זוגיות תקועה

קארניו

New member
וואלה כשקראתי את הפוסט שלך נזכרתי

בשיר הבא :
ידידי טינטן / מרים ילן שטקליס

יש לי ידיד, ושמו טינטן,
והוא קטן, קטון קטן,
והוא קטן מאוד, מאוד,
והוא שלי, והוא - בסוד.

אך הוא ישן במיטתי,
והוא אוכל מצלחתי,
והוא תמיד, תמיד איתי -
ידידי טינטן, טינטן.

ואיש עוד לא ראה אותו,
ואיש עוד לא שמע אותו -
לא אמא ולא אבא,
לא סבתא ולא סבא.

אך הוא ישן במיטתי...

ואז הכל רוגזים עלי,
ואז הכל קובלים עלי,
אוי, דני-דני-דן!
ואין יודעים כי זה טינטן -
ידידי טינטן.

אך הוא ישן במיטתי...

נו באמת, נראה לך שנראה לי שהסיפור שלך אמיתי ?

Amazona

New member
יצא לך לבקר אותו בדירה? במקום העבודה?

יצא לכם פעם לצאת לדייט קבוצתי? חבר שלך הביא אותך, והחבר או החברים שלו הביאו את הנשים או הבנות זוג שלהם?

גאולה28

New member
כן יצאנו עם החברים שלו

הלכנו לאירועים של החברים שלו , מבחינת החברים הוא מאוד פתוח
הבעיה זה רק עם המשפחה שלו ופעם ראשונה אני ניתקלת במצב כזה
החברים הקודמים שהיו לי בחיים לא עשו לי ככה

V i n a

New member
אני לא מבינה

איך אפשר לצאת עם מישהו שנתיים בלי לראות את המשפחה שלו, ולבסוף גם להסכים להתחתן איתו.. נשגב מבינתי.
איפה היית במשך שנתיים? איפה הנורות האדומות שהיו אמורות להידלק לך בדרך? ולמה את בכלל שוקלת להתחתן עם אדם שאחרי שנתיים את לא יודעת עליו שום דבר חוץ מהיכן עובד ומי החברים שלו.. יש לי שכנים שאני יודעת היכן הם עובדים ומי החברים שלהם, אין לך שמץ של מושג עם מי את נמצאת.
מה גם, שלאחר הצעת "האירוסין" שלו, כל מה שיש לו לומר לך זה ש- "בא לו לבלות איתך פה ושם"? עם מי בדיוק את מתכוונת להתחתן?

לדעתי הפאסיביות שלך משחקת תפקיד לא פחות משמעותי בסיפור הזה.. הזוי שהגעת למצב טרום-חתונתי (יעני
) עם הבחור.
יאלה שיהיה במזל טוב.. זכית, מבחינתי, בתחרות הפוסט ההזוי של השבוע.

גאולה28

New member
תגובה..

אני יודעת שזה הזוי ואפילו אני מתביישת לרשום את זה
נכון שחיכיתי יותר מדיי זמן ופשוט חשבתי שזה לא אמור להיות בעיה והוא יעשה את זה אז הוא קצת חושש זה יעבור לו
נתתי לו זמן כי חוץ מזה הוא נותן המון אהבה מפנק דואג אכפתי וזה היה נראה שיש עתיד והכל
אבל זה כבר שנה שמטריד אותי ואני כבר על סף אני רק עכשיו רושמת לכם את זה ,
וזה נראה שהוא לא רציני אז למה הציע לי להתארס איתו?
למה הוא הגיע כזה רחוק איתי אז הוא יכל לבלות וזהו
וגם כשאני מדברת איתו על פרידה הוא פשוט מתחיל לפחד ולהיפגע
יש אהבה , נכון זה דפוק לצאת עם מישהו שנתיים מבלי להכיר את המשפחה שלו אבל הזמן עבר מבלי להרגיש
וזה כבר מתיש לדרוש ממנו ולחפור לו על כל העינין אני כבר ממש מתוסכלת
ואם הוא לא יפגיש אותי עוד החודש זהו מבחינתי אני מסיימת עם הקשר

תבקשי תמונות כשלב מקדים

אולי תעשי שלב מקדים שבו תבקשי ממנו לראות תמונות של המשפחה שלו (בפייסבוק, במצלמת הנייד, תמונות ממש...), ותראי איך הוא מגיב לבקשה. אם הוא באמת יביא תמונות אז תראי את הבעות הפנים שלו כשהוא מציג את התמונות. את יכולה להחמיא לתמונות ולומר- וואו, אמא שלך נראית אדם מעניין, או איזה חמודה אחותך... שירגיש נוח לעבור לשלב המפגש

ואח"כ תגידי לו בפשטות שחשבת על זה וזה לא נורמלי שבמשך שנתיים של קשר רציני לא ראית את המשפחה שלו.
תציבי לו עובדה- בוא נקבע תאריך לפגוש את המשפחה, מתי לכולם נוח? או מתי האירוע המשפחתי הקרוב שתוכלי להצטרף אליו?

אם הוא עדיין בהתחמקויות ולא נותן תאריך ברור, תבהירי לו שמבחינתך זה שלב הכרחי בקשר ובלעדיו את לא נשארת שם.
ובאמת תלכי אם זה לא יקרה.
אם את האישה של חייו ומה שגרם לך להיפרד ממנו זו העובדה הזאת- אז שילך...

גאולה28

New member
גיליתי משהו לאחרונה קצת מוזר לי

לאחרונה הוא מדבר הרבה על אמא שלו כמה הוא אוהב אותה וכמה היא הכל בישבילו
וששאלתי אותו את מי אתה אוהב יותר את אמא שלך או אותי ,נכון שזאת שאלה לא הגיונית כי מן הסתם הוא יאהב את אמא שלו
אבל סתם שאלתי ,והוא אמר ראשון הוא אוהב את אמא שלו ואחכ אותי ואחכ שאל אותי את לא מתבאסת שזה ככה?
ואמרתי לו זה בסדר כי אחרי הכל אמא זה אהבה אחרת ובת זוג זה אחר אבל הרגשתי שהוא פשוט מוכן לעשות הכל בישבילה
וזה קצת מעליב , כל הזמן הוא שומע שירים על אמא והוא מתרגש ,
אבא שלו ניפטר לפני כמה שנים , והוא אמר לי שאמא שלו אוהבת
אותו הכי הרבה מכל האחים שלו , אולי יש קשר לנושא שהוא לא מביא אותי לבית שלו ולא מספר על הקשר הרציני???
אולי הוא מפחד לפגוע בה או להרחיק אותה , רק עכשיו אני מתחילה לחשוב על זה אחרי שאמר לי לאחרונה כמה הוא אוהב אותה...

cherryblossom3

New member
למה שלא תשאלי אותו ישירות

אם יש בעיה במשפחה?
אם הוא מתבייש במשפחה שלו?

גאולה28

New member
שאלתי אותו

שאלתי אותו אם מתבייש במשפחה או מהבית אמר שלא
אני גם לא מבינה מה הפחד שלו ,
ברור שאני ארפה מהנושא הזה ואני מנסה כמה שיותר לבדוק את העינין יותר ויותר כי כמה שהזמן חולף זה ניהיה יותר מפחיד

cherryblossom3

New member
להרפות??

עד שלא תראי את המשפחה שלו אין מה לדבר על חתונה
תסבירי לו שההתנהגות שלו לא הגיונית ולא מאפשרת לך להתקדם במערכת יחסים הזאת.

סטנגה Joe

New member
אני מתלבט

מצד אחד, לדחוק מישהו לפינה על מנת להתחתן איתו ולהתחתן כיהמשפחה לוחצת נראה לי קצת עקום.

מצד שני ... את רוצה לדעת אם יש עתיד.
סוג של תעודה ביטוח מזוייפת שרובנו נזקקים לה.

או שתשארי איתו ותהני כל יום ממה שיש מבלי לעסוק יותר מידי בעתיד.
או שתעזבי אותו לאלתר ותראי מה יקרה. אבל אם את מחליטה לעזוב, תעזבי עם כוונה לא בכאילו.

אני מציעה לך לבדוק את הנושא טוב ולעומק ולי יש

מן הרגשה קלילה שהבחור מהעדה שאסור ליהודיות להסתובב איתם ופשוט שחקן ענק שהוליך אותך שולל וימשיך אם תמשיכי להיות שאננה!

למעלה