זוגיות

• פותח הנושא AV80
  • פורסם בתאריך

AV80

New member
אהבה פרגון סבלנות חום, הבנה זאת זוגיות בשבילי

זוגיות והצלחה

לכל אחד יש את מנגנון ההצלחה שלו, מנגנון שכשמשתמשים בו מגיעים בדר"כ למטרה, וכשלא משתמשים בו, בדר"כ לא מגיעים. יכול להיות שבתחום הזוגיות אתה פועל בניגוד למנגנון ההצלחה שלך. אצלי למשל המנגנון קשור לשחרור. כשחיפשתי זוגיות מתוך מקום של מחויבות וערכיות מצאתי מערכות יחסים שלא מתאימות לי. כשויתרתי על המחויבות וחיפשתי סטוץ, פגשתי את אשתי ואהבת חיי.

למי שמאמין ביחודו של האימון

אימון ממוקד למחוייבות לתוצאות. בסיפורך האישי לא זיהתי את הפרמטר הנ"ל.

קראי שוב.

קודם כל האימון מדבר על זה שכל מתאמן הוא מומחה לחייו וערכיו קודמים לערכי המאמן, וכל אדם יש לו את הערכים היחודיים לו. יש מעט מאוד כללי אצבע שנכונים לכולם. בתשובה שלי נתתי התייחסות כללית למנגנון ההצלחה ככלי, ואז נתתי דוגמא ספציפית ממני, שרלבנטית רק אליי ומטרתה להדגים עקרון מסוים. מכיוון שהדוגמא היא ספציפית, התייחסות אליה כאל הכללה, היא לא עניינית. לגבי פרמטר המחוייבות לתוצאות שלא הצלחת לזהות, הוא מופיע בציטוט הבא: "כשחיפשתי זוגיות מתוך מקום של מחויבות וערכיות מצאתי מערכות יחסים שלא מתאימות לי. כשויתרתי על המחויבות וחיפשתי סטוץ, פגשתי את אשתי ואהבת חיי". המחוייבות לדרך היתה משאירה אותי במערכות לא מתאימות. המחויבות לתוצאה היא זו שגרמה לי לפעול בצורה לא שגרתית מבחינתי, והביאה בפועל לתוצאה הרצויה.

ומאז אתה חי בסטוץ מתמשך?

מה יקרה כשידליקו עליכם את האור ? תישאר זוגיות או רק קליפות של סטוץ ?

ממש לא.

לב העניין הוא המנגנון שמשמש להשגת המטרה. אצלי זה שחרור מ"מה נכון". בשלב שבו הכרתי את אשתי לא חיפשתי זוגיות. היא הזמינה אותי אליה לקפה, והלכתי מתוך כוונה לסטוץ וזהו, דבר שהוא ההיפך הגמור ממני. עד אז לא נגעתי במישהי לפני שסיפרנו זה לזו את סיפור חיינו ויצאנו במשך זמן מה. רגע אחרי הסקס היה לי ברור שזו האישה של חיי. מערכת היחסים בינינו היא מונוגמית, ערכית ומלאה הגשמה ואהבה. היא החברה הכי טובה שלי. מכיוון שהתשובה לשאלה הראשונה היא לא, השאלות השנייה והשלישית הן לא רלבנטיות.

AV80

New member
אין לכם מושג כמה עזרתם לי

משכתבת בקשר ליחסי אנוש ותקשורת זה כל כך היה נכון הבנתי למה כל כך קשה לי למצוא זוגיות בגלל שאני לא תקשורתי כל כך בגלל שאני לא נחמד לא בקטע רע פשוט צלקת, אני מאמין שברגע שהצלקת תעלם ואפתח ואהיה נחמד לאנשים הבנות הנכונות ירצו להכיר, היום התחלתי באימון שלי הנה דוגמא אכלתי צהרים ופתאום צלצול בדלת בדרך כלל בקטעים האלה אני לא נחמד אפילו אנטיפת הפעם פתחתי זאת אשתו של השכן החדש , והרגשתי שמתחיל להיות שינוי ואחרי שהלכה אמרתי לעצמי צריך להתחיל לשפר יחסים עם אנשים ולהיות פחות נוקשה ואז יהיה לי קל יותר וגם שלא הולך לא אשנא אף אחד אבין שהעולם לא נגדי. בנוסף בקשר לעניין הזוגי הגעתי לתובנה שאני לפעמים משדר חוסר בטחון ופותח את עצמי יותר על הפעם ראשונה עם בחורה יותר מדי וככה אני גורם לעצמי נזק והבנות מנצלות אותי זה לא הן זה אני אם זה היה התחלת האימון מענין מה יהיה בהמשך אני מצפה לזה.

coach miriam

New member
יש משהו בחתימה שלך

השורה הזו.... הכל תלוי באומץ להתמסר להשאיר את הלב בידיה לא לפחד שתשתמש לדעת שהיא תקבל פחד הוא בולם מספר אחד בכל עשיה . אם לא תשאל , מה שהיית רוצה לא יקרה, אבל אם תשאל יש לך גם סיכוי לקבל תשובה חיובית ואם יש לה חבר היא כבר תגיד לך. מה דעתך לבדוק עם עצמך מה יקרה אם כן תעשה את הצעד . אם כן תציע לה לצאת איתך ... במקום להתרכז בפחד שלך חשוב על הבחורה אולי גם היא מפחדת, לא בטוחה בעצמה , מה היית עושה כדי להקל עליה , לתת לה הרגשה טובה.

AV80

New member
נו זאת הבעיה

שאתה מתחיל עם מישהי שראיתי אותה שניה באיזה תחנת אוטובוס או בנסיעה היא לא מרגישה בנוח ורואים בתגובות ולכן הפסקתי עם זה.

בוקר טוב AV80

כל הכבוד שזיהית שהדרך איננה מובילה אותך למטרה וגוזלת אנרגיות ופסקת. תתמקד באינטרקציות חברתיות ובדימוי העצמי שלך. אין קיצורי דרך.

AV80

New member
מה את חושבת שהבעיה שלי בלהשיג בת זוג

ואיך ניתן בעבודה עצמית לפתור את זה?

AV80

New member
ומה עוד?

אני מחפש להכיר בנות שבשלות לזוגיות לא כאלה שמשחקות וזה כל הבעיה עד עכשיו הכרתי בנות טיזריות

אם זאת כל הבעיה אז אין בעיה

אני יכולה להבטיח לך כאשת מקצוע בתחום שנשארו עוד הרבה מאד נשים שבשלות לזוגיות והן מאד רוצות למצוא זוגיות.

AV80

New member
הבנתי יש לי שאלה קטנה

האם חוסר בטחון של בן אדם גורמות לכל מיני פאקצות להתקרב אליו?

AV80

New member
אוקיי אז פניתי אלייך לפורום מסיבה אחת

הסיבה שאני לא מצליח להכיר חברה ואני מכיר כל מיני פאקצות ויוצא לכל מיני דייטים לא מוצלחים ואני מחפש לדעת איך לתקן את החוסר מזל ושאהיה עם זוגיות עם מישהי רצינית כי אני מרגיש שאצלי החוסר הצלחה זה יותר מחוסר מזל זה משהו מבפנים מקווה שדרך הפורום אצליח לקבל תובנות שבעזרתם אשפר את הסיכוים שלי להיות עם בת זוג ואפסיק לפגוש כל מיני בנות לא רציניות ואמשוך בחורות שהן בוגרות יותר ולא ילדות

למעלה