיים (ותראי מה יצא ממני
)
. טיפול הוא המקום שבו מרחיבים את המודעות, פעם אחר פעם, לפי הצורך והאתגרים שהחיים מביאים והשלב בחיים. ללכת לטיפול זה לנסות לארגן את עצמך מבפנים בצורה אחרת. למה אני ממליץ? קודם כל כי אני ממליץ לכל אחד שלא מרוצה מאיך שחייו הולכים. במיוחד אני ממליץ למישהו שכבר הרבה זמן חייו לא הולכים בכיוון שהוא מרוצה ממנו. בואי נראה מה היה לנו: (1) בחורה בת 30+++ שרוצה זוגיות ומשפחה, אבל לא מצליחה להגיע לשם. סיבה לבחון את העניינים? אני חושב שכן. (2) מישהי מאוד לחוצה, חונקת וכובלת (אני מצטט אותו), וגם שלוקחת חד צדדית אחריות על לנהל אותו (אנטי מצטט אותך...). עודף לחץ יותר הרבה בעיות. --- לעצם העניין של שאלתך: אני לא חושב שבהכרח בחור שזרק אותך פעם יזרוק אותך שנית, אבל אני כן חושב שהסיכויים לכך גדולים (כלומר זה לא 100%, אבל זה די מתקרב לשם)\ בעיקר אם אינך משנה את התנהלותך בצורה יסודית. הוא חתך לא כי את לא מוצלחת, אלא כי הקשר לא מוצלח, וזה משהו אחר לגמרי. חוץ מזה נשמע שהבחור עצמו יש לו בעיות רציניות באינטימיות, כי הוא הרי לא החזיק מעולם קשר. מה נעשה עם הבעיות האלה? נעלים אותן מתחת לשטיח? גם לו הייתי מציע שילך לטיפול, אבל הוא לא כאן, אז אין טעם. יש לך כנראה פוטנציאל טוב (אני נוטה להאמין לך). הגיל קצת מאוחר ומלחיץ, אבל עדיין לא נורא. יש לך עוד זמן לעבוד על עצמך ולעשות שינוי. אני במקומך לא הייתי חוזר לבחור, אלא הולך לטיפול.