זוגיות

Berethor

New member
הייתה לי הרגשה שתעני לו

לכן החלטתי להיות ציני בתגובה לזה. נראה שהוא באמת מאמין שכל הזוגיות סובבת סביב סקס, וקשה לו להיות א-מיני, זה הרגשה שלי מהודעות האלה. אם אין להם מה לעשות חוץ מסקס זה לא זוג, זה צמד חרמנים חסרי כל קשר לזוגיות או קשר אמיתי ויציב. כמו שזה התחיל זה יגמר מהר ומבולגן.

inbardaf

New member
לא אמת ולא נעלים ואתה לא חוסך זמן

זו אולי האמת שלך! דווקא נשמע שהוא מעוניין בזוגיות ופשוט לא חשב שיש אפשרות לזוגיות אחרת. אין שום סיבה להרפות את ידיו רק בגלל דעתך האישית. תן לו להחליט לבד ולגלות לבד את האמת שלו! תהא אשר תהיה...

queen helen

New member
אפשר לאמץ את השיטה שלי:

להפסיק לצאת לדייטים, ולהמנע מכל סיטואציה שעלולה להוביל למשהו לא רצוי!
וקסילופון - באיזהשהיא מידה את הופכת את היוצרות: נשמע כאילו שאת אומרת שאנשים מתחתנים בשביל סקס עם האחד/ת. אני יודעת שלא לזה התכוונת, אבל כך זה נשמע. בכל מקרה - אנשים משתנים לאורך כך החיים, זה רק הגיוני שמה שהיה הכי טוב ומתאים בזמן החתונה, יראה שונה לגמרי בפרספקטיבה של כמה שנים אח"כ. אני לא נכנסת להצדקה או חוסר הצדקה של בגידה (כי אני לעולם לא הרגשתי את המשיכה, שגורמת לזה), אבל מאד לא מפליא אותי שאנשים מחפשים אינטימיות שאבדה, והרפתקאות חדשות אחרי שנים רבות של שגרה.

niregev

New member
השיטה

אימצתי את השיטה שלך במשך שנים. רוב הזמן אני שלם איתה. לפעמים לא.

amb2

New member
לי יש דייטים עם ידידה שלי היא כבר לא מצפה

יודעת שאי אפשר לגעת בי אי אפשר לנצל ..רק להיסתכל

amb2

New member
לדעתי

מבחן הרצון הוא מבחן העשייה שזה אומר אם אתה רוצה משהו אתה תעשה דברים כדי להשיג אותו ואם זה לא קורה לך במקרה הספציפי זה זוגיות אז..אולי אתה לא באמת רוצה

Berethor

New member
ומה עם הוא לא יכול

אתה טועה בקשר לרצון ועשיה, זה ממש לא אוניברסלי. אם הוא רוצה זוגיות אבל לא רוצה מין או לא יכול לתת לבנות זוג מה שהן רוצות וכמו שהן רוצות. זה לא שהוא לא רוצה זוגיות, הוא לא רוצה מין ואם זה הבעיה זה עדיין לא מחייב אותו לבחור בין מיניות ללבד. עם מה שיש לו כרגע אין לו בררה, הוא צריך להחליט אם הוא רוצה זוגיות ולהבין שהוא לא מסוגל לתת למיניים מה שהם רוצים ולכן אם הוא רוצה זוגיות הוא צריך מישהי כמותו וזהו. כך דוגמא מעינבר. לפעמיים אנשים מוגבלים על ידי המצאות, שאדם א-מיני בוחר להיות לבד רק בגלל המין, אין לו בררה, זה הרע במיעוטו. הוא לא יכול להיות מיני בשבילם, הוא יכול למצוא התאמה זוגית.

amb2

New member
אני לא רוצה זוגיות בלי קשר למין בכלל

בחור סולו מתוך בחירה מלאה והשלמה ומתוך הסכמה שככה בחרתי ויהיה מה שיהיה המחיר על זה זו ההחלטה שלי

Berethor

New member
השאלה אם גם הוא ככה

השאלה שהוא צריך לשאול את עצמו זה אם הוא לא רוצה זוגיות וקרבה, ולא אם הוא לא רוצה מין ולהיות בקשר עם מינית.

inbardaf

New member
על תשליך את הרצונות שלך על אחרים

הרבה מחברי הפורום מחפשים זוגיות למרות היותם א-מיניים. הא-מיניות מציבה קשיים במציאת זוגיות, אבל לא סותרת אותה. גם אני העדפתי להיות לבד מאשר עם מישהוא שצריך לספק אותו מינית כל הזמן. לשמחתי מצאתי היום בן-זוג שהוא א-מיני כמוני. כשאתה מגלה שאתה א-מיני ושיש עוד כאלה, אתה מבין שיש גם פתח לזוגיות שאולי קודם לא ראית אותו. להגיד למישהוא: "אל תחפש זוגיות, כי זה לא מה שאתה ממש רוצה" זו אמירה מיותרת בכל קנה מידה. אתה יכול ליעץ מנסיון. לספר את החוויות שלך. אתה לא מכתיב רצונות לאחרים ומתיימר לדעת מה הם מרגישים ורוצים. לגבי מבחן הרצון והתוצאה: זה שהוא לא בזוגיות, אומר שעד היום הוא לא היה מוכן לשלם את המחיר של זוגיות, כי הוא ראה בה משהו שיש בו מין. זה לא אומר שהוא לא רוצה זוגיות אחרת. לי נראה - שאתה עצמך לא שלם עם עצם היותך לבד. אתה לא מפסיק לשאול על זה ולדבר על זה ולהגיד את זה, כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך שזה באמת מה שאתה רוצה. מקווה שאכן אתה מרוצה מהיותך לבד. כך בחשבון שרוב האוכלוסיה מעדיפה זוגיות.

amb2

New member
גב' ענבר הנכבדה

זכותי להגיד ולהביע את דיעותי יהיו אשר יהיו בפורום. אם את בוחרת להגיב כך זכותך...אבל באותה מידה זכותי להביע את זעתי זה מקום ציבורי ולא סלון ביתך הפרטי. יום טוב.

inbardaf

New member
זכותך להגיד שלדעתך עדיף לו בלי זוגיות

אם יש לך קצת נימוסים, אתה צריך לדעת שלא אומרים לאנשים מה לעשות בלשון פקודה (אל..). זה סתם לא מכובד ולא יפה ודמגוגי. כאילו שאתה יודע יותר טוב ממנו מה טוב לו. ומהמשך ההודעות שלך, זה מצטייר יותר. (שידע את האמת ולא יבזבז את הזמן..
אמת של מי? שלך?) וכל מה שאמרתי, זה שתיזהר באמירות כ"כ חדות ובוטות. מה זה קשור לסלון ביתי הפרטי? אם הייתה עושה את זה שם - הייתי בועטת אותך החוצה..

amb2

New member
הבנתי ענבר ...

אני אהיה עדין יותר ופחות דמגוגי..אבל זה לא ישנה את מה שאני חושב ביי ענבר

למעלה