זוגיות

זוגיות

אוףףף בא לי זוגיות... עבר מלא מלא מלא זמן מאז שאפילו רק יצאתי לדייט וזה פאקינג חסר, אין לי זמן, אנרגיה, מוטיבציה וביטחון עצמי לצאת לדייטים ולהתחיל "לחפש" מצד שני אני בטוחה גם שאף אחד לא ידפוק לי על הדלת...

משוחרר19

New member
מוכר

אחד הדברים שאני הכי רוצה זה זוגיות, אבל זה גם אחד הדברים שהכי הכי קשים לי. אבל כנראה שכל ח"ח רוצה זוגיות אבל זה קשה :S בכל מקרה, חשבת על אתרי היכרויות?

כן אבל לא בא לי

כמו שכתבתי אין לי זמן וכוח לתהליך הסינון הזה, אתה יודע בשביל באמת להכיר צריך לצאת לדייט ולראות אם יש כימיה ואין לי זמן וכוח לזה

משוחרר19

New member
נסחפת

מצד אחד את רושמת שאין לך כוח להתאמץ, מצד שני את מאוד רוצה זוגיות. את צריכה להבין שלמצוא זוגיות אמיתית זה הרבה עבודה והרבה יוזמה מצידך, כמו שכבר רשמת: אף אחד לא ידפוק לך על הדלת (אמא שלי אומרת לי את זה הרבה חחח). אז תעשי מאמץ, אל תפחדי או תתעצלי לצאת לדייטים כי רק ככה תוכלי למצוא זוגיות. ולפי דעתי כדאי לך קודם להכיר את הבנאדם דרך פייסבוק/מסן/פלאפון לפני שאת נפגשת איתו, ככה תוכלי לצמצם את מדד הדייטים XD

המצב האידיאלי להכרות מבחינתי

זה לא באינטרנט אלא בחיי היומיום אבל אני מבטיחה להתחיל לחפש בלי לברור יותר מדי פלטפורמות

giorno231

New member
אלו הם חיינו, אכן מבעס...

איפה פתרונות הקסם כשצריך אותם??

חח תשמע

אני לא חושבת שלאנשים רגילים בלי ח"ח דברים כאלה באים בקלות בלי מאמץ אבל לפחות יש להם את הביטחון העצמי והחוזק הנפשי לעמוד בדחיות או בכשלונות ולהמשיך לחפש

בתור מי שכתב תקופה בפורום הכרויות וגם קרא שם

לא מעט...אני יכול להגיד(או לכתוב בעצם...)שכפי שזה נראה זה דבר שממש לא קל באופן כללי לאנשים.. נו טוב, צרת רבים חצי נחמה

giorno231

New member
איכשהו הפורום שם נראה כאילו הוא מורכב

ברובו מאנשים שמחפשים את "אביר חלומותיהם" שמסרב להגיע, כאלו שמסרבים להתפשר. אני טועה?

יש בזה משהו...

שזה האמת במידה מסוימת מקומם גם התפיסה הבלתי מתפשרת והמתנשאת גם לדעתי הזאת, אבל זה ככה, וכן לאנשים קשה למצוא מסיבות שונות גם בגלל בררנות יתר...

יש באינטרנט תחושה כוזבת של שפע

כי אפשר לדפדף על מאות כרטיסים ועשרות פרופילים זה פשוט נהיה שוק בשר אבל במציאות אין כימיה דרך המחשב ואנשים נוטים בקלות לפסול

אם היו משלמים לך על כל דייט

נכון שהיתה לך מוטיבציה לצאת? צריך למצוא את המוטיבציה הזאת. למצוא משהו שיהפוך את הדייט עצמו למטרה מהנה, והזוגיות שאולי תבוא בעיקבותיו תהיה רק "בונוס". אולי תחליטי שאת יוצאת רק למקומות שאת נהנית מהם, והבחור שיצטרף אליך הוא בסך הכל פרטנר לבילוי המסויים הזה. חוץ מזה, קראתי את זה: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2167095 וחשבתי שאולי זה קשור...

אם היו משלמים לי על כל דייט

ממממ אסוציאציה נחמדה עדיף שלא אגיד מה היא מזכירה לי...
חח ועכשיו ברצינות, סיפור נחמד, אני חושבת שאצלי הבעיה היא לא שאני באה עם רשימת מכולת, אולי כן אבל לא חומרית, חשוב לי יותר אופי, התנהגות, כימיה אולי ערכים משותפים. אני חייבת שנייה לצדד בבחורה שבאה לאותה שדכנית וביקשה רשימת מכולת, יכול להיות שאלה הדברים שבאמת חשובים לה בגבר, הרי אם נהיה ריאליסטים אהבה במובן של התרגשות ופרפרים ומשיכה עזה טיבה להתפוגג עם הזמן והשנים ואז בעצם זאת שאלה של כמה דמיון והתאמה יש ביניכם מעבר לסערת הרגשות ההורמונלית.

הרבה פעמים

שמעתי נשים אומרות על החברים או הבעלים שלהן "הוא לא מה שחשבתי שאני ארצה". אני מסכים שהתאמה היא מה שחשוב, כמוה גם כימיה (שהיא סוג של התאמה) מאוד חשובה ואני חושב שצריך לפחות לדבר בטלפון אם לא אפילו לצאת לדייט אחד כדי לדעת האם הם קיימים! אני חושב שבדרך כלל אי אפשר ממש לגלות את זה על פי רשימת מכולת של דברים לא חומריים.

peanut22

New member
גם לי. רוצה מאוד מצד אחד

ומצד שני מפחדת. מרגישה שכולם נורמלים מידי.. ואני מוזרה מידי.

yardeni21

New member
את יודעת שזאת חשיבה מוכללת מדי

א. את לא מוזרה- את מיוחדת ב. תאמיני לי שגם אנשים שנראים נורמלים יכולים להיות על כדורים פסכיאטריים. אל תתני לזה להטעות אותך.

peanut22

New member
לא מדברת על כדורים

בחיים לא לקחתי שום כדור או משהו... אלא פשוט מבחינת החיים עצמם.. חברה,תעסוקה וכו'

למעלה