זוגיות

skyflower1971

New member
אני מרשה לעצמי להוסיף תגובה...

מאוד קשה יהיה לך להיכנס לזוגיות שכבר מהתחלה היא מעורערת. כשיש ילדים המצב קשה עוד יותר. אני היום יכולה להגיד שלא צריך להתפשר על כל דבר אצל בן/בת זוג. אם את מרגישה שמגיע לך אחר, אז תחפשי ותמצאי כדי שתהיי מאושרת. להיות בזוגיות לא בריאה, לא מאושרת, ועוד אם ילדים אז בכלל הקושי הוא עוצמתי וכבד כמשקל טון. השאלה כמה את מוכנה להקריב כדי להיות אמא. אולי בכלל עדיף להיות אם חד הורית. סליחה אם פגעתי במישהו/מישהי

beralle2

New member
לא כדאי לו שתחזרי אליו

כנראה שהוא מחפש בת זוג ולא מישהי שתנהל אותו ותשלוט בו. בשביל זה מאמצים כלבלב לא בן זוג. כנראה שלקשר משמעותי ראשון צריך להכנס בהדרגה ולא עם מישהי דעתנית שחופרת בלי הפסקה. סיבה שנייה היא שדי ברור שאת לא רוצה לחדש את הקשר בשביל הקשר, אלא בשביל להמשיך להוכיח שאת השולטת (אני אקבע מתי נפרדים ולא הוא) ולשקם את האגו הפגוע שלך, וזה לא ממש לא מה שהוא צריך.

יקירה שלום

היי
כתבת באריכות לגבי בן זוגך לשעבר דברים שלא מתחברים לאישיותך ולמרות זאת את שוקלת עם להחזירו לחייך מה ההתלבטות פה!!!
מאחר ואת אחרי מערכת של זוגיות שלא הצליחה אני בטוח שיש לך את התובנות לדעת מה טוב לי ,מה אני רוצה ,מה יקדם אותי וימנף אותי.
נראה שענין הגיל(30++++) קצת מלחיץ אותך .
אגב אמרת שהוא יהיה אבא טוב,ואיש משפחה מקסים .מאיפה ההנחה הזו אולי הרגשת המחנק תתקוף אותו שיהיה טיפה לחץ?
נסי לא להכניס את ענין הגיל למשוואה האם הוא ראוי לך או לא.
בברכה חנן

למעלה