זוגיות

yardeni21

New member
איך הסקת שדיברתי עליך?

דיברתי על אותם אנשים שאת מגדירה כנורמליים

peanut22

New member
כן הבנתי,פשוט התכוונתי

שיכול להיות שהם באמת נורמלים בהשוואה אלי למרות שהם לוקחים כדורים כי אולי זה מאפשר להם לנהל חיים תקינים ונורמלים.. חיי חברה,עבודה,לימודים וכו'

ar29041

New member
אני רק רוצה..

לגרום לה להרגיש טוב עם עצמה, לחבק אותה, לפנק אותה.. להעביר את היד שלי בשיער שלה להסתכל בעיניים היפות שלה ולהגיד לה מה אני חושב.

yardeni21

New member
חמוד. היא עוד תגיע

תשנן לעצמך בראש שבתקופה הזאת אתה רק משתפר כדי שלקשר שיבוא תכנס בנאדם ששלם עם עצמו ומוכן להעניק מעצמו ולקבל בחזרה.

אני במצב רע מהבחינה הזו

אני פשוט הרמתי ידיים מרוב אכזבות וגם מפעם שנשבר לי הלב פשוט הפסקתי לנסות אני מרגישה שלעולם לא ישים לב אלי גבר ובאינטרנט בעיקר פונים אלי מוזרים-למשל כאלו שבטוחים שאשכב איתם או שגרים מרחק שעות ממני ולא מבינים למה אני לא מעוניינת כבר מעל שנתיים שלא הייתי בקשר עם בחור, אני יודעת שאני חייבתלפעול בעניין אך מצד שני ככל שעובר הזמן קשה לי יותר לחזור לשוק ואני גם באמת לא יודעת כבר איפ אצליח להכיר מישהו באינטרנט נחלתי רק כישלונות ובחיי היום יום אף פעם לא יוצא לי להכיר

גם אני רוצה זוגיות

אבל מאידך, לא עושה שום דבר לקדם את העניין. הסתגרתי בתוך עצמי. אני לא אחת שיוזמת וזה מתבטא בהרבה דברים בחיים שלי, גם בזוגיות. אבל אני גם ממש שונאת דייטים, זה ממש לא מהנה מבחינתי וזה מלחיץ ולא נעים. דייט מעמיד אותי באחד המצבים הכי לא נוחים מבחינתי, מבחן. כרגע רע לי ואני לא מסוגלת לחשוב על יציאה לדייט, כלומר שבחור זר ישב ויבחן אותי. מעבר לכך, אני כ"כ חסרת בטחון שבטוחה שאין לי מה להציע, אין לי מה לתת. ומי בכלל ירצה אחת כמוני? כשיש כל כך הרבה בחורות יפות יותר, חכמות יותר, מצחיקות יותר, רגישות יותר ומה לא... העיקר ש'יותר'. ואני סתם ממוצעת ומטה. קשה לי עם זה כי אף פעם לא היתה לי זוגיות. תמיד היו לי קשרים כושלים עם גברים שלא הובילו לשום מקום וידעתי ברוב המוחלט של המקרים שזה מה שיקרה, כלומר כלום. רק פעם אחת ציפיתי וחשבתי שיש פוטנציאל ליותר ונכוויתי ומאז אני עוד יותר סגורה. נמאס לי מגברים שמחפשים רק להשכיב, כי הרציניים יותר לא מסתכלים עלי. גם מאלה שרוצים רק מין, אולי הם רוצים קשר זוגי רציני ויציב אבל לא איתי. אני אמנם רק בת 22 אבל מרגישה שלא אזכה לחוות קשר זוגי אמיתי כי אני פשוט לא נועדתי לזה...

אל תתקבעי במחשבות השליליות

וכמה שזה נשמע קלישאתי, ברגע שבאמת תעריכי את עצמך גם אנשים אחרים יעריכו אותך. אפילו אם אין לך את זה ואין לך ביטחון עצמי תנסי לזייף את זה, תחייכי יותר, הרי תביני גם את הזולת, אם הם לא מקבלים ממך שום שדר ושום פידבק הם גם מתייאשים והולכים למישהו אחר, לאו דווקא יותר יפה או יותר חכם אלא מישהו שהם יוכלו לתקשר איתו, מישהו נגיש יותר. אני קיבלתי את העצה של לילך לעמוד זקופה ובאמת הרבה פעמים הייתי ככה מורידה את הראש ומדברת בשקט בשקט ואנשים כמה פעמים אמרו לי שחסר לי חיים, חסר לי פלפל, עכשיו אני משתדלת לעשות את הדבר הטכני הזה וכבר רואה שאנשים מתקרבים אליי ורואים אותי נגישה יותר.

שלא תטעי

אני מחייכת לא מעט וגם משדרת בטחון בהרבה סיטואציות (כלומר הרבה באופן יחסי למי שהייתי פעם). זה גם לא שגברים אף פעם לא מתחילים איתי, פשוט אני יותר למודת נסיון. למשל, פעם כשהייתי יוצאת היה לי חשוב שבחורים יתחילו איתי, הייתי צריכה חיזוק כזה לביטחון. היום, אני כן רוצה תשומת לב לפעמים ושיפנו אלי אבל לא לוקחת קשה את זה שלא פונים אלי, להיפך. אני יודעת שבסיטואציות כמו ריקוד במועדון, בנים לא פונים אלי כי רוצים קשר רציני אז מצידי שלא יתקרבו אלי בכלל, אפילו מוצאת את עצמי נגעלת לפעמים מכאלה שכן מנסים משהו, גם אם סתם לשים עלי ידיים בדרך שלא נראית לי. אגב, אני גם עושה טיזינג לא רע בכלל (לאו דווקא במועדון אלא בכלל) ולקח לי זמן עד שבכלל הבנתי את זה. בעיני החכמה היא לא לתפוס גבר אלא להחזיק אותו ושם הבעיה שלי. (לתפוס ולהחזיק נשמעים מונחים לא חביבים במיוחד אבל אין הכוונה למשהו רע...)

טוב אני יכולה להגיד

שזאת בעיה של הרבה נשים ולאו דווקא כאלה עם ח"ח, לא יודעת אם זה מנחם אבל המשחקים האלה של הכן יתקשר לא יתקשר מטרידים עד היום נשים רבות. זה טוב שאת עושה טיזינג, חיוך, סקסיות ובעיקר גירויים אינטלקטואלים ימשכו אליך גבר כי כידוע המוח הוא איבר המין הכי גדול שלנו, לגבי האיך להחזיק אותו יש כל מיני גישות, יש גישה שאומרת שצריך בעצם לא להפסיק לעשות לו טיזינג ולגרות אותו (מקווה שזה בסדר לכתוב את זה פה) אבל לא לתת לו, בעיקרון לענות אותו ואז הוא בעצם יימשך אל הלא מושג עד שהוא יתאהב בך ויתרגל אלייך, אני אישית סולדת מהגישות האלה, אני מאמינה שאם את נמשכת אליו והוא אליך במכלול אז הוא יישאר איתך גם אם תהיו ביחד בפגישה שנייה או עשירית.

גם אני מאמינה בלא לשחק במשחקים

וכל החוקים למינהם נראים לי תמיד מופרכים כי בקשרים במציאות אין חוקיות, מה שנכון לאחד לא נכון לאחר. אני משתדלת לזרום עם המצב. כרגע בכל אופן, לא ממש יש לי איפה להכיר...

כן זאת גם בעיה

שאין איפה להכיר האופציה היחידה היא כל מיני אתרי הכרויות באינטרנט ולי אישית ממש אין התנסויות טובות מהאינטרנט. בגלל זה תנסי ליצור לעצמך אפשרויות שבהן תוכלי להכיר, אולי בעבודה או אולי בלימודים, לכי תדעי אולי תכירי מישהו באחד ממפגשי הפורום

אולי באמת שווה שאגיע למפגש פורום!

אני באמת רוצה, רק זה קצת בעייתי כי אני גרה בצפון וזה זמן וכסף להגיע למפגשים ולא תמיד יש לי את האפשרות הזו. בעבודה אני עובדת במוקד שירות לקוחות אז יש רוב של נשים, למרות שדווקא התחילו איתי כמה בחורים בעבר אבל הם לא היו רלוונטיים מבחינתי (פער גילאים, חוסר משיכה או אחד שסתם היה חרמן). בלימודים יש רוב מוחלט של בנות אז גם אין את מי להכיר והמעט בנים שכן לומדים איתי לא משכו אותי. באמת נשאר רק באינטרנט... ואתרי היכרויות זה לא ממש התחום שלי אבל גם לא משהו שאני פוסלת, פשוט לא מבינה בזה כ"כ. אני אפילו יותר מעדיפה היכרות דרך פורומים...

אמממ

אני גם רוצה להגיע וגם אני גרה בצפון אולי נלך ביחד מתישהוא, גם פחות מאיים. כן בפורומים לפחות איכשהוא מתחילים איתך על סמך ההודעות שלך שמהוות איזה אינדיקציה על האופי שלך ולא סתם על סמך תמונה או כמה מילים. מאתרי הכרויות לא ממש יצא לי להכיר, כן יצא לי להכיר בצ'אט פעם פעם, כמובן לא באתי לבד אלא עם חברה ואיך נאמר, לא היה קליק בלשון המעטה, פעם גם אחד שלך לי תמונה שכל קשר בינה לבין המציאות מקרי בהחלט, וכמובן שהיו כמה חרמנים תמיד יש, אבל שמעתי שאולי באתרי הכרויות זה אחרת, האמת שלא ממש ניסיתי שווה לנסות ולראות.

למעלה