זוגיות

• פותח הנושא AV80
  • פורסם בתאריך

AV80

New member
זוגיות

אני בשנות ה20 המאוחרות לחיי בעבר הכרתי הרבה בנות שהרשימו אותי אבל יצא מזה כלום חוץ מהסתלבטות וגם יצאתי למועדונים למסיבות והייתי מנוי באתרי הכרויות ויצאתי לדייטים אני מרגיש בבור ולא מתקדם אני רוצה להיות בזוגיות אבל משהו לא עובד אני מרגיש שלא נמשכים אלי מה עלי לעשות כדי להיות בזוגיות הנושא השני הוא שאני מתחיל עם מישהי אני כל פעם נתקע בקטע של לשאול אם יש לה חבר או להציע לה לצאת מה אני יכול לשנות את זה ולא לפחד?

שלום AV80

יעזור לי מאד לקבל תמונה רחבה יותר עליך אם תסכים לשתף במצבך החברתי מעבר לנקודה הספציפית עם נשים.

אשאל שאלות יותר ספציפיות

האם אתה יוצא לבלות עם חברים או לבד? האם יצירת אינטרקציה עם אנשים קלה לך או מכבידה עליך?

AV80

New member
אז ככה

האם אתה יוצא לבלות עם חברים או לבד? לרוב לבד לפעמים שיש הזדמנות יוצא עם אנשים בדרך כלל לבד האם יצירת אינטרקציה עם אנשים קלה לך או מכבידה עליך? בדרך כלל זה לא קל בכלל

התשובה נמצאת בתוך המסר שלך

שים לב לשיר שצירפת בסיפא של המסרים שלך אומץ בחירה תקרא ותפנים

ואים קשה לך ליסגור עניינים עים בנות

אז יש שדכנים . קרובי משפחה שיוכלים לעזור. השאלה אים אתה רוצה חתונה . או להעביר את הזמן עים בנות

נניח ש...

שהבחור יכיר בחורה < שדכן/חברים/בנט> מיומנות התקשורת הבינאישית תעלם?

יש הרבה זוגות שהיכירו בשידוך. חבר

שקישרו בנהם . כמובן שלא מיתחתנים מחר. ניסו יצאו לניסיון בסוף הקימו מישפחה . את הקשר הקשה הראשוני החברים יצרו. והם ימשיכו לבד . בטוח זה רק המוות . הייתר זה מזל להיות במקום הנכון . בזמן הנכון

נדיר לימצוא שני אנשים

שיש בנהם אותה דעה . אני נשוי 40 שנה . ועדיין יש מחלוקות ביני לבין אישתי . אבל אנחנו מתאימים כומו מיכסה לחבית . כול אחד לד יהייה לו מאוד קשה . שניינו ביחד בשיא הכייף

שידוך טוב כמו כל דרך אחרת

זה ממש לא משנה איך נוצר הקשר הראשון בכל קשר שנוצר ע"י אדם אחר, אפילו אם רק נתן לך מספר טלפון, הקשר עבר מיון ראשוני אצל אותו אדם שמכיר את שני בני הזוג. רק בקשר ישיר שנוצר ללא עזרה, צריך לפתור כמה נעלמים בתחילת הקשר.

להיהטובה . אצל הערבים קובעים

את מיתחתנת איתו וזהו . והם גם בני דודים בדרך כלל . אצל יהודים השידוך לא מחייב . שני הצדדים רוצים להיתחתן . יוצאים מס' חודשים . מרגישים שמתאימים ממשיכים . לא הולך ניפרדים . זו כוונתי זה הכול זה לא שייך למיון מוקדם . כמו שבפורומים עוזרים אחד לשני . לי עזרו המון חברי פורום . בתרומת 3 מנות דם . חיפשתי כונן ZEP דבר נדיר היום ומצאו לי . אז גם שואלים חבר אתה רוצה להכיר את השכנה שלי בחורה טובה . עים הוא מעוניין יגיד כן . ההמשך צלוי רק בשנהם

AV80

New member
אבל הייתה לי מין סוג של חברה בחטיבת ביניים

האם אתה רואה קשר

בקושי ביצירת קשר עם אנשים לחוסר ההצלחה שלך ביצירת קשר עם נשים?

כשרים חברתיים

כשרים חברתיים בנויים על מיומנויות חברתיות. בעזרת מיומנויות חברתיות נוצרות אינטראקציות חברתיות. האם עכשיו נוצרה אצלך יותר בהירות בקושי שלך ביצירת קשרים חברתיים לחוסר ההצלחה שלך ביצירת קשר עם נשים?

AV80

New member
לא אני לא מחפש נישואים ולא שעשועים רק זוגיות.

ובקשר לשידוכים מתוך ניסיון שידוכים זה הימור או שמתאימים או שלא עידית תגידי את דעתך המקצועים הלבד שלי זה מתוך בחירה או מתוך קושי לתקשר עם בנות בצורה שתוביל ליותר מידידות ?

למעלה