זוגיות

niregev

New member
זוגיות

אין ספק שהא-מיניות הכשילה את כל מערכות היחסים שלי בעבר ולכן עם הזמן פשוט הפסקתי לנסות. זה גם פוגע בערך העצמי (תפיסת הגבריות - בכלל חשבתי שאני אימפוטנט) וגם נראה שהרבה מערכות יחסים סובבות סביב עניין הסקס. השאלה היא כיצד מתמודדים עם העניין כאשר מופיע/ה בן/בת זוג פוטנציאליים? האם מספרים, מתי מספרים, איך מספרים? מה התגובות הנפוצות? האם יש תקווה לזוגיות בכלל או שכל מה שנותר הוא לשקוע ברחמים עצמיים ולקלל את אלוהים?

Berethor

New member
אתה חייב לספר

הא-מיניות לא מכשילה, החוסר התאמה מכשילה. הגבריות האמיתית לא קשורה למין, ואני לא צריך להגיד לך את זה. אם הרבה סובבות זה לא הופך את זה לנכון או נכון בשבילך. אתה מתמודד עם מה שיש ושים את הדברים על השולחן כמו שהם אחרת אתה הופך לאשם. בטח שיש לך תקווה לזוגיות, עם מישהי כמוך או לחילופין מישהי לא כל כך מינית ושזה לא חשוב לה כלל. למה לקלל, עד כדי כך הדבר הזה חסר לך, זה ברכה ולא קללה, , תלוי איך אתה מסתכל על זה, אין לך תתלות וההתמכרות למין וזה דבר מצויין. תרחם עליהם.

niregev

New member
לרחם עליהם

זה מעניין. לפי כמה שבועות ישבנו כמה חברים ואחד מהם שעמד להתחתן אמר שהוא מתוסכל כי הוא לא יכול לשכב עם אף אחת חוץ מאשתו המיועדת. אני כמובן ישבתי בצד ושתקתי (הוא בכלל משוכנע שהא-מיניות היא סוג של מוטציה, לא מסוגל להבין בכלל שקיים דבר כזה). אין ספק שהמצב שלו נראה לי אסון. חשבתי שגם כמוני גם הוא חי בסוג של כלא, אולי אפילו קשה יותר כי היצר מטריף אותו.

Xylophone

New member
"שהוא מתוסכל כי הוא לא יכול לשכב עם

אף אחת חוץ מאשתו המיועדת." אבל זה טוב, לא? הוא לא אמור לרצות לשכב עם נשים אחרות? מה הטעם להתחתן אם הוא רוצה לשכב עם נשים אחרות? אז הכול בסדר אצלו, הוא צריך להיות מאושר? בחיי שלפעמים אני לא מבינה אנשים מיניים!

inbardaf

New member
רובם של הגברים המיניים שאני מכירה

גם הנאמנים מביניהם, היו שמחים לשכב עם אחרות. לפחות מידי פעם. אני יכולה לחשוב כרגע על על מישהוא אחד שירגיש כמו שאמרת: שהוא לא רוצה לשכב עם אחרות. וגם הגרוש לי, שלא רצה לשכב עם אחרות, עדיין לא הפסיק ללטוש עיניים ולחפש סרטים האינטרנט..
אין מה להבין אנשים מיניים. זה כמו להבין אנשים שמתקשים לעשות דיאטה. ככה זה כשליצר יש חיים משל עצמו..

Xylophone

New member
אבל למה??????

למה לבגוד?????? מה הטעם להתחתן אם בוגדים????????? אז עדיף כבר לא להתחתן. הרי מה הטעם בכלל להתחייב ולבזבז כסף על חתונה מלכתחילה. תרבות רעה! אנשים טפשים!

inbardaf

New member
הם לא אנשים טיפשים

הם אנשים חלשים. ולא אמרתי שכולם בוגדים. אמרתי שגם אלה שלא! עדיין היו רוצים. הם פשוט בוחרים בזוגיות ונאמנות ולכן מרסנים את עצמם. כמו שאמר החבר שלו. זה מבאס אותם, אבל הם מעדיפים את זה. פה יש יתרון ברור לא-מיניים. הם לא צריכים לשלם מחיר כזה..

Berethor

New member
לשכב עם רבים זה לא צורך, זה שריטה

כמו שהסברתי לא פעם, מבחינה ביולוגית אין לאדם הבדל כו רב אם הוא עושה את זה עם הבת זוג או עם אחרת. כמו שנאמנות היא דבר לא ביולוגי ובין אנושי, רוחני וכו, גם גם הבוגדנות והסטוציות, אלה אנשים שגם רוצים 20 מכוניות ו30 מקררים, ולא שאני משווה אדם לחפץ, פשוט אני מסביר תחוסר הסתפקות שלהם ותגרגרנות. בוגד תמיד יסביר שזה 'טבעי' וביולוגי, גם סטוצרית כאן הסבירה אותו דבר לגבי נשים, אבל זה בעיה פסיכולוגית, ואפילו זנים אינטלגנטים של חיות נאמנים ונמצאים עם האחד שמתאים להם בלי לפזול לצדדים ולרצות הכל.

amb2

New member
כמו שכבר אמרת..

לא חייבים סקס ולא חייבים זוגיות בשני המיקרים זה לא צורך קיומי.

inbardaf

New member
מבינה את היאוש

עד לא מזמן הרגשתי אותו הדבר. אז קודם כל יש תקווה לזוגיות. כמו שאתה רואה, אתה לא היחיד כאן בפורום שמחפש זוגיות ויש כאן גם בנות ואולי תוכל למצוא משהיא מכאן שתתאים לך. זו כבר תקווה... חוץ מזה, מסתבר שגם 'בחוץ' יש אנשים כאלה. אני הכרתי מישהוא כזה ממש במקרה. בהנחה שאתה מכיר מישהיא 'מבחוץ', נראה לי שחשוב להסביר את הנושא כמה שיותר בהתחלה ולראות איך היא תגיב ואם יש לזה בכלל סיכוי עוד לפני שנקשרים יותר מידי. אני למשל, אמרתי לאותו בחור, כבר בהתחלה, ממש בגישושים הראשונים שיקח בחשבון שאני כזו. לשמחתו (ושמחתי...) התברר שהוא גם כזה. כך בחשבון שגם לאנשים מיניים קשה למצוא בן זוג מתאים וראוי. זוגיות באופן כללי זה לא דבר קל, גם אחרי שמוצאים אותה. הכי חשוב זה להאמין ולפעול בכיוון, כי אחרת באמת כל מה שישאר זה לשקוע ברחמים עצמיים. והכי מצחיק, שקצת אחרי שכתבתי כאן הודעה אופטימית בנושא, מצאתי מישהוא.. (אחרי שפיזרתי כאן הודעות יאוש באופן תדיר
) מקמיקא עדי שכך היה. ואגב מקמיקא - איפה אתה? נעלמת...

niregev

New member
הגדרות

אני מתחבט בעניין של ההגדרה העצמית הזו - האם היא מוסיפה או גורעת. עד עכשיו פשוט הדחקתי לחלוטין את כל העניין שלי עם מין ויחסים (בערך חמש שנים כבר) וחייתי בסוג של יציבות. פתאום העניין הזה של להגדיר את עצמי כא-מיני טורף את כל הקלפים - אולי כן יש סיכוי למערכת יחסים אבל צריך שוב להפוך לאקטיבי ולחפש. היה משהו נוח בפאסיביות המוחלטת וההשלמה עם הגורל.

inbardaf

New member
מאמירות כאלה הייתי נזהרת..

הבחור גילה רק עכשיו שהוא א-מיני. שיש דבר כזה. אחרי שנים של תסכול, הוא יכול להבין את מה שעובר עליו וכן - גם יש כאן פתח לתקווה לזוגיות. פשוט עם מישהיא א-מינית... למה אתה מרפה את ידיו? אם בחרת להיות לבד, זה לא אומר שגם אחרים בוחרים כך. דווקא נשמע לי שהוא כן מעוניין בזוגיות וויתר על הרעיון, כי הוא תפס אותה בצורה המקובלת שלה - וזה! לא התאים לו.

amb2

New member
הוא בחור בוגר כדאי שידע את האמת

האמת עדיפה דפנה אני חוסך לו זמן אולי להגיע לתשובה הזו בעצמו...ואם אני טועה אז בכל מיקרה הוא יגיע לתשובה בעצמו כי מבחן הרצון הוא מבחן העשייה לא יעזור ככה זה

Berethor

New member
זה לא מדוייק

נראה שהוא רוצה זוגיות אבל לא מעוניין במין, לא מסוגל גם לתת להן כמו שהן רוצות, אבל זוגיות עם א-מינית כמותו תתאים לו כי הוא מעוניין בזוגיות. לקשור זוגיות במיניים או במין זה טעות חמורה, זה לא קשור.

amb2

New member
מה עושים בזוגיות אמינית?

משחקים שש בש? קלפים? מדברים על סקס משחקים בנידמה לי? what?

Berethor

New member
משחקים מונופול

וגם הולכים לטייל בפארק עם עיתון ובקבוק מים.

inbardaf

New member
כל מה שעושים בזוגיות, חוץ מסקס...

מדברים, רוקמים חלומות ומתחילים להגשים אותם אם כבר משחק - אז שחמט (רק שאין לי סיכוי נגדו, כי הוא שחקן מקצועי. הוא גומר אותי עוד לפני שאני מספיקה לעשות משהו
) ועוד פעם מדברים.. ו.. כל מיני. אפשר לחשוב שזוגות מיניים כל היום עושים סקס.. זוגיות זה הרבה יותר מזה. זה קודם כל להיות ביחד ולשתף ולהיות חלק מהחיים אחד של השני. זה לתמוך ולאהוב ולהנות גם מסתם רגעים של יחד בלי שום דבר מיוחד. זה עולם שלם.. ולא מדברים על סקס
בשביל מה לדבר על זה?

למעלה